MattJohn isimli üyenin son içerikleri

1. MattJohn

Hangi Kredi Kartını Almalıyım?

Bu chip para olayını yeni öğrendim, silinmemesi baya iyiymiş ya, Axess kafama yattı :)
  2. MattJohn

Arkadaşlar baktım sanki genel olarak e-ticaret'te taksit açısından Axess en avantajlısı gibi. Alışveriş yapacağım spesifik bir yer yok, ihtiyaca göre farklı platformlardan alışveriş yapıyorum. Tek kredi kartına sahip olmak istediğim için de sanki geniş taksit ağı ve imkanları açısından Akbank en...
  3. MattJohn

Hocam her site için özel kart çıkaramam maalesef taksit konusunda genelde iyi olan bir kart olması yeterli, şu an Axess, World ve Paraf arasında kaldım. Biraz e-ticaret sitelerine baktım, en çok bu üçünde taksit avantajı var gibi geldi. ATM çokluğu ise benim için bir kriter değil. 1783966254...
  4. MattJohn

Paraf nasıl hocam, bunu da duymuştum sanırım taksit sayısı açısından iyiymiş. Doğru mu?
  5. MattJohn

Hocam birden fazla kartım olmasını istemiyorum zorunda kalmadıkça, sağlam bir tane olsa daha iyi olur benim için, kafam daha rahat olur. He çok iyi imkanları olur ve farklı bankalar olur o zaman mecbur açarım yani iki kredi kartım olur ama bahsettiğim gibi çook avantajlı bir senaryoda...
  6. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, Bankkart Genç kullanıyorum, mezun oldum ve yeni bir kredi kartına geçmeyi düşünüyorum. Benim için puan, cashback veya alışveriş kampanyaları çok önemli değil. Daha çok şu konulara önem veriyorum: Peşin fiyatına taksit imkanları, Sonradan taksitlendirme seçenekleri, Uzun...
  7. MattJohn

Yardım Kutusu Açılmış Monitör Geldi, Ne Yapmalıyım?

Tam mercimek çorbası yapıyordm hocam tarife bakarak niye sildin :D Öyle tabi de ne bileyim bir tık mide bulandırdı yani :/ Hocam ışık sızmasına akşam tekrar bakayım, ölü pixel fln yok, bir sorun göremedim şu an, genelde ölü pixel ve ışık sızması oluyor zaten herhalde değil mi? ROG Strix...
  8. MattJohn

Yardım Kutusu Açılmış Monitör Geldi, Ne Yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, 4K 160 Hz bir monitör aldım. Kutunun bantlarından ve genel paketleme durumundan ürünün daha önce açılıp iade edildiğini ve geri paketlendiğini fark ettim. Şu ana kadar yaptığım testlerde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yine de bu durum beni biraz şüphelendirdi ve içime...
  9. MattJohn

Nereden Yapay Zeka Key Alabilirim?

Kullanarak
  10. MattJohn

Hocam GTA 7'yi yapıyorum, context büyüdükçe feature ekledikçe token hızlı bitiyor güzel modellerde :) 1778855012 Bahsettiğin OpenAI mı, Google değil?
  11. MattJohn

Hocam öyle de performans sıfır dediğim gibi, habire error veriyor adam gibi kullanamıyorum, bence kullanıma ortak havuzdan bakılıyor çok hesap olunca böyle oluyor. 1778608018 Hocam onu da bitirdik :D
  12. MattJohn

Öneri Nereden Domain Satın Alabilirim?

Arkadaşlar peki domain + hosting + işime yarayacak şeyleri paket olarak sunan siteler var mı? Hostinger var aklımda.
  13. MattJohn

Evet 1778513995 Hocam trendyol'dan ona benzer bir şey aldım da herhalde yoğunluktan dolayı adam gibi kullanılmıyor. Ortak hesap olmaması lazım.
  14. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, şu an bir proje geliştiriyorum Google Antigravity kullanarak ve öğrenci hesabımdaki tokenler bitti, kendi hesabını satabilecek olan var mı? Bir yerden hesap ya da key bulmam lazım, nereden satın alabilirim? Teşekkürler.
Geri