Kart bazında standart oyun odaklı ev kullanıcısı için 2k ve 4k aralığında oyun odaklı performansa göre olması gereken yaklaşık fiyatlar ve f/p oranları...
| Ekran Kartı | Ortalama FPS | 9070 XT'ye Göre Performans | Teorik Fiyat |
| ------------- | -------------: |...
Son 2 sayfayı görünce uyarma gereksinimi hissettim.
3 kuruşa 5 köfte alayım derken başınıza çok ciddi iş alırsınız bakın böyle şeylere sakın kalkışmayın.
Önceki sayfada yapılan şey nitelikli dolandırıcılıktır. Amazon'un Hukuk Departmanı yok mu sanıyorsunuz? Asliye ceza mahkemesine deliller ile...
Beyler rica ediyorum iktisadın kurallarını baştan yazmaya çalışmayalım. Bir malın fiyatı arz ve talep doğrultusunda oluşur. Adamın ihtiyacı varmış 15e satmış, alıcısı da almış. Ortalama fiyat içinde Akakçe var gidin ordan malın ortalama fiyatına bakın. O da yetmezse 6 aylık fiyat ortalamasını...
Hem telefon hem şarj aleti tarafında iki tarafında desteklediği maksimum değerden fazlasını cihazlar zaten çekemez ve veremez, donanımsal ve yazılımsal olarak güvenlik prosedürü gereği sınırlar akımı. 20watt orjinal başlığı kullanıyorum deseydiniz garantiye girerdi hocam, bahane etmişler size...
Tüm markaların hızlı şarjını destekliyorsa güzel fiyat, ihtiyaç varsa alınır. Yeni andoroid jarj gablosumu yeğen diyen dayı esnafı için Çin'den alışveriş yasaklanmasaydı 180 liraya alabilirdiniz. Susmaya devam edin daha çok semer vursunlar...