w00w isimli üyenin son içerikleri

1. w00w

Saçım İçin Ürün Önerisi ve Model Önerisi

Anladım kanka eywallah ben yarın alayım onu bizim burda happy var orda satılıyor
  2. w00w

Peki saçın yapısını nasıl değiştiriyor? Benim kullandığım bir saç spreyi vardı saçı kupkuru yapıyordu yapışık gibi oluyordu hiç sevmedim. Waxmı daha iyi olur deniz tuzumu saçım için?
  3. w00w

Memnunum ama bilmiyorum biraz değişik duruyor sanki önlere şekil vermek çok zor sürekli çok saçma dağılıyor çirkin duruyor 1781551486 Teşekkürler low fade yerine taper fade tercih etsem daha iyi olmazmı birde deniz tuzu spreyi önerirmisin
  4. w00w

Teşekkür ederim
  5. w00w

Önler sanki çok uzun biraz kısalza daha iyi olabilir bence sizce?
  6. w00w

🔥İndirim Glorius Model D Kablolu Mat Siyah/Beyaz Rgb Mouse 699 TL- Mousepad 499 TL

Cidden çok kaliteli fare hem hafif hem sağlam premium hissiyatı var çok uzun süre kullandım şuan kuzenime verdim hala kullanıyor üstüne su döktüm gitti 15 dakika sonra geri geldi anakartı sırımsıklam olmasına rağmen
  7. w00w

Arkadaşlar selamlar. Daha önce ne wax ne pudra ne sprey hiçbirşey kullanmadım bakım ürünü bile sayılı kullanmışımdır nemlendirici sprey falan fistan. Oda rastgele elime geçtiyse yani hiç alakam yok, Çevrem saçımı kendimi bildim bileli olduğu gibi kullanıyorum ne fön çekiyorum ne tarıyorum...
  8. w00w

Wraith W60 Vs Aula F87 Pro Vs Ajazz Ak820 Max

Tamamdır ben alayım ozaman ama siyahını alacağım büyük ihtimal siyah setup diziyorum.
  9. w00w

Hocam tuşları boşverelim çok işim olmuyor yani fn ilede kullanabilirim kalite olarak bakalım sizce hangisi benim için önemli olan ses ve hissiyat
  10. w00w

W60 mı bumu daha iyi?
  11. w00w

Bütçem 3000 max ses tok güzel ve hissiyatı güzel olsun yeterli
  12. w00w

Sizce hangisi beyler. Hiç manyetik switch kullanmadım bu yüzden önemini çok bilmiyorum ama sanırım fps oyunları için baya önemli bende fps oyunları oynuyorum genellikle. Sonraki en önemli şey tok hoş ses ve güzel hissiyat. Sizce hangisi?
  13. w00w

Vozol 20k aroma önerisi

Arkadaşlar şu ana kadar birkaç aroma denedim bunlar şunlardı: Vct: İnanılmaz kötü kokusu bile insanın midesini bulandırıyor elinizi bile sürmeyin iğrenç rezalet. 10/0 Pink lemonade: Açık ara denediğim en güzel aromaydı bulabilirsem alacağım tekrar. 10/9 Raspberry watermelon: Tadı ortalama...
  14. w00w

Eski sevgiliyi unutamamak

İlahi adalete inanıyorum ben. Çünkü şuana kadar ne yaşattıysam aynısını yaşadım
  15. w00w

Eski sevgiliyi unutamamak

biz değilde ilahi adalet ve karma yapsın hocam işini
Geri