Emilatorden oynanıyor fakat iğrenç bir optimizasyonu var. Arkadaşım senelerdir bağımlısı 5070ti sistem dizdi oynuyor ve yine kasıyor.
1786216886
Şuanda...
İlk popüler olduğu dönem oynardım pubg mobili, en son ilk zombi yamasında oynamıştım. O zamandan beri oyun güncellemelerle şöyle garip bir şeye dönmüş :kekw:
Hocam çok fazla oyuncu ile oyun kuruluyor ya çok bekletmemek için arada fazla seviyelerde kaynıyor. Yoksa genel olarak seviyelere göre dağıtım yapmaya...
En leş oyun diyebilirim saçma sapan modlar ile oyunun içine ettiler 2022 den sonra çöpe sardı oyun bu oyunu oynayanlar nasıl oynayabiliyor hala aklım almıyor
Bak şimdi 2 el daha oynayım dedim girdim normal PUBG'ye, ilkinde 172 ikincisinde 500 level adam tarafından headshot yiyerek öldüm, not: 4 levelim.
Hocam...
Aynen benim gibi adamsın. Bizi gidip oyunu yalamis yutmus adamlarla eleştiriyorlar milletin eline oyuncak oluyoruz. Benim rakibim kolsuz olacak ya ben öyle...
Mobile'i ben korona dönemi oynuyordum sonra bıraktım tabi ama pc pubg çok daha zevkli ben beceremiyorum biraz uğraşsam kendimi gelistirmeye zevk alacamda...