andJusticeForAll isimli üyenin son içerikleri

1. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! İş Bankası Yayınlarında İndirim

Teşekkürler hocam
  2. andJusticeForAll

🔥İndirim Xiaomi Tag Akıllı Takip Cihazı 509 TL

Temuda uwblisi 220 liraydı. Şimdi uwbsizini 900 liraya alacaksınız. Çok konuşmayın sökülün vergileri
  3. andJusticeForAll

🔥İndirim Aula Sc900 Max 3950 8k 2.299₺ Sc900 Pro 3395 8k 2.051₺

Bence de trafiğe çıkmak için çarpışan arabalar daha güvenli üstelik sanayi de çok masrafta çıkarmıyor
  4. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! 306₺— Deva Çiftliği 2 Kg Şekersiz Katkısız %100 Fıstık Ezmesi

Yer fıstığı protein sağlıklı yağlar E vitamini ve magnezyum açısından harika bir kaynaktır ancak "hiçbir yiyecekte olmayan elementler" içermez. Dünyada tek bir "en faydalı besin" yoktur. Cevizdeki omega3 oranı yer fıstığından çok daha fazladır ve badem de kalsiyum oranı daha yüksektir...
  5. andJusticeForAll

Gıda ürünlerine ait analiz raporlarının paylaşılması yönünde ne eskiden ne de şimdi kanunen, genelge, yönetmelik vb genel veya resmi bir yasak yok. Fotoyu da gördüm, element uydurmuşlar. Kendilerinden rapor talep edip sunmazlarsa başlarına bela olmaya geliyorum
  6. andJusticeForAll

Aflatoksin raporu var mı diye soranlara fotoğraflarda var yazıyorlar ama yok. Vahiy yoluyla mı geliyor rapor? Gerçi kilo 100 lirayı görünce gözünüz dönmüştür
  7. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Philips Ambilight TV 55oled760/12 4k Uhd OLED 139cm 55 İnç Smart TV - 45.899 TL

Alan varsa hangi firmware versiyonu ile geldiğini yazar mısınız?
  8. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Philips Ambilight TV 55oled760/12 4k Uhd OLED 139cm 55 İnç Smart TV - 45.899 TL

Sürekli ekran yenileme hatası verdiğine dair yabancı forumlarda çok fazla şikayet var ve alman philips teknik servisi bunun bilinen bir problem olduğunu farkında olduklarını belirtmiş ve bir çözüm sunmamış. Son yazılım güncellemesi 2025 Nisan ayında verilmiş. Alan kişilerin çoğu 10 dakika ekran...
  9. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Lego Mclaren W1 Araba 948 TL!

Tşkler ayrıca Amazon 1098 peşine 9 taksit
  10. andJusticeForAll

🔥İndirim Trendyol Vantilatör İndirimleri

1000/200 veya şehir kuponları var mı bu ay
  11. andJusticeForAll

🔥İndirim Beast One Pro Wireless 2749tl 3950 54l15 ve Ekranlı Dongle

Deathadder, Zowie ec'ler, g403-703 ve steelseries rival da Microsoft Intellimouse klonları hocam. İlyada ve Odysseia'ya kayıyor gibi biraz bunun sonu :LOL: Orjinal metin yoktur. Dünyadaki tüm epik anlatılar, sinema filmler ve romanların iskeleti, hepsi İlyada ve Odysseia'nın hikayesi çatısı...
  12. andJusticeForAll

🔥İndirim Beast One Pro Wireless 2749tl 3950 54l15 ve Ekranlı Dongle

Bu mouseların hepsi niye binlerce farklı isimle birebir ajazz aj159'a benziyor
  13. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

KVKK kapsamında gizledim. Soğuk su içerken boğazım ağrıdı, gizledim. NATO toplantısı yüzünden Belediye gizledi. Saul Goodman gizle dedi gizledim. Ürünlerin bir önemi yok. Biskrem aldım, THH'de görünce kahkaha attı. Haklarınızı bilmiyorsunuz. Bilmediğiniz konuları öğrenmek ya da en azından...
Geri