Peki saçın yapısını nasıl değiştiriyor? Benim kullandığım bir saç spreyi vardı saçı kupkuru yapıyordu yapışık gibi oluyordu hiç sevmedim. Waxmı daha iyi olur deniz tuzumu saçım için?
Memnunum ama bilmiyorum biraz değişik duruyor sanki önlere şekil vermek çok zor sürekli çok saçma dağılıyor çirkin duruyor
1781551486
Teşekkürler low fade yerine taper fade tercih etsem daha iyi olmazmı birde deniz tuzu spreyi önerirmisin
Cidden çok kaliteli fare hem hafif hem sağlam premium hissiyatı var çok uzun süre kullandım şuan kuzenime verdim hala kullanıyor üstüne su döktüm gitti 15 dakika sonra geri geldi anakartı sırımsıklam olmasına rağmen
Arkadaşlar selamlar. Daha önce ne wax ne pudra ne sprey hiçbirşey kullanmadım bakım ürünü bile sayılı kullanmışımdır nemlendirici sprey falan fistan. Oda rastgele elime geçtiyse yani hiç alakam yok, Çevrem saçımı kendimi bildim bileli olduğu gibi kullanıyorum ne fön çekiyorum ne tarıyorum...
Sizce hangisi beyler. Hiç manyetik switch kullanmadım bu yüzden önemini çok bilmiyorum ama sanırım fps oyunları için baya önemli bende fps oyunları oynuyorum genellikle. Sonraki en önemli şey tok hoş ses ve güzel hissiyat. Sizce hangisi?
Arkadaşlar şu ana kadar birkaç aroma denedim bunlar şunlardı:
Vct: İnanılmaz kötü kokusu bile insanın midesini bulandırıyor elinizi bile sürmeyin iğrenç rezalet. 10/0
Pink lemonade: Açık ara denediğim en güzel aromaydı bulabilirsem alacağım tekrar. 10/9
Raspberry watermelon: Tadı ortalama...