MattJohn isimli üyenin son içerikleri

1. MattJohn

Yardım Pubg Mobile Bitti mi?

Bak şimdi 2 el daha oynayım dedim girdim normal PUBG'ye, ilkinde 172 ikincisinde 500 level adam tarafından headshot yiyerek öldüm, not: 4 levelim. Hocam kendi seviyemde adam gelmiyor hiç, 4 levelim 200 500 level adamlardan headshot yemekten oynayamıyorum ki. Ben öyle görmüyorum hocam ya...
  2. MattJohn

Evet böyle sanırım, çünkü beni öldüren adamlara bakıyorum arabayla uçarken spray attı öldürdü adam hile gibi, adam her şeyi fullemişti. 1786203374 Benim de böyle geldi karşıma hep. 1786203430 Zor evet, daha kolsuz adamlar olsa aslında birlikte zevk alıcaz da noob'lar vs PRO'lar oluyor biraz şu...
  3. MattJohn

Hocam oyunun seviyeye göre adam çıkarması daha doğru olmaz mıydı? Sonuçta iş değil güç değil okul değil, stres atmak için girdiğim bir yer yani oturup kasıla sıkıla çıldırarak oyun oynamak istemiyorum ben, orta zorluk seviyesi yeterli, şu an PUBG bana aşırı zor geliyor dediğim gibi 1 kişiyi bile...
  4. MattJohn

Hocam mecbur bunu oynuyorum, PUBG indirdiğim dediğim gibi hemen ölüyorum yani oyun bana baya zor geliyor, sebep bu, FPS normalde hiç oynamam zaten ilgim de yeteneğim de yok ama PUBG mobile kolay geldiği için hoşuma gidiyor. 1786203148 Anladım o zaman belki de sebebi bu, kimse oynamıyor demek ki...
  5. MattJohn

Aynen böyleyim işte PUBG mobile çok daha kolay, loot bile yapamıyorum dediğin gibi adamın nerden sıktığını bile anlayamıyorum :( 1786201908 Mute'ladım sesleri, araplar pakistanlı ve hintli zaten çoğu evet, ama kolay olduğundan zevk veriyor maçlar, PUBG'deki zorluk sistemi sanki tam oturmamış...
  6. MattJohn

Ya cidden seviyorum ama pubg mobile'da altın seviyeye geldim derecelide, 10 - 12 kill alıp 1. 2. oluyorum hep ama normal PUBG'de direk ölüyorum 1 kişiyi bile öldürmeden, ilk 50'ye bile giremiyorum. Kolsuzum yani FPS yeteneğim yok, PUBG mobile o yüzden sarıyor daha kolay geliyor :D
  7. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, Yıllar önce bilgisayardan emülatör ile PUBG Mobile oynuyordum. O zamanlar bilgisayarım çok güçlü değildi, bir süre sonra da oyunu bıraktım. Aradan uzun zaman geçti ve son günlerde bir arkadaşımın tavsiyesiyle tekrar mobilden oynamaya başladım. Bilgisayardan da oynamak...
  8. MattJohn

Hangi Kredi Kartını Almalıyım?

Bu chip para olayını yeni öğrendim, silinmemesi baya iyiymiş ya, Axess kafama yattı :)
  9. MattJohn

Arkadaşlar baktım sanki genel olarak e-ticaret'te taksit açısından Axess en avantajlısı gibi. Alışveriş yapacağım spesifik bir yer yok, ihtiyaca göre farklı platformlardan alışveriş yapıyorum. Tek kredi kartına sahip olmak istediğim için de sanki geniş taksit ağı ve imkanları açısından Akbank en...
  10. MattJohn

Hocam her site için özel kart çıkaramam maalesef taksit konusunda genelde iyi olan bir kart olması yeterli, şu an Axess, World ve Paraf arasında kaldım. Biraz e-ticaret sitelerine baktım, en çok bu üçünde taksit avantajı var gibi geldi. ATM çokluğu ise benim için bir kriter değil. 1783966254...
  11. MattJohn

Paraf nasıl hocam, bunu da duymuştum sanırım taksit sayısı açısından iyiymiş. Doğru mu?
  12. MattJohn

Hocam birden fazla kartım olmasını istemiyorum zorunda kalmadıkça, sağlam bir tane olsa daha iyi olur benim için, kafam daha rahat olur. He çok iyi imkanları olur ve farklı bankalar olur o zaman mecbur açarım yani iki kredi kartım olur ama bahsettiğim gibi çook avantajlı bir senaryoda...
  13. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, Bankkart Genç kullanıyorum, mezun oldum ve yeni bir kredi kartına geçmeyi düşünüyorum. Benim için puan, cashback veya alışveriş kampanyaları çok önemli değil. Daha çok şu konulara önem veriyorum: Peşin fiyatına taksit imkanları, Sonradan taksitlendirme seçenekleri, Uzun...
  14. MattJohn

Yardım Kutusu Açılmış Monitör Geldi, Ne Yapmalıyım?

Tam mercimek çorbası yapıyordm hocam tarife bakarak niye sildin :D Öyle tabi de ne bileyim bir tık mide bulandırdı yani :/ Hocam ışık sızmasına akşam tekrar bakayım, ölü pixel fln yok, bir sorun göremedim şu an, genelde ölü pixel ve ışık sızması oluyor zaten herhalde değil mi? ROG Strix...
Geri