https://www.pazarama.com/magaza/is-kultur?siralama=artan-fiyat
Bugüne özel 20 tl kupon ve ücretsiz kargo var. Klasikler 10 - 20 TL civarına geliyor. Bazen...
Kupon kodu için uygun fiyatlı ürün ararken denk geldim. Renkler arasında ufak fiyat farkları olabilir.
Kupon Kodu: TARZ250 (Bu kod tüm giyim ürünlerinde...
Wifi li versiyonunu 8250 tl ye almıştım ve halen mis gibi kullanıyorum. En sevdiğim anakart diyebilirim. Kendisiyle baya bir timing ayarı yaptık.
1788182782...
Şu dandik şeylere para vermenize gerek yok saç kurutma makinesi ile ısıtıp tirnaginizla hafif kaldiriyorsunuz sonra bir kredi kartıyla kolayca sokuluyor...
Yer fıstığı protein sağlıklı yağlar E vitamini ve magnezyum açısından harika bir kaynaktır ancak "hiçbir yiyecekte olmayan elementler" içermez. Dünyada tek...
Gıda ürünlerine ait analiz raporlarının paylaşılması yönünde ne eskiden ne de şimdi kanunen, genelge, yönetmelik vb genel veya resmi bir yasak yok. Fotoyu...
Aflatoksin raporu var mı diye soranlara fotoğraflarda var yazıyorlar ama yok. Vahiy yoluyla mı geliyor rapor? Gerçi kilo 100 lirayı görünce gözünüz dönmüştür
Sürekli ekran yenileme hatası verdiğine dair yabancı forumlarda çok fazla şikayet var ve alman philips teknik servisi bunun bilinen bir problem olduğunu...