Merhabalar, monitörü 15.10.2024 tarihinde Vatan Bilgisayardan satın aldım. 300 hz'de kullanırken özellikle arka planı koyu mavi renk tonlarında olan bazı yazıların olduğu bölümlerde çizgiler oluştuğunu fark ettim, bu çizgiler dinamik olarak gözüküyor ve sonradan anlık kaybolabiliyor. Sorunun panelden kaynaklandığını düşündüm fakat 240 hz'e alıp denediğimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Benzer şekilde sorunun kablodan kaynaklandığını düşünüp 2.monitörümün display port kablosuyla da denedim fakat sorunun devam ettiğini gördüm.
Sorun yazılımsal mı yoksa panelden kaynaklı kronik bir sorun mu ya da windows'tan mı kaynaklı gerçekten bilemedim. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim, eğer gerçekten bir sorun ise 2 haftalık süre bitmeden garantiyle uğraşmadan iade etmek istiyorum.
Sorunla ilgili görselleri ekte paylaşıyorum, ayrıca video yükleyemediğim için videonun drive linkini de paylaşıyorum.
Sorun yazılımsal mı yoksa panelden kaynaklı kronik bir sorun mu ya da windows'tan mı kaynaklı gerçekten bilemedim. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim, eğer gerçekten bir sorun ise 2 haftalık süre bitmeden garantiyle uğraşmadan iade etmek istiyorum.
Sorunla ilgili görselleri ekte paylaşıyorum, ayrıca video yükleyemediğim için videonun drive linkini de paylaşıyorum.
20241018_044313.mp4
drive.google.com