Arkadaşlar selam, işlemcim Ryzen 5 5600. Ben Perfan120H düşündüm (öneriniz varsa paylaşabilirsiniz daha karar veremedim) ve bana bir tane termal macun lazım. Termal macunların ortalama fiyatlarını bilmiyorum o yüzden bütceme 200Tl diyorum.
Selamlar dostlar, bayadır bu tarz ortamlardan uzağım ve gündemi takip edemiyorum o yüzden sizlere sormak istedim. İşlemcim Ryzen 5 5600 önerebileceğiniz soğutucu var mıdır? Render da yaptığım için fazla ısınıyor, bütcem 1k civarında diyebilirim.
Hocam ama daha kötüsüne daha fazla para vermiş olacagım.
1588868016
Hocam ben nvidia almak istiyorum ya önceden de hep GTX 1070Ti istiyordum RTX serisi çıktı bende onlardan istiyorum şuan ama teşekkürler.
Hocam driver sorunu varmış galiba tam bilmiyorum ama ısınıyormuş galiba yani driver sorunu falan olsa ugraşamam çünkü ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Hocam eminsiniz demi? Daha kötüsünü alacagım ama sogutması iyi olucak deger degilmi?
1588867588
Bende 2060S alacaktım ama kasam çok iyi degil o yüzden Gaming X yönelmiştim.
Dostlar selamlar çok kararsız kaldım biri daha güçlü ama sogutması çok başarılı degil biride digerine göre daha güçsüz ama daha iyi sogutmalı kasam THERMALTAKE Versa J24 RGB sizce hangisini almalıyım? kasam çok iyi degil o yüzden Gaming X alasım var ama hem daha pahalı hem daha güçsüz Ventus u...
Ama 6-7 ay boyunca 4.3ghz de yanında gelen Wraith prisim RGB ile kullansam nasıl olur? arkadaşım yaptı 4.4 e yanında gelen sogutucu yani daha dogrusu galiba Wraith prisim RGB ile ama ne kadar ısındıgını söylemedi.