Arama sonuçları: *

1. Y

Xbox gamepass fc25 kariyer modu

Hocam kusura bakmayın cok uzun süre sonra dönüş yapıyorum. EAplayde kütüphanem kısmında oyunun üstündeki üç noktaya tıklayınca iki üç tane seçenek vardı onlardan biriydi çözüm şimdi baktım ama göremedim.
  2. Y

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm çözebildiniz mi yoksa anlatayım mı?
  3. Y

Teknosa iade süreci hakkında

hocam hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar kutu fatura garanti belgesiyle gittim alamayız diyorlar
  4. Y

Teknosa iade süreci hakkında

arkadaşlar iyi günler. teknosa üzerinden dün iki adet oyun kolu aldım fakat tuşların yerleri bozuk çıktı. örneğin sağ analoğu yukarı hareket ettirince yuvarlak tuşuna basıyor otomatik kol. ben de bugün mağazaya iade etmeye götürdüm fakat kutusu açılmış olduğu için iade almadılar. tüketici...
  5. Y

sorunu çözdüm ea playi açıp sağ tıklarsanız oyunun üzerine yükselt seçeneği çıkıyor sonra sorunsuz oynayabilirsiniz.
  6. Y

arkadaşlar iyi günler. xbox gamepass aldım ve fc25 indirdim. kariyer modu görünmüyor. yükseltmemi istiyor ama internette gamepass kısmında tam sürüm olduğu yazıyordu. ne yapmam lazım?
  7. Y

Football Manager Yama

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Football manager oyununda logo ve yüz yamasını yapmayı beceremedim. Youtube üzerinden videoları da izledim ama gene yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
  8. Y

Ethernet Kablosu Yönü

Arkadaşlar iyi günler. Ethernet kablosu aldım. Hangi tarafı modeme taktığımız önemli mi rastgele taktım ben bi ucunu.
  9. Y

Elektrik elektronik mühendisliği için 40-50 bin TL laptop tavsiyesi

Hocam yardımcı olur belki bana önerilen lenovonun linki: https://ty.gl/lwn9voo8yneml
  10. Y

Elektrik elektronik mühendisliği için 40-50 bin TL laptop tavsiyesi

Hocam ben laptop araştırırken çok fazla öneri gelmişti. En fiyat performans olan lenovo loq15arp9 modeliydi. Eğer almayı düşünürsen intel işlemcili model bakma anakartlarında sorun çıktığını söylemişlerdi bana. Asus tuf gaming a15 serisine de bir bakmanı tavsiye ederim.
  11. Y

İncehesap hazır sistem hakkında

Hocam iyi günler. Benim de 2 gündür aynı durumdaydı dün fatura geldi. Ne zaman kargoya verdiler acaba?
  12. Y

İncehesap hazır sistem süre

Hocam incehesaptan gelen sistemlerde sadece key almak yetiyor değil mi? Deneme sürümü yüklü geliyormuş galiba.
  13. Y

Anladım hocam teşekkür ederim. Windows key için trendyolda en çok satılanı almayı düşündüm. 7tl olunca garipsedim. Sıkıntı çıkartır mı?
  14. Y

Çok sağolun hocam. Peki sistemin kutularını ayrı bir kargoyla mı yolluyorlar yoksa tek kargoda mı geliyor?
  15. Y

Endişelenmem gereken bir durum yok o zaman.
  16. Y

Hocalarım merhaba hayırlı geceler. İncehesap üzerinden alınan hazır sistemler kaç günde gelir? Gaming gecesinden bir gün önce sipariş verdim. Hala sistem montaj aşamasında diyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Tekrardan hayırlı geceler.
  17. Y

İncehesap Monitör ve Kargo

Site üzerinde hazır sistem dışı siparişler cumartesi kargoya verilir yazınca insan bekliyor hocam.
  18. Y

Kargoya vermediler 🫤
  19. Y

Arkadaşlar iyi günler. İncehesap üzerinden dün monitör aldım. Ne zaman kargoya verilir?
  20. Y

İncehesap earthsea sistem nasıl?

Teşekkürler hocam bilgi için.
Geri