Selamlar. Gigabyte'ın linkini bıraktığım monitörünün satın aldım. Size de önermek istedim. World'e özel peşin fiyatına 9 taksit imkanı var. Bu arada ürünü kullanan varsa fikirlerini paylaşırsa seviniriz...
Beyler teşekkürler önerileriniz için ama dahili hoparlörü olmasını istiyorum. Bu linkte ki ürün sizce nasıl?
https://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-m32u-315-3840x2160-144hz-1ms-hdmi-dp-type-c-hdr-400-ips-gaming-monitor-pmu369600
Evet ben de bu Gigabyte monitörü gördüm şuan piyasanın en uygun 4K monitörü sanırım. İkinci söylediğin Samsung 43 inc olmasına rağmen niye bu kadar ucuz acaba?
Herkese selamlar... PS5, Xbox Series X ve RTX4080 laptopu bağlayıp oyun oynamak için 4K monitör arıyorum fakat çok bilgim yok. Bu yüzden sizden fikir almak istiyorum. Bütçe de ortalama 20k civarı. Dahili hoparlörü olursa çok iyi olur.
Herkese selamlar. Yaklaşık 6-7 tane mail adresim var. Her biriyle farklı bir yerde üyeliğim falan var bu yüzden zor oluyor akılda tutması. Bu mail adreslerimin tamamını tek bir mail adresine çevirebilir miyim? Bütün üyeliklerim vs. hepsi tek mail adresimde olsun istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
Başlıkta da belirttiğim üzere MSI Vector 16 HX A13V laptopunu kullanıyorum. İnternette ki FPS testi videolarında benim aldığım FPS değerlerinden çok daha fazla FPS alıyorlar.
Sistem özelliklerim şu şekilde:
İşlemci: 13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700HX 2.10 GHz
Ekran Kartı: 12 GB RTX4080...
Herkese selamlar... Başlıkta da yazmış olduğum gibi kullandığım MSI laptopumda videolarda izlemiş olduğum FPS değerlerini alamıyorum. Örneğin Diablo 4 oyununda inceleme videosunda 280 FPS alıyorken ben oynarken 150 FPS civarı alıyorum. Onun dışında diğer oyunlarda da inceleme videolarında alınan...
65.000₺'ye 8 taksitle aldım. 👍🏻
1720102596
Ben de AC Valhalla oynuyorum. Ultra grafik ayarlarında 50-60 FPS civarı alıyorum. Evet fan sesi yüksek ama beni rahatsız etmiyor.
Cihaz çok ısınmıyor, illa ki oluyor fakat klavyede asla hissetmiyorsun. Soğutması çok iyi. Ekstra bir soğutucu vs. kullanmıyorum. Fan sesi biraz yüksek ama onu da normal karşılıyorum çünkü cihaz canavar gibi...
Herkese iyi forumlar...
Cihazımda 2x8 Ram bulunmakta fakat yeterli değil diye düşünüyorum. Bu sebeple Laptop'um için Ram almak istiyorum da, aşağıda linkini bıraktığım Ram cihazımla uyumlu mudur? 2x16 yeterli olur mu?
Cihazım...