Elektrik-Elektronik mühendisliği için laptop önerisi

erenakc1

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
35000
Merhabalar bu sene elektrik elektronik mühendisliğine başlıyorum inşallah.Bir tane masaüstü gaming bilgisayarım var zaten fakat laptop daha işlevli daha rahat olacağından laptop arıyorum 2.el almayı düşünüyorum bütçe olarak 35 bine kadar çıkabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

20k civarı 2. el zonbook alabilirsiniz. nerde eem kazandınız ben de eem e geçiş yaptım

20k civarı 2. el zonbook alabilirsiniz. nerde eem kazandınız ben de eem e geçiş yaptım
Hocam kusura bakmayın 3 gündür forumlarda dolanıyorum ne alsam alsam diye kendi sorumu unutmuşum bildirim de gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marmara üniversitesini kazandım türkçe olan bölümünü

Hocam kusura bakmayın 3 gündür forumlarda dolanıyorum ne alsam alsam diye kendi sorumu unutmuşum bildirim de gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marmara üniversitesini kazandım türkçe olan bölümünü
H.o

Hocam 2.el garantili almayı düşündüğüm için sıfır fiyatı ortalama 45 50 bin olanlara bakabiliriz bütçeyi de 38 e zorlayabilirim. Mux switch olması da daha iyi olabilir benim için fan sesi ısınması sorunlu olmayan bir şey arıyorum hangi laptopu araştırsam birileri şuyu buyu sorunlu diyor ortada seçenek kalmıyor böyle olunca.Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam 2.el garantili almayı düşündüğüm için sıfır fiyatı ortalama 45 50 bin olanlara bakabiliriz bütçeyi de 38 e zorlayabilirim. Mux switch olması da daha iyi olabilir benim için fan sesi ısınması sorunlu olmayan bir şey arıyorum hangi laptopu araştırsam birileri şuyu buyu sorunlu diyor ortada seçenek kalmıyor böyle olunca.Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam sıfır fiyatına o bütçede önerdiğim en iyi cihaz bu ancak 2. el piyasasını bilmiyorum siz bir bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,196
Üyeler
183,076
Son üye
walith
Geri