15-20k arası bütçem var kalemi olan ve fp olan bir tablet arıyorum lise 2 öğrencisiyim üniversiteye kadar götürecek bir makine arıyorum yardımcı olursanız...
Bütçem 3k civarında bu mouse gözüme güzel geldi valorant gibi fps oyunları oynuyorum rahat ve kompakt bir kablosuz mouse arıyorım alınır mı değer mi...
işlemcim ryzen 5 5600g ekran kartım rtx 3060ti 8gb 16 gb ram var fakat ramlar 2667 mhz ve valorantta 100 ila 200 poligonda 250 400 arası alıyorum ne yapmam...
harddisk alcam tavsiyelerinizi bekliyorum 512gb yada 1gb alcam bu ssdnin içine rekabetci oyunlar değilde hikayeli oyunlar atsam okuma yazma hızından dolayı...
Escape the backroomsda biz arkadaşlarla level 5 e kadar geldik ve dün bu bölümde bırakalım yarın devam ederiz dedik şimdi ise level 5 den nasıl başlayacağız...
Valorantta normalde 150-350 arası fps gidip gelirken son 3 gündür 80 50-150 arasında gidip geliyor fakat bu bazen oluyor normalde fps değerlerim aynı ama...
Merhaba arkadaşlar evimdeki internetten telefonumda 100-150mbps arası alırken pcde önceden 80-120 arası idi şimdi 40-60 arası bunun bilgisayarımdaki wifi...
sorun yok diyor
1768468955
valorant açıkken ram böyle üstüne birde spotify açıyordum o zaman kapanıyordu aslında ram kullanımından kapanıyor olabilir mi ?
gece valoranta girdim error hatası aldım böyle virüs yersinde ard arda error hatası verir ya o şekil bi error hatası aldım sonrasında pcyi kapattım sabah...
arkadaşlar merhaba benim sorunum bikaç gün modemden ethernet kablosu bağlayamamam olucak fakat evde bir tane wifi donglem vardı onu taktım daha sonra 30-45...