MattJohn isimli üyenin son içerikleri

1. MattJohn

YD iPhone Yılbaşında Ne Yapmam Lazım?

Tamamdır hocam, o zaman benim şu an IMEI2'den yılbaşına kadar kullanacağım 20 gün yılbaşında sıfırlanacak ben yine yeni yılda IMEI2 + IMEI1 yaklaşık 240 gün kullanıcam.
  2. MattJohn

YD iPhone Yılbaşında Ne Yapmam Lazım?

Merhaba arkadaşlar, YD iPhone 16 PM kullanıyorum. Dün IMEI1 kapandı bugün bir yöntem ile IMEI2’ye geçtim. Yılbaşında bir işlem fln yapmam gerekiyor mu, kendine kendine mi sıfırlanacak gün sayısı? IMEI2’deyim ya şu an IMEI1’e fln geri geçmeme gerek var mı? Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı...
  3. MattJohn

Öneri Nereden Domain Satın Alabilirim?

Neden hocam, bir de bu ilk yıldan sonra 20 küsür dolar olması her sitede mi var?
  4. MattJohn

Öneri Nereden Domain Satın Alabilirim?

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar :peepokalp: Domain satın almak istiyorum 2-3 tane, domain satışı yapan güvenilir bir websitesi önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  5. MattJohn

Papara kapandı sizce ne kullanayım - 16 yaş

ininal vardı eskiden, o kapanmadı sanırım onu kullan işe yarıyorsa
  6. MattJohn

Yardım Bet Sitesi SMS'leri Bıktırdı!

Hocam android'de bu sorun yoktu bende çok güzel spama atıyordu google 1762002039 Hocam numaramı değiştirsem nolacak onu da bulurlar, ben bu numaramla da öyle sıkıntılı yerlere kayıt olmadım ki, junkman kullanıcaz sanırım. 1762002062 Bunu biliyorum hocam, yasal olanlarla sorunum yok zaten...
  7. MattJohn

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Öneri için teşekkürler hocam, diğerlerinden farklı bir koltuk
  8. MattJohn

Yardım Bet Sitesi SMS'leri Bıktırdı!

Merhaba arkadaşlar, hayatımda hiç bet sitesine girmedim, üyeliğim yok alakam yok ancak özellikle son 1 aydır her gün, bazen günde 5 - 10 kere bet sitesi SMS'i alıyorum. Son zamanlarda Android'den iPhone'a geçtim, acaba bu tarz mesajları filtreleme özelliği iyi olmadığı için mi görüyorum? Cidden...
  9. MattJohn

Hocam Fab almayacağım zaten o söz konusu değil, Future alabilirim ancak xDrive modelleri ile arasında kaldım :D
  10. MattJohn

Hocam nerede deneyeceksiniz, hangi marka model almak istiyorsunuz? Hocam görüntü olarak Hawk Future bir tık basit duruyor ve fiyatı daha yüksek, ancak daha kaliteli olabilir ben de bilmiyorum.
  11. MattJohn

Hocam farkları bilmiyorum ki, baktım sadece biraz daha uzun boy ve yüksek kilo desteği var, eğer tek fark bu ise gerek yok. 1761416853 Hocalarım xDrive'da da çok model var hangisini seçsem bilemedim bütçe 15k, şu an xDrive modelleri ve Hawk Future hoşuma gidiyor aşırı kararsız kaldım ya.
  12. MattJohn

EXVEGA Andromeda vs HAWK Future, sizce hangisi arkadaşlar? 1761391805 xDrive'da da güzel modeller var arkadaşlar napacağımı şaşırdım 😅
  13. MattJohn

Hocam Future yeterli mi Future Pro mu alsam? Rahatlık açısından fark var mıdır? Dediğim gibi benim için şu an en önemli şey rahat olması. 1761387807 Arkadaşlar bir de deri mi alsam kumaş mı sizce?
  14. MattJohn

Hocam fab'ı kimse önermiyor, aradaki fark benim için çok önemli değil koltuk düzgün olsun, dediğim gibi yeri gelecek günde 15 saat oturucam üstünde, rahat ve sağlam olsun. Hawk tarafında genelde Future öneriliyor. @marceline_27 @damn2u @Eymenns Hocalarım sizleri başka bir oyuncu koltuğu...
  15. MattJohn

Exvega kullanan var mı arkadaşlar
Geri