İkinci El Tablet Öneriniz 9,000₺

Mei Akif

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
9000
Bütçem kalem dahil 9000₺. İkinci el tablet almak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim ve derslerde PDF üzerine veya not uygulamasına not alacağım. Oyun oynamayacağım, sadece video izlerim. Telefonum Samsung S24 FE, eğer Samsung önerecek olan olursa diye belirtmek istedim. Tabletten beklentim benim için kağıt ve kalemin yerini alması, işimi görmesi ve en az 3-4 yıl beni götürecek olması. Aklımda şu an Matepad 11.5 2023, iPad 9, Matepad 11, S6 Lite 2024 var. Bu tabletlerin tabi ki de garanti süreleri vs değişiyor ama genel olarak bütçenin içinde kalan tabletler bunlar gibi gördüm. Ankara'da ikamet ediyorum, ilan önermek isterseniz mümkünse Çankaya ve çevresinden öneriniz. Şimdiden önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum, iyi forumlar dilerim efendim.

Notebookun yok ise notebook almanı tavsiye ederim notebookun yerini tutmuyor tablet onun dışında ipad alabilirsin bütçen kısıtlı biliyorum ama ipad 11 vade farksız kampanyalar görüyorum öğrenci dostu taksit ile alabilirsen sıfır almanı tavsiye ederim

Notebookun yok ise notebook almanı tavsiye ederim notebookun yerini tutmuyor tablet onun dışında ipad alabilirsin bütçen kısıtlı biliyorum ama ipad 11 vade farksız kampanyalar görüyorum öğrenci dostu taksit ile alabilirsen sıfır almanı tavsiye ederim
Hocam ben Japonca notlar alacağım için laptop vardı, sattım. iPad 9 aldım geçen gün, kalem bakıyorum şimdi.

Geri