Arama sonuçları: *

1. C

RYZEN 7 7800X3D MSİ B650 GAMİNG WİFİ

Arkadaşlar bu işlemciyi msi b650 gaming wifi ile kullanıcam sizce iyi mi? anakart fiyatı piyasaya göre baya indirime geldi hepsiburada premium ile 7.500tlye geliyor alınır mı?
  2. C

HAZIR SİSTEM TOPLAMA

Arkadaşlar merhaba sistem toplamak için efsane kasımı bekliyorum bende şöyle bir sistem hazırladım ama sizden bi kaç öneri istiyorum. Hava akışı güzel bir kasa ve psu fiyatı abartılı olmayan f/p ürünleri tavsiye ederseniz iyi olur tabi sessizlikte önemli SİSTEM...
  3. C

EFSANE KASIM İNDİRİMİ

Arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama bir yandan da sabırsızlanıyorum. Efsane kasım indirimlerini bekliyeyimmi beklesem beklediğime değermi yoksa topla gitsin mi dersiniz yorumlarınızı bekliyorum
  4. C

Beyler sistem tavsiyesi bi el atsanız

Beyler ben bi konu açmıştım toplama pc ile alakalı başlığın adı and+nvidia sistem topluyorum. gören olmamış hiç bi ona bakar mısınız zahmet olmazsa
  5. C

SİSTEM TOPLUYORUM AMD+NVİDİA

ARKADAŞLAR SİSTEM TOPLADIM KENDİMCE VE YOĞUN ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA BÖYLE Bİ SİSTEM TOPLAMAYI DÜŞÜNDÜM VE (EN ÖNEMLİSİ DE EFSANE KASIMI BEKLİYORUM İNDİRİMLERİ YAKALARIM DİYE BURAYI BİLEREK PARANTEZ İÇİNE ALDIM SİZİN FİKRİNİZ NEDİR BEKLEMELİMİYİM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN GÜZEL İNDİRİMLER OLUYOR) SİZCE...
Geri