benziyorhz biraz benimkide 3 sene sürdü ilk sevgilimdi seninki gibi 1 senedir ayrıyım benden sonra hemen baskasiyla beraber oldu halada seviyorum insana çok...
niye uğraşacak abişim ya takmayın insanları bu kadar salla gitsin ya
al 4k hemde
1777223835
şuanda konuştuğum kızdan ayrılırsam bende depresyona giricem
Düşünmediğini biliyorum kim sevgilisi varken eski sevgilisini düşünürki? Düşünecek olsa hiç ayrılmazdı ama ne bileyim insan değeri anlaşılsın pişman olsun...
5 yıllık tecrübemle şunu demek isterim belirli bir yaştan önceki insanlar ile ilişki yaşanmamalı. Özellikle ergen dediğimiz insanlar ile arkadaş bile...
Bana kalpli yastık yapmış, Beşiktaşlıyım diye Tsihrt alıp öpücükle 1903 yazmış, Onlara sarılıp saatlerce ağladım, Gitmesin diye çok çabaladım çiçek alacak...
Hocam tamam doğru insan unutamıyor hayat anlamsızlaşıyor kimseyle konuşmak evden çıkmak istemiyor göğsün daralıyor yaşamak istemiyorsun ama ağlamak kendini...
gardaşım benim yoksunluk çok kötü bir şey herkes zamanla yaşar aktivite bul 5 ay hayatına girip çıkmış bir kız için kafanı yorma bu kadar şuana kadar 1...
Iste dunyadaki igrenc olay bu. Birini seversin o da sever sonra o baskasini sever seni birakir sen zarar gorursun kimse de hesap sormaz. Senin sucun neydi...