Arama sonuçları: *

1. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

16gb ddr5 alan kimse yok mu beyler?
  2. andJusticeForAll

Beyaz Lian Li 8.8" Unıversal Ekran 5444!

Forum sayesinde ithalatçı olmaya karar verdim. Aliexpresste 7" IPS dokunmatik hali 10 Euro. Üstüne hasan hüseyin tech ultra monster kill yazıp 10 katına size sıcak fırsat olarak satacağım.
  3. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

GSKILL Ripjaws S5 alan var mı? Bana bir mesaj atmasını rica ederim alan varsa
  4. andJusticeForAll

🔥İndirim Sapphire RX9070 Pure 🔥31.499₺

Adam doğrusu neyse onu yazmış, yetmemiş. Grafiğini atmış ve watt degerleriyle açıklamış, yine yetmemiş. Hala gelmiş bunlar fasa fiso giriş seviye diyor. Neye göre giriş seviye l*n? Gözüne göre mi? İşkembeden sallayan cahil sincabın cesaretine bak sen. Adam bilgilendirmeye çalışıyor ama Cro...
  5. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming F16 I5-13450HX 16GB 512GB SSD RTX5060 (115w) 🔥 49.999₺ (TEKRARDAN STOKTA !! )

Niye bulunduğunuz ilçenin thhsine tekrar başvurmadınız? mediamarkete yanlış ürün gönderdiklerini doğru ürünü göndermeleri için ihtar niteliğinde yazılı başvuru yapıp ürünün gerekirse piyasadan temin edilip size 33kdan teslimi talepli thhye verseniz söke söke alırdınız il-ilçe farkı nedir niye...
  6. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Heynut Fıstık Ezmesi 350 GR - 99 TL

Hocam üslubunuz ve yaklaşımınız ile insan kendini belli ediyor zaten rahat olun kimsenin öyle bir düşüncesi yok. Ben konu sahibi sizi sanmıştım ama farklı bir arkadaşmış ilk sayfadaki üründe farklı o yüzden ikinize de teşekkürler. Satıcı sitesinde aflatoksin testi de paylaşmış o da hoşuma gitti...
  7. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Heynut Fıstık Ezmesi 350 GR - 99 TL

Bizim milletin genetik özelliği 2 sipariş görünce hemen zamma abanmak. Bir de önce 700 yapmış kesmemiş sonra bir daha yapmış 800. 600e satarken zararına satıyordu sanki, alacaktım vazgeçtim. Fırsat paylaşımı için konu sahibine teşekkürler. Kaç kişi sipariş geçmiş foruma özel kod isteseniz...
  8. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming F16 I5-13450HX 16GB 512GB SSD RTX5060 (115w) 🔥 49.999₺ (TEKRARDAN STOKTA !! )

thhye verin 2 ay sonra alırsınız. artık hayalini kurduğunuz şeyleri söküp almanız gerekiyor yoksa her çeşmenin başını bi tane lavuk tutmuş. taksitle aldıysanız dilekçede onu da belirtin ki tekrar taksitle alırsınız
  9. andJusticeForAll

Shein indirimli ürünler

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek?
  10. andJusticeForAll

Shein indirimli ürünler

Gümrüğe giriş tarihi 6sından sonra yazılırsa gelmez zaten hocam basit usul kalktığı için. Yinede 6sına kadar gelmesini beklemekten başka yapılacak bir şey yok şu an. 1-6sı arası gümrükleme işlemleri tamamlanıp gelecektir yüksek ihtimalle. Zaten gelmezse aksiyon planımız hazır.
  11. andJusticeForAll

Shein indirimli ürünler

Selamlar hocam, Öncelikle yine zaman ayırıp detaylı ve doyurucu açıklamalar ile konuya bilgi paylaşımı yapıp forumu aydınlattığınız için teşekkür ederim. Belirttiğiniz gibi kargolar burada ve açılmayı bekliyordur sadece. Özverili olarak çalışıp işini layığıyla yapan kamu-özel her kesimde her...
  12. andJusticeForAll

Shein indirimli ürünler

Çiftlik mi burası ne demek gelmeyecek? Gelmeyecek diye bir durum yok ardiye'de yığılma olmuştur bizim konteynır açılmamıştır bekliyordur orda. 6'sına kadar gelmezse teftiş başkanlığına şikayet yığarız burdan.
  13. andJusticeForAll

Shein indirimli ürünler

5 tane sipariş verdim 4 tanesi 14üne 1 tanesi de 20sine denk geldi. Hiçbirinde hareket yok. Valhalla hocama saygıdan konuda yazdığı yoğunluk ve detaylı açıklama mesajından sonra aksiyon almadım ama ufaktan kayışlar kopmaya başlıyor bende de. Kaç gündür siparişte verilmiyor. bu arada ben de 2...
  14. andJusticeForAll

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İade tüm ürünler seri numarası bazında kontrol ediliyor. Kutusuna koyduğunuz yanlış/farklı üründe depoda imha ediliyor. Böyle saçma heyecanlara girmeyin.
  15. andJusticeForAll

Shein indirimli ürünler

Hocam bilgi için çok teşekkür ediyorum. (0216) 666 66 00 sanırım numaraları. Rekor Polonya Büyükelçiliği'ndeydi, 48. arayışımda mecburen açtılar. Bakalım Çelebi Havacılık rekoru egale edebilecek mi. Numara da bermuda şeytan üçgeni gibi :ROFLMAO: 14 Ocak 10:43'ün kara kutusuna ulaşma...
  16. andJusticeForAll

Shein indirimli ürünler

arasa ait kargo takip kodu görünüyor ben de ama çalışmıyor
  17. andJusticeForAll

Shein indirimli ürünler

Siz arayın arkadaşlar. Olay arasta mı noel babada mı kimde bilmiyorum. Nasıl olsa gümrükte arasta bizle ilgisi yok deyip topu birbirine atar. Ülkenin özeti gibi. İstanbul Havalimanı gümrük müdürlüğünün numarasını da ekliyorum : 0212 891 96 88 14 Ocakta 10:43te inan uçak deyip arayın.
  18. andJusticeForAll

Shein indirimli ürünler

14 Ocak 10:43 Çin-Türkiye seferini yapan uçak İstanbul Havaalanına iniş yaptıktan kısa bir süre sonra esrarengiz bir biçimde ortadan kayboldu. Neyse yazacaktım bir şeylerde... Benim 4 ürün 14 ocakta İstanbul'a iniş yaptı ancak 1 haftadır hareket yok. Şaka bir yana yarın ısrarlı bir şekilde aras...
  19. andJusticeForAll

❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Ben de onu diyorum kardeş. Her tacir, ttk 18.2ye göre basiretli bir işadamı gibi davranması gerekir, cayma hakkı da 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun ile düzenlenir satıcıya değil alıcıya tanınır. Arkadaşın eli sürçtü herhalde. Thhye verir söke söke alır.
Geri