Yusuf Aytan isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım Taşınabilir 1tb Hdd Önerisi Lazım

HDD nin hızı vs pek önemli değil. Telefonun hafızası dolduğu için fotoğraf video vs aktarılacak . Öncelik uygun fiyatlı olması. Eğer çok daha uyguna 500 GB varsa o da olur şimdiden teşekkürler
  2. Y

15-16k Yd Android Telefon Önerisi

15t 14t veya poco x8 X7 serileri olabilir. Yd alınacağı için IMEI atılması gerek yoksa yılda 4 ay kapalı kalır telefon, bunun için de MTK işlemcili telefon lazım. Kamera öncelikli ise 15t veya 14t alınabilir yoksa poco gibi. Ben bu kadarını biliyorum biraz daha YouTube dan araştırın isterseniz...
  3. Y

Yardım Tablet önerisi oyun için ? 25k

Olabilir pad mini den daha dengeli bir cihaz işlemcisi biraz daha güçsüz (%20 civarı) fakat snapdragon işlemci olması daha iyi olabilir sizin için, büyük ekran istiyorsanız ve oyun 1. kriterse alınabilir bir tablet
  4. Y

Hocam pubg demişsiniz o yüzden kesinlikle Xiaomi pad mini. Samsung s10 fe plus a göre işlemci ekran daha agresif yazılım( yani Samsung gibi ısındığında hemen throttle yemiyor) ekran dokunmatik örnekleme hızı vs olarak çok çok daha iyi.
  5. Y

Samsungun fe serisi oyun için pek uygun değil kesinlikle ilk tercihlerde olmamalı, en uygun tablet Xiaomi pad mini bence o fiyatta ki tüm tabletlerden çok daha güçlü bir işlemcisi var fakat ekranı küçük gelebilir aslında oyun oynamak pubg vs için 9 inç lik bir tablet en ideali çünkü büyük...
  6. Y

Xiaomi Pad Mini VS İpad A16

Üniversite de kullanmaktan kasıt not almak ekranı ikiye bölüp kullanmak ise Xiaomi pad mininin ekranı küçük kalır. Dizi film izlemek için de iPad in ekran büyüklüğü bence daha ideal. Pad minin avantaji çok güçlü işlemci ve yüksek ekran tazeleme hızı eğer bunlar sizin için çok önemliyse pad mini...
  7. Y

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Bu kulaklığın ses kalitesi kablosuz olanlardan hangisine denk diyebiliriz mesela qcy h3 pro dan iyi midir
  8. Y

❌İndirim Bitti! Lenovo yoga tab 16900 tl

Tablet bu fiyata çok iyi fakat kılıfı hiç bir yerde yok ben de kuzenime bu tableti aldırmak istedim ama kılıfı olmayınca arada kaldım benzer boyuta sahip başka tablet kılıflarıni bir şekil uydurabilirmiyiz acaba
  9. Y

GameBooster GB-J38 Kablolu Gamepad 199TL

Dönüştürücü ile Android tablete taksam uyumlu olur mu
  10. Y

❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

Arkadaşlar bazı sorularım var: Kol android ile uyumlu mu , tahmini ne kadar vergi çıkar ve çıktığında nereden ödememiz gerekir
  11. Y

Samsung Tab S11 26K Alınır mı?

Arkadaşlar iki haftadır tab s11 i kullanmaktayım. 27900 e öğrenci indirimi ile aldım tablet ekran renk kalitesi, pil, performans, ve yazılım olarak gayet iyi. Fakat tabletin bariz bazı eksiklikleri var. Birincisi Samsungun en üst seviye tableti olmasına rağmen çentikler büyük ve Biraz rahatsız...
Geri