Arama sonuçları: *

1. D

❌İndirim Bitti! 🔥 24x Çikolatalı Süt 147 TL🔥

danone ürünlerinde sıkıntı var, birkaç ay önce migrostan danone 1 litre sütlerde almıştım indirim var diye, bir açtım sütün rengi sarımsı...google'dan aratırsanız benzer çok şikayet var
  2. D

ASUS ROG STRIX XG259CMS - 300 Hz'de Ekranda Çizgi Sorunu

İlettiğiniz resimdeki sorunu konuyla ilgili araştırma yaparken farklı yerlerde de görmüştüm, sorunlarımız benzer değil galiba. Benim bahsettiğim sorun dinamik şekilde sadece yazılarda oluyor ve sonra düzeliyor, düz bir arka planda bu çizgilere hiç rastlamadım. Ayrıca şu an aynı monitörden size...
  3. D

Monitörünüze üzüldüm ama olay iyiymiş, gece gece iyi güldürdünüz :D Evet monitör daha 1 haftalık fakat uzun vadede sorun çıkartacak ise garantiyle uğraşmadan direkt iade ederim.
  4. D

Yanıtınız için teşekkür ederim. tabii ki denerim fakat bu durumun olmaması gerekmez mi? Bir de bahsettiğiniz monitörü kullanıyor musunuz hala, kullanıyorsanız ne kadar zaman oldu?
  5. D

Merhabalar, monitörü 15.10.2024 tarihinde Vatan Bilgisayardan satın aldım. 300 hz'de kullanırken özellikle arka planı koyu mavi renk tonlarında olan bazı yazıların olduğu bölümlerde çizgiler oluştuğunu fark ettim, bu çizgiler dinamik olarak gözüküyor ve sonradan anlık kaybolabiliyor. Sorunun...
  6. D

Tplink Modem Wifi Sorunu

Herkese selamlar. Uzun bir süredir internetimde kopma sorunu yaşıyorum. Modemin konumu gereği wifi ile bağlanmak durumundayım ve sürekli devam eden kopmalar beni çıldırtıyor. Genellikle masaüstü bilgisayardan router ile bağlantı sağlıyorum. Acaba sorun router'dan mı kaynaklı diye düşünüp kopma...
Top Bottom