w00w isimli üyenin son içerikleri

1. w00w

DHL eCommerce gönderilen kargo teslim alınınca bildirim gelirmi

Arkadaşlar farklı bir şehire şubeden teslim kargo gönderdim. Kargo alınınca bana bildirim gelirmi?
  2. w00w

Sevgilimden ayrıldım

arkadaşlar sevgilinmden ayrıldım hani okadar uyuşuyordukki okadar mutluydukki yemin ederim gerçekten sevildiğimi hissettim oda hissetti 5 aylık bi ilişkimiz oldu son 2 ayında ben çok takıntılı morali kolay bozulan biri olduğum için kötü geçti en sonda ben onun kısa kıyafetler giymesini...
  3. w00w

🔥İndirim Razer Barracuda X Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 3.999TL!

yaklaşık 1 ay önce amazondan sıfırını 2700 TL'ye satın aldım memnunum
  4. w00w

Hangi kediyi sahiplenmeliyim?

hayır norveç forest
  5. w00w

hocam o kedi büyüyünce harbiden orman gibi tüyleri oluyor bir bakın isterseniz internetten.
  6. w00w

hocam aldım kedinin malzemelerini
  7. w00w

Arkadaşlar merhaba. Evet biliyorum eşya almıyoruz bir canlı alıyoruz farkındayım böyle seçmek pek hoş olmayacaktır, Ancak yaklaşık 7 8 yıldır ailemden kedi için yalvarıyorum ve almışken tatlı oyuncu kendini sevdiren biraz hareketli ve bağ kurabilen bir kedi olsun istiyorum bir kaç kedi buldum...
  8. w00w

Evde kedi beslemek??

arkadaşlar yaklaşık 6 7 yıldır çok kedi beslemek istiyorum en sonunda ailemi ikna ettim sayılır ama perdelere koltuklara zarar vermesinden korkuyorum. Kedi yaparmı? Engellemek için neler yapmalıyız? Ayrıca tüy dökümünü azaltması için bir takviye yöntemi gibi bir şey varmı?
  9. w00w

Araç Numaratör Numaralık 42,9₺ Kargo Ücretsiz Amazon

arabam yok ama ucuzmuş alayım 4 5 tane
  10. w00w

🔥İndirim Kütahya Porselen 6 Kişilik Fincan Takımı 499 TL!

küçükken kütahyalılara bedava verdildiğini sanıp zaten ücretsiz diyip kırıyordum (kütahyalıyım)
  11. w00w

Bilgisayar sıkıntısı

benim psumun fanında sorun vardı bilgisayarı açtıktan bi süre sonra kapanıyordu belki aynı sorun olabilir
  12. w00w

Bilgisayar sıkıntısı

format denedinizmi yazılımsal bir sorun olabilir
  13. w00w

Bilgisayar sıkıntısı

ısıdan dolayı bilgisayar kendini korumaya alıp kapatıyor anladığım kadarıyla fan sorunlarınızı çözün
  14. w00w

Yeni Taşınacağım Evde Hiçbir Firmanın Altyapısı Yok

450 tl ye 250 mgbt nasıl kullanıyorsunuz hocam ya hangi operatör çok iyiymiş
  15. w00w

Yeni Taşınacağım Evde Hiçbir Firmanın Altyapısı Yok

altyapı bağlanana kadar süperbox kullanabilirsiniz eminimki çok vakit geçmeden bağlancaktır altyapı ayrıca operatörlerin müşteri desteğinden daha fazla bilgi alabilirsiniz
Geri