40.000₺'ye İkinci El Tablet Önerisi

Hocam not alma tablet için basit bir iş olarak gözükse de gerçeğe yakın ne kadar performans verdiği önemli. Ayrıca ne için alınacağında 40.000TL vermek mantıklı olur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki konu açılımında belirttiğim 3 tablet hakkında ne düşünüyorsun?

Hangi iPad Pro modelini kullanmıştınız? Başka bir kullanıcı da Samsung'u göme göme M4'ün mükemmelliğini anlattı. Ayrıca Samsung'un bazı kişilerin dediğine göre daha iyi olmasına rağmen herkesin iPad'i öncelik görmesi de mantıksız geliyor.
Samsungun Ultra modelleri laptop gibi, bana fazla büyük geliyor en fazla Plus serilerine bakılmalı bence. iPad’de bütçe uygunsa Pro en top seviyedir üstü yok yani ama fiyatı da pahalıdır, Air daha günlük kullanım odaklı daha ucuz bir cihazdır, Prodan en büyük farkı ekranıdır.

Ek olarak neredeyse hiçbir tablet kâğıda yazma hissini vermiyor o beklentiyle alma. Bunu tablet kötü anlamında demiyorum “farklı” sadece.

Hocam not alma tablet için basit bir iş olarak gözükse de gerçeğe yakın ne kadar performans verdiği önemli. Ayrıca ne için alınacağında 40.000TL vermek mantıklı olur?

Hocam peki konu açılımında belirttiğim 3 tablet hakkında ne düşünüyorsun?

Hangi iPad Pro modelini kullanmıştınız? Başka bir kullanıcı da Samsung'u göme göme M4'ün mükemmelliğini anlattı. Ayrıca Samsung'un bazı kişilerin dediğine göre daha iyi olmasına rağmen herkesin iPad'i öncelik görmesi de mantıksız geliyor.
hocam daha önce iPad Pro M3 11' kullandım arkadaşların övmelerinin tek bir sebebi var apple seviciliği evet bende iphone kullanıyorum ama o kadar övülecek bir yanı yok sadece bir etiket değeri ve yıllarca iphone kullanan bir insanın alışkanlığından dolayı apple tercih edildiğini düşünüyorum s11 ultra da ekran kalitesi kalemi kullanışı açısından o kadar çok hoşuma gitmişti ki tablet kullanım süremi arttırmıştı mac bilgisayar almayacağım gibi bir daha ipad de almayı düşünmüyorum tavsiye de etmiyorum ülkemizde anlamsız değeri olduğundan dolayı fiyatları düşmüyor aldığın fiyatın pek altına düşmeden satılabiliyor tek avantajını o olarak görüyorum satmayı düşünmüyorsan s11 ultra tercih etmeni öneririm

Samsungun Ultra modelleri laptop gibi, bana fazla büyük geliyor en fazla Plus serilerine bakılmalı bence. iPad’de bütçe uygunsa Pro en top seviyedir üstü yok yani ama fiyatı da pahalıdır, Air daha günlük kullanım odaklı daha ucuz bir cihazdır, Prodan en büyük farkı ekranıdır.

Ek olarak neredeyse hiçbir tablet kâğıda yazma hissini vermiyor o beklentiyle alma. Bunu tablet kötü anlamında demiyorum “farklı” sadece.
Bunun bir alışma süreci elbette olur ama aldıktan bir süre sonra "keşke" dedirtmez değil mi? Hiç bir test kitabı almadan sadece tablet üzerinden test çözeceğim için bu benim için önemli.

Bunun bir alışma süreci elbette olur ama aldıktan bir süre sonra "keşke" dedirtmez değil mi? Hiç bir test kitabı almadan sadece tablet üzerinden test çözeceğim için bu benim için önemli.
bende o amacla aldim hic rahat olmadi kitaplara geri dondum tavsiyem matematik fizik kimya gibi her konuyu tepe tepe ogrenecegin yazip cizecegin derslerde fiziksel kitap kullanmak ama mesela bi kitabin beli bi kismini cozmek istiyorsun o zaman cok iyi oluyor adam akilli kulanmayacagin kitaba para vermek zorunda kalmiyorsun

Merhaba,
Ders çalışmak için ikinci elden not alma ve video izleme amacıyla bir tablet almak istiyorum fakat bir türlü istediğim gibi bir ilan bulamıyorum. Genel olarak iPad Pro M4 bakıyorum ama onun da piyasası pek iyi değil. Düşündüğüm tablet modelleri:
-S11 Ultra
-iPad Air M4
-iPad Pro M4
Bu yazdığım modelleri kalem, kılıf ve ekran koruyucu dahilinde düşünüyorum. Ayrıca not alacağımdan 11inç yeterli olur mu? Mağazadan dene diye tavsiye verme
iPad pro M4 bence , tab s11 kullanıyorum ve ekranı bölüp çalisilinca biraz yetersiz kalıyor 11 inç

Son düzenleme:
O size bağlı biraz. Ben çok nadir kağıt kullanıyorum mesela bir sorunum yok tablete not almakla.

Merhaba,
Ders çalışmak için ikinci elden not alma ve video izleme amacıyla bir tablet almak istiyorum fakat bir türlü istediğim gibi bir ilan bulamıyorum. Genel olarak iPad Pro M4 bakıyorum ama onun da piyasası pek iyi değil. Düşündüğüm tablet modelleri:
-S11 Ultra
-iPad Air M4
-iPad Pro M4
Bu yazdığım modelleri kalem, kılıf ve ekran koruyucu dahilinde düşünüyorum. Ayrıca not alacağımdan 11inç yeterli olur mu? Mağazadan dene diye tavsiye vermeyin çok uzak.
Ben pro m4 kullandım bence pro m4 bulursan onu al ben 40k ya kılıf kalem tablet olarak satmıştım araştırırsan ucuza düşüyor

bende o amacla aldim hic rahat olmadi kitaplara geri dondum tavsiyem matematik fizik kimya gibi her konuyu tepe tepe ogrenecegin yazip cizecegin derslerde fiziksel kitap kullanmak ama mesela bi kitabin beli bi kismini cozmek istiyorsun o zaman cok iyi oluyor adam akilli kulanmayacagin kitaba para vermek zorunda kalmiyorsun
Asıl sayısal derslerde tabletin daha çok rahat olduğu söyleniyor da sizin gibi ben de pişman olmam umarım.

iPad pro M4 bence , tab s11 kullanıyorum ve ekranı bölüp çalisilinca biraz yetersiz kalıyor 11 inç
Genel anlamda değerlendirirseniz memnun musunuz?

Ben pro m4 kullandım bence pro m4 bulursan onu al ben 40k ya kılıf kalem tablet olarak satmıştım araştırırsan ucuza düşüyor
Hocam aynı şekil 93 pil sağlığı set şeklinde birisi 37'ye koymuştu uzak bir yerde yaşadığı için satın alamadım.

yorum kendisiyle çelişiyor :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

kitap gibi soru çözeceğim dersen 11 inç küçük gelir, s11 ultra kullanımı en rahatı olur ama taşıması en zoru olur, eğer gün içinde sürekli bir yerden bir yere geçmeyeceksen ve tek elde veya otobüste vs. kullanmayacaksan s11 ultra daha mantıklı.

yorum kendisiyle çelişiyor :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

kitap gibi soru çözeceğim dersen 11 inç küçük gelir, s11 ultra kullanımı en rahatı olur ama taşıması en zoru olur, eğer gün içinde sürekli bir yerden bir yere geçmeyeceksen ve tek elde veya otobüste vs. kullanmayacaksan s11 ultra daha mantıklı.
Almaktan vazgeçiyor gibiyim; bir tablet 40-50.000TL olabilirmi ya. Macbook ve test kitabı alarak çözüm yapayım en iyisi.

Kağıda yazma hissi için yoga tab serisinden gelen pen proyu dene Huawei ve Apple benim için kalemde top markalardi artık Lenovonun bende ayrı yeri var
Baska hiçbir tablet kaleminde olmayan haptic sensörü ile farklı kalemlerin yazım hissiyatını veriyor
Bir teknoloji mağazasında dene plus modelde denersen daha da iyi olur

Almaktan vazgeçiyor gibiyim; bir tablet 40-50.000TL olabilirmi ya. Macbook ve test kitabı alarak çözüm yapayım en iyisi.
Vallaha şuan piyasada fiyatını en çok hakeden tablet 18650 fiyatı ile yoga tab sana iddia ediyorum piyasada bu cihazdan fazla parasını hakeden tablet bulamazsın
S serisi samsunglar son 2 ayda ikiye katladı ipadler bence pro serisi dışında ben alınmaz, honorda da f/p tabletlerinin stoklar bitti bir tek magic pad 4 kaldı
Yoga tab al geç her ihtiyacını görür peşin 6 taksiti ve kalem hediyesi de var
18 lik lenovonun 36 lik Samsung'a ciddi ve önemli fark attığı yerler var wi-fi 7 UFS 4 Ekran piksel yoğunluğu, çözünürlük kalem daha da yazılır ayrıca s11 bende de bir dönem vardı kumlanma yapıyor karanlıkta

Son düzenleme:
Kağıda yazma hissi için yoga tab serisinden gelen pen proyu dene Huawei ve Apple benim için kalemde top markalardi artık Lenovonun bende ayrı yeri var
Baska hiçbir tablet kaleminde olmayan haptic sensörü ile farklı kalemlerin yazım hissiyatını veriyor
Bir teknoloji mağazasında dene plus modelde denersen daha da iyi olur

Vallaha şuan piyasada fiyatını en çok hakeden tablet 18650 fiyatı ile yoga tab sana iddia ediyorum piyasada bu cihazdan fazla parasını hakeden tablet bulamazsın
S serisi samsunglar son 2 ayda ikiye katladı ipadlerde de pro serisi dışında ben almam, honorda da f/p tabletlerinin stoklar bitti bir tek magic pad 4 kaldı
Yoga tab al geç her ihtiyacını görür peşin 6 taksiti ve kalem hediyesi de var
Yaşlı bir dede degilsen 11 İnç gayet yeterli soru çözümü için asıl ekran kocaman olunca test kitabı gibi elde tutmak zorlasiyor
Hocam hani bazı markalar olur ya; Rampage, Gamepower, Gamebooster gibi içine sinmez ben de aynı hissi Lenovo'ya karşı duyuyorum. iPad A16'da 60hz ve IPS ekran olmasian rağmen alıpta memnun olmayan bir forumda yorum görmedim daha. Düz iPad veya Air alıp yoluma devam mı etsem diye düşünüyorum. Ayrıca Apple tercih etme amacım hem yurtdışında kulaklık fiyatları çok uygun hem de ileride alacağım cihazları Apple alıp ekosistem sağlamayı düşünüyorum.

Hocam hani bazı markalar olur ya; Rampage, Gamepower, Gamebooster gibi içine sinmez ben de aynı hissi Lenovo'ya karşı duyuyorum. iPad A16'da 60hz ve IPS ekran olmasian rağmen alıpta memnun olmayan bir forumda yorum görmedim daha. Düz iPad veya Air alıp yoluma devam mı etsem diye düşünüyorum. Ayrıca Apple tercih etme amacım hem yurtdışında kulaklık fiyatları çok uygun hem de ileride alacağım cihazları Apple alıp ekosistem sağlamayı düşünüyorum.
4,6 yorumu var düşük verenler de fiyat düştü diye 1 puan vermiş bilinmedik marka da değil sonuçta
Ayrıca iPad alan adam zaten 60hz olduğunu bilip alıyor niye bu konuda şikayet etsin ki donanımdan üst düzey bir şey beklemiyor zaten adam uzun gitsin gözüyle bakıyor
Yani telefon Apple değilse bence airpods almak da mantıksız çok daha iyi ses kalitesi sunan dolu cihaz var
Tabii bir şey diyemem ekosistem yapacağım diyorsan ikinci el pro bak ama dikkat et ekranda kusur falan varsa genelde bu cihazlar yurtdışı olabiliyor garanti de almaz ekran oled oldugundan ödediğin fiyat kadar tamir ücreti keserler alırken ekran testini yap

Son düzenleme:
Geri