w00w isimli üyenin son içerikleri

1. w00w

2k wirelles mouse önerisi

teşekkürler
  2. w00w

bu dahamı iyidir? A9 pro yu alıyorum ozaman
  3. w00w

Arkadaşlar şuan Glorious model o 2 almayı düşünüyorum. Bu markayı isteme sebebim daha önce model o yu kullandım ve çok memnun kaldım sizce almalımıyım? veya ne önerirsiniz? siyah olursa sevinirim
  4. w00w

En etkili creatin hangisi?

Arkadaşlar en çok etkisini göreceğim creatin hangisidir? hıq öneriyorlar sizce nasıldır daha iyisi varmı
  5. w00w

1.5 2k mouse önerisi

Gloriousu kullandığımdan biliyorum çok zarif ve kaliteli bi mouseydi kalite açısından bu fare nasıl
  6. w00w

1.5 2k mouse önerisi

Arkadaşlar sizce ne almalıyım glorious model o wirelles alınır mı?
  7. w00w

Backwoods puro istanbulda nereden bulunur

Arkadaşlar bu puro istanbul anadoluda nereden bulabilirim
  8. w00w

Bu tarz pantolon önerisi

Arkadaşlar bu tarz pantolon almak istiyorum ne dar ne çok bol tatlı bi bedeni olsa iyi olur bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  9. w00w

Traş makinesi önerisi

Arkadaşlar ben saçımı taper fade yapıyorum ama her iki üç haftada berbere gidip 500 tl ödemek çok çok gereksiz geliyor. Zaten taper fade basit bir traş kendim yapabileceğimi düşünüyorum traş makinesi önerir misiniz??
  10. w00w

DHL eCommerce gönderilen kargo teslim alınınca bildirim gelirmi

Arkadaşlar farklı bir şehire şubeden teslim kargo gönderdim. Kargo alınınca bana bildirim gelirmi?
  11. w00w

Sevgilimden ayrıldım

arkadaşlar sevgilinmden ayrıldım hani okadar uyuşuyordukki okadar mutluydukki yemin ederim gerçekten sevildiğimi hissettim oda hissetti 5 aylık bi ilişkimiz oldu son 2 ayında ben çok takıntılı morali kolay bozulan biri olduğum için kötü geçti en sonda ben onun kısa kıyafetler giymesini...
  12. w00w

🔥İndirim Razer Barracuda X Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 3.999TL!

yaklaşık 1 ay önce amazondan sıfırını 2700 TL'ye satın aldım memnunum
  13. w00w

Hangi kediyi sahiplenmeliyim?

hayır norveç forest
  14. w00w

hocam o kedi büyüyünce harbiden orman gibi tüyleri oluyor bir bakın isterseniz internetten.
  15. w00w

hocam aldım kedinin malzemelerini
Geri