Elektrik elektronik mühendisliği için 40-50 bin TL laptop tavsiyesi

Reaksiyon skoru
2
Bu sene EEM bölüme yerleşeceğim. Hem oyun hem proje icin bir laptop arayışındayım. Ne bantta nasıl bir şey ihtiyacımı giderir? Uzun omurlu olması daha onemlı. Bütçe 40-50 kadar.

Bu sene EEM bölüme yerleşeceğim. Hem oyun hem proje icin bir laptop arayışındayım. Ne bantta nasıl bir şey ihtiyacımı giderir? Uzun omurlu olması daha onemlı. Bütçe 40-50 kadar.
Hocam ben laptop araştırırken çok fazla öneri gelmişti. En fiyat performans olan lenovo loq15arp9 modeliydi. Eğer almayı düşünürsen intel işlemcili model bakma anakartlarında sorun çıktığını söylemişlerdi bana. Asus tuf gaming a15 serisine de bir bakmanı tavsiye ederim.

Hocam ben laptop araştırırken çok fazla öneri gelmişti. En fiyat performans olan lenovo loq15arp9 modeliydi. Eğer almayı düşünürsen intel işlemcili model bakma anakartlarında sorun çıktığını söylemişlerdi bana. Asus tuf gaming a15 serisine de bir bakmanı tavsiye ederim.
teşekkürler hocam evet victuslar ve loqlar kronik diye duydum bende

Hocam yurtta mı kalacaksınız evde yaşıyorsanız kasa + ofis laptopu alsanız daha mantıklı da olabilir.

Hocam yurtta mı kalacaksınız evde yaşıyorsanız kasa + ofis laptopu alsanız daha mantıklı da olabilir.
hocam yurtta kalacagım ofis bilgisayarım var zaten
aslında bu cihazla gidebilcegim kadar gitmek istiyorum ama pek tatmin edici bir cihaz degil birde üniye o yurt ortamına gecince falan pek oyun oynamamaktan korkuyorum yani oyun oynamazsam bu cihaz ofis isleri icin yeterli aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri