Yeni bilgisayar aldım eski bilgisayarımda gürültü tutma ses ayarlarında geliştirmeler bölümü vardı güncel Realtek driverlarını tek tek denedim hiçbirinde ses ayarlarına geliştirmeler gelmedi bunu getirmenin bir yolu var mı?
uygulamaya kayıt oldum bi kere daha içerden kayıt olmak lazım galiba ondada sms gelmedi 3 kere denedim 1 hafta olması kötüymüş kodu başkasına verebiliyor muyum kullansıjn diye?
Monitörden ayarlarım ben ona gerek duymuyorum harici bi özellik yoksa fakat bu sürücüler kısmındakileri indirmelimiyiz?
Güncelledim 2006 dan kalmaydı sürücüsü şimdi 2023 oldu faydası olmuştur herhalde
Ne zaman satın aldınız ve ne kadara aldınız bende muhtemelen bunu alacağım pivotlar çok yer kaplıyor duvardan 20 cm yakından monitöre bakmak istemiyorum bu monitörün standı şuan kullandığıma benziyor
Teşekkür ederim çok fazlaymış almaktan vazgeçtim direk monitör dibime geliyor rahatsız olursam geri ittirme şansım yok ben pivot monitör bakmayayım en iyisi
Banada 24 inch 144hz üstü 1080p monitör önerir misiniz pivot monitörler masama sığmayacak diye geri çekildim net bilgi yok monitör mesafesi arkasında kocaman stand var