arkadaşlar sevgilinmden ayrıldım hani okadar uyuşuyordukki okadar mutluydukki yemin ederim gerçekten sevildiğimi hissettim oda hissetti 5 aylık bi ilişkimiz oldu son 2 ayında ben çok takıntılı morali kolay bozulan biri olduğum için kötü geçti en sonda ben onun kısa kıyafetler giymesini...
Arkadaşlar merhaba. Evet biliyorum eşya almıyoruz bir canlı alıyoruz farkındayım böyle seçmek pek hoş olmayacaktır, Ancak yaklaşık 7 8 yıldır ailemden kedi için yalvarıyorum ve almışken tatlı oyuncu kendini sevdiren biraz hareketli ve bağ kurabilen bir kedi olsun istiyorum bir kaç kedi buldum...
arkadaşlar yaklaşık 6 7 yıldır çok kedi beslemek istiyorum en sonunda ailemi ikna ettim sayılır ama perdelere koltuklara zarar vermesinden korkuyorum. Kedi yaparmı? Engellemek için neler yapmalıyız? Ayrıca tüy dökümünü azaltması için bir takviye yöntemi gibi bir şey varmı?
altyapı bağlanana kadar süperbox kullanabilirsiniz eminimki çok vakit geçmeden bağlancaktır altyapı ayrıca operatörlerin müşteri desteğinden daha fazla bilgi alabilirsiniz