Hocam ben kasa ayni kalsin sadece anakartı asus tuf gaming b850m-plus olarak degistirdim psuyuda ben ayri alicam ramide en gec ocak ayina kadar 32 ye...
Abi cok sagol ailemi bir sekilde zorladim iyice anlattım bütün birikimimide veririm dedim (54k) oyle boyle kabul ettiler şu sistemi ozellestirip almayi...
Yanıma haftada 10 kişi geliyor iş görüşmesine 30 yaşında insanlar hiç bilmedikleri işlere girebilmek için çırak olmak demek öğrenmek demektir öğrenmenin...
Yok hocam ben vazgetim sistem falan toplamiyorum ailemle sıkıntı yasadim biriktirdifim tum parayi vermeme ragmen 56 bin tl ustunu siz tamamlayin dedim ve...
https://www.incehesap.com/negatron-oem-paket-fiyati-58697/ 5070
Şöyle bir sistem düşmüş incehesapa bakmanı öneririm her şey çok dengeli sistemde fiyatı da...
Yok hocam ben nvdia almak istiyom ya amd de sorun cikiyo falan diyolar zaten oyle her oyunu 4 k full ayarlarda oynama gibi birseyim yok ara ara blenderda...
Hoam butceyi 90-100 kya cikartip rtx 5070ti li 16 gb ramli bir hazis sistem almayi dusunuyorm 1-2 yil icinde rami 32 ye cikarticam sizce iyi midir? 7-8 sene...
Hocam forumlarda baktim rx9070xt yok isiniyor fan bozuldu gibi seyler gordum benim her oyunda 4k ultra hd oynayayim gibi bir şeyim yok eu5 bannerlord cod...
Yani burda 5060ti asla bir seçenek değil öncelikle onu bil. 16 gb daha ram için ekran kartından kısma. Sonradan tek kanal rami 10k ya alırsın ama bahsi...
Hocam 5070 bakın 5060 almayın derken düz 5070 yimi kasteddiniz 5070ti 32 ramli olanlar butcemi baya asiyor ama 5060 ti 32 ramli bir sistem toplayabilirim...
Hocam bi sistem daha topladimda 79.200 tl tutuyor sizce deger mi nasil dir parcalari atiyorum anakart :
n11'den Asus Prıme B850m-k Am5 Ddr5 8400mhz Oc Hdmı...
Tamamdır yani bütün sistem ayri alacagim psu dahil 100k yi gecemem ki o bile fazla ama ilerde ram fiyatlari dahada artacak diyolar o yuzden 32 gb ram olsun...
Yani en gec 10 ağustosa kadar kurmuş olmam lazım
1781814476
Hocam ben bu sistemden geciyorum eski sistemim bu : assrock b450m-hdvr4.0 amdryzrn 3 4300 ge...