Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hocam fab'ı kimse önermiyor, aradaki fark benim için çok önemli değil koltuk düzgün olsun, dediğim gibi yeri gelecek günde 15 saat oturucam üstünde, rahat ve sağlam olsun. Hawk tarafında genelde Future öneriliyor. @marceline_27 @damn2u @Eymenns Hocalarım sizleri başka bir oyuncu koltuğu...
  2. MattJohn

Exvega kullanan var mı arkadaşlar
  3. MattJohn

Üniversite Stajı Kabul Edilmezse Ne Oluyor?

Hocam anladım, ben zaten getir götür yapmadım düzgün yaptım aslında ama hoca bir şeylere takıldı ne bileyim. Sorum o yapacağım stajın sigortasını okul karşılıyor mu, bunun cevabını alamadım. Tekrar staj yapılması gerektiğini zaten biliyorum.
  4. MattJohn

Hocam illaki terleticek gibi, minimuma indirelim yani. Rahat olması lazım bu en önemlisi, uzun süreler bilgisayar başında çalışıyorum.
  5. MattJohn

Var hocam, ilk staj yaptığım yerde bir arkadaşın geçen yaz yaptığı stajı okul tarafından kabul edilmemişti ve tekrar staj yapıyordu başka bir şirkette. 1760527978 Hayır ters değilim aksine aramız iyi, aramızın iyi kötü olmasıyla alakası yok bence çünkü staj komisyonuna sorucam diyor. 1760528060...
  6. MattJohn

Merhaba arkadaşlar. Üniversitede zorunlu stajım vardı yazın yaptım. Bugün staj defterimi teslim ettim, hoca bakıcaz staj komisyonuna fln sorucam kabul edilmeyebilir dedi. Eğer stajım kabul edilmezse tekrar mı staj yapacağım? Yazın yaptığım staj zorunlu stajdı ve sigortayı üniversite...
  7. MattJohn

Oyuncu koltuğu istiyorum hocam.
  8. MattJohn

Arkadaşlar ben önceden ofis koltuğu kullanıyordum ve terletme sorunu yaşamadım. Oyuncu koltukları genelde terletiyor diyorlar. Terletmeyen bir model yok mu, ne önerirsiniz?
  9. MattJohn

Teşekkürler hocam. Biraz daha uzun kullanıp da yorum yapanlar olur umarım.
  10. MattJohn

Merhaba arkadaşlar. Bir oyuncu koltuğu bakıyorum. Boy 175 kilo 75. Yeri gelicek günde 15 saat oturmam gerekecek o yüzden rahat bir şey olması lazım. Uzun vadede sorun çıkarmayacak güzel bir koltuk öneriniz var mı?
  11. MattJohn

Birden Fazla Kurumdan Burs Almak?

Hayır hocam, bahsettiğim gibi zaten çerez parasıydı. Daha büyük kurumdan sağlam biri para alsam belki farklı olurdu.
  12. MattJohn

Yardım IPhone Nasıl Dosya Aktarılır?

Hocam cidden öyle bir olay var mı ya, sıradan bir type-c olmuyor yani? Vay be.
  13. MattJohn

Yardım IPhone Nasıl Dosya Aktarılır?

Merhaba arkadaşlar. Yeni iPhone aldım. Bilgisayardan (Windows 11) telefona dosya kopyalamaya izin vermiyor. Özel bir program fln mı kullanmam lazım?
  14. MattJohn

IPhone 16 Pro Max Ekran Koruyucu Önerisi

Yaptırmam hocam, yok kullanıcı hatası yok o yok bu uğraşamam, düzgün bir ekran koruyucusu önerisi lazım.
  15. MattJohn

Öneri IPhone 16 Pro Max Kılıf Önerisi

Hocam ben de diyom ki kendi camı da safir ne farkı oluyor, benim kastım zaten kamera için aldığımız telefona koruma takıp kamera kalitesini düşürmek. He düşürmüyor bir de üstüne camı koruyor dersen eyvallah, böyle karşılaştırma videosu fln varsa söyle izleyim. Benim gördüğüm videolarda herkes...
  16. MattJohn

Önerisi olan yok mu arkadaşlar?
  17. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, yeni iPhone 16 Pro Max aldım. Ekran koruyucu almak istiyorum, böyle günlük hayatta darbeye düşmeye dayanıklı, kafamın rahat edeceği sağlam bir şey olsun. Eski telefonumda da buna benzer bir ekran koruyucu kullanıyordum. Bazı modellerde sağdan soldan bakmaya engel olan...
  18. MattJohn

Doğru söylüyorsunuz hocam güzel bir lansman kılıf ve şeffaf kılıf siparişi verdim. 1754649797 Teşekkürler.
  19. MattJohn

IPhone'da mp3 Müzik Dinlemek?

Hocam neden pratik değil, hayatım boyunca böyle müzik dinledim, bunun için bir uygulama yok mu? Özellikle iPhone'da mı pratik değil yani?
  20. MattJohn

Hocam kamera tarafı açık alıcaz onda sıkıntı yok da zaten onu demedim ben, normal açık olanlarda da sıkıntı olabiliyormuş. Bir de zaten safir lensler neden bunu takıyoruz, kaliteyi de düşürüyor diyorlar. Kılıf önerisi lazım bana.
Geri