X

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• X
      x_Akki, Aksesuarlar kategorisinde Pc bluetooth dongle lazım başlıklı bir konu açtı.
      arkadaşlar kartım bazı sebeplerden dolayu yurt dışına kapalı varsa incehesaptan hepsiburadadan vesaire bluetooth dongle lazım pcye telefon kulaklık bağlamak...
    • X
      x_Akki, Tablet Bilgisayarlar kategorisinde Ders çalışmak için tablet arıyorum başlıklı bir konu açtı.
      15-20k arası bütçem var kalemi olan ve fp olan bir tablet arıyorum lise 2 öğrencisiyim üniversiteye kadar götürecek bir makine arıyorum yardımcı olursanız...
    • X
      x_Akki, Mouse / Mousepad kategorisinde Sade oyuncu mouse önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Bütçem 3k civarında bu mouse gözüme güzel geldi valorant gibi fps oyunları oynuyorum rahat ve kompakt bir kablosuz mouse arıyorım alınır mı değer mi...
      • Screenshot_2026-02-20-13-52-38-768_com.android.chrome.webp
    • X
      x_Akki, Sinema-Diziler kategorisinde Film önerisi verebilirmisiniz başlıklı bir konu açtı.
      ramazanda birkaç gün sahura kadar otururum o süre içerisinde izlenicek güzel bir film/dizi önerisi lazım önerebileceğiniz birşeyler var mı
    • X
      x_Akki, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Valorant fpsim neden düşük başlıklı bir konu açtı.
      işlemcim ryzen 5 5600g ekran kartım rtx 3060ti 8gb 16 gb ram var fakat ramlar 2667 mhz ve valorantta 100 ila 200 poligonda 250 400 arası alıyorum ne yapmam...
    • X
      x_Akki, Hdd alcam ne almalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      battlefield gta veya fortnite gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum ama
    • X
      x_Akki, Dahili Depolama kategorisinde Hdd alcam ne almalıyım başlıklı bir konu açtı.
      harddisk alcam tavsiyelerinizi bekliyorum 512gb yada 1gb alcam bu ssdnin içine rekabetci oyunlar değilde hikayeli oyunlar atsam okuma yazma hızından dolayı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,865
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri