Selamlar. Gigabyte'ın linkini bıraktığım monitörünün satın aldım. Size de önermek istedim. World'e özel peşin fiyatına 9 taksit imkanı var. Bu arada ürünü kullanan varsa fikirlerini paylaşırsa seviniriz.
Dahili hoparlör istediğim için tercihim Gigabyte'tan yana oldu.Daha Mantıklı Bence .
MSI 27" MPG 274URF QD 0,5ms 160Hz Rapid IPS Adaptıve-Sync UHD Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bende bu şekilde gözükmüyor. Fiyatta farklı. SS eski sanırım?Hepsiburada özel word kart peşin fiyata 12 taksit.
Alıntıyı görüntüle
Sesi Görüntüden Önde Tutuyorsan Sen BilirsinDahili hoparlör istediğim için tercihim Gigabyte'tan yana oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bu şekilde gözükmüyor. SS eski sanırım?
Eski değil yazdığımı bak üstteDahili hoparlör istediğim için tercihim Gigabyte'tan yana oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bu şekilde gözükmüyor. SS eski sanırım?
İkisinin görüntü kalitesi aynı değil mi? Ne farkı var?Sesi Görüntüden Önde Tutuyorsan Sen Bilirsin
Msı'da Quantum Dot Color Varİkisinin görüntü kalitesi aynı değil mi? Ne farkı var?
Hocam benim attığım linkte fiyat 22.500 senin attığında 22.000?Eski değil yazdığımı bak üstte
Sen böyle diyince farkına vardım . Böyle bişi cıktı bana cvbcxHocam benim attığım linkte fiyat 22.500 senin attığında 22.000?
Bu kampanyadan faydalanınca taksit yapmıyor.Sen böyle diyince farkına vardım . Böyle bişi cıktı bana cvbcx
Alıntıyı görüntüle
Hocam yapıyor .. canlı canlı gösteriyorum yaBu kampanyadan faydalanınca taksit yapmıyor.
O zaman sana özel bir durum söz konusu. Ben de olmuyor hocam.Hocam yapıyor .. canlı canlı gösteriyorum ya