Arama sonuçları: *

1. andJusticeForAll

🔥İndirim Ön Sipariş! Xfx Swift RX 9070 Gre Beyaz Ekran Kartı 30.999,07 TL🔥

Kart bazında standart oyun odaklı ev kullanıcısı için 2k ve 4k aralığında oyun odaklı performansa göre olması gereken yaklaşık fiyatlar ve f/p oranları... | Ekran Kartı | Ortalama FPS | 9070 XT'ye Göre Performans | Teorik Fiyat | | ------------- | -------------: |...
  2. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Crucial 8 GB Ddr5 5600 Mhz Cl46 Laptop Ram 2.300 TL

Ben almıştım ama laptop olunca iptal ettim şimdi almak isteyen alabilir
  3. andJusticeForAll

🔥İndirim Türk Telekom Bölgesel İnternet Fırsat Kampanyası

dd bb sorunu yaşadığın modemin marka modeli nedir
  4. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Gıgabyte B850m Force 9600mhz(Oc) Anakart 5.499₺

Ben de turuncu karışımı olmadan tam beyaz renk versiyonu var. Rev 1.1 falandı heralde. Hangi rev olduğunu yazmışlar mı
  5. andJusticeForAll

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Son 2 sayfayı görünce uyarma gereksinimi hissettim. 3 kuruşa 5 köfte alayım derken başınıza çok ciddi iş alırsınız bakın böyle şeylere sakın kalkışmayın. Önceki sayfada yapılan şey nitelikli dolandırıcılıktır. Amazon'un Hukuk Departmanı yok mu sanıyorsunuz? Asliye ceza mahkemesine deliller ile...
  6. andJusticeForAll

🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

Paylaşım için teşekkürler. Bir önceki indirimde kodları kullanılmış çıkanlar ne yaptı? Yeni kod veya iade alabildiniz mi?
  7. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Sapphıre RX 9070 Pure 30.387₺

https://www.sikayetvar.com/pttavm/tulparlife bayramdan sonra da bayramı yaşamak isteyen arkadaşlara başarılar
  8. andJusticeForAll

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Beyler rica ediyorum iktisadın kurallarını baştan yazmaya çalışmayalım. Bir malın fiyatı arz ve talep doğrultusunda oluşur. Adamın ihtiyacı varmış 15e satmış, alıcısı da almış. Ortalama fiyat içinde Akakçe var gidin ordan malın ortalama fiyatına bakın. O da yetmezse 6 aylık fiyat ortalamasını...
  9. andJusticeForAll

🔥İndirim Belkin 45 W Kompakt Şarj Cihazı 469 Tl

Hem telefon hem şarj aleti tarafında iki tarafında desteklediği maksimum değerden fazlasını cihazlar zaten çekemez ve veremez, donanımsal ve yazılımsal olarak güvenlik prosedürü gereği sınırlar akımı. 20watt orjinal başlığı kullanıyorum deseydiniz garantiye girerdi hocam, bahane etmişler size...
  10. andJusticeForAll

🔥İndirim Belkin 45 W Kompakt Şarj Cihazı 469 Tl

Tüm markaların hızlı şarjını destekliyorsa güzel fiyat, ihtiyaç varsa alınır. Yeni andoroid jarj gablosumu yeğen diyen dayı esnafı için Çin'den alışveriş yasaklanmasaydı 180 liraya alabilirdiniz. Susmaya devam edin daha çok semer vursunlar...
  11. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

vodafonepay dahil hiç bir kartı kabul etmiyor hediye bakiyesi satın aldım o da hesapta görünmüyor :ROFLMAO:
  12. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

hangi satıcıdan aldınız
  13. andJusticeForAll

Aprilla 25 Parça Şarjlı Hassas Tornavida Seti - 800tl (Şok Market)

Herkesin iptal mi edildi benim ki hala kargo gönderildi olarak duruyor
  14. andJusticeForAll

Aprilla 25 Parça Şarjlı Hassas Tornavida Seti - 800tl (Şok Market)

Torima mağdurları gelir birazdan
  15. andJusticeForAll

🔥İndirim ASUS ROG STRİX B850-F ANAKART 12.499 TL )OUTLET)

Kral Norveç'te falan ikamet ediyorsun heralde çünkü bizim bu tarafta bir ürün gerçekten teşhirse ve temizse bizim millet ya kendine alır ucuza ya da eşine dostuna peşkeş çeker. Eğer iadeyse zaten sıfır gibi sıfır fiyatına satılır. Arızalı veya kullanılmış üründe yok teşhir, yok outlet yok seri...
  16. andJusticeForAll

🔥İndirim ASUS ROG STRİX B850-F ANAKART 12.499 TL )OUTLET)

Anakartın teşhiri mi olur beyler? Kulaklık mı bu? Klavye mi? Laptop mu? Yurt içi veya yurt dışı bir tane kutusunun dışında mağazada sergilenen anakart gördünüz mü hayatınızda? Statik elektrik sıkıntı çıkarmasın diye kutusu jelatinle bile kaplanmayan bir ürün anakart dediğiniz. Satıcı desen...
  17. andJusticeForAll

GetirYemek Maydanoz Döner 2 adet 190tl

Gerçektende hala devam ediyor 🤣 3.5 saatte Türkiye genelinde 4000 adet döner satamıyorlarsa şapkayı önlerine koyup bir düşünsünler diyeceğim de düşünme kısmında arıza var genel olarak
Geri