w00w isimli üyenin son içerikleri

1. w00w

Eski sevgiliyi unutamamak

İlahi adalete inanıyorum ben. Çünkü şuana kadar ne yaşattıysam aynısını yaşadım
  2. w00w

biz değilde ilahi adalet ve karma yapsın hocam işini
  3. w00w

Düşündüde ne oldu şuan başkasıyla sevgili onla değil
  4. w00w

Düşünmediğini biliyorum kim sevgilisi varken eski sevgilisini düşünürki? Düşünecek olsa hiç ayrılmazdı ama ne bileyim insan değeri anlaşılsın pişman olsun istiyor. Acaba şuanki sevgilisi onu benim kadar sevebiliyormudur düşünüyormudur.
  5. w00w

Belki birgün pişman olur diyorum. Ama gelsede istemiyorum, Ama en azından bigün pişman olduğunu görmek istiyorum
  6. w00w

Bana kalpli yastık yapmış, Beşiktaşlıyım diye Tsihrt alıp öpücükle 1903 yazmış, Onlara sarılıp saatlerce ağladım, Gitmesin diye çok çabaladım çiçek alacak param yoktu mousemi sattım. Beğendiği peluş oyuncakları almaya çalıştım kolye aldım. Stardew walleyde mermaid kolyesi var bilirsin belki o...
  7. w00w

17, Eski sevgilisiyle olmadıki başkasıyla olmuş, Eski sevgilisiyle paslaşıp başkasıyla sevgili olmuş
  8. w00w

Onları sevgilisiyle yan yana olduğu fotoğrafı gördüğümden beri stalklamıyorum. Bana dediği bana yaptığı şeyleri şimdi çekinmeden ona yapması çok zoruma gidiyor bencilce bir düşünce ama ayrılmalarını istiyorum en azından bana bir mesaj atıp pişmanlığını görmek istiyorum. Belki ozaman rahatlarım...
  9. w00w

5 aylık bir ilişkim oldu ve ilk sevgilimdi. Asla ayrılmayacak gibiydik ama bir şekilde basit bir kavga sonucu ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı ben sonrasında çok çabaladım çok uğraştım hatta gittim benden atkı istedi diye kendi ellerimle puffy atkı yaptım. Ama ne olursa olsun istemedi, ben basit...
  10. w00w

Elektronik puff önerisi

Arkadaşlar puff alacağım ama şu ana kadar hep arkadaşlardan içtim. Bir tane Puff'um oldu, o da Elf Bar kalitesiz bir şeydi. Şu an Vozol 40k ve nasty 40k arasında kaldım. Ne önerirsiniz? En çok dumanı hangisi verir?
  11. w00w

Yıpranmış ve kuru saçlar için bakım önerisi

Arkadaşlar saçım eskisi kadar canlı değil, çok yıprandı, kuru ve daha az hacimli. Gerekirse fotoğrafta atarım. Ne önerirsiniz? Şampuanlar bence daha da kötü yapıyor.
  12. w00w

Papara'yı kullanamıyorum

mastercard
  13. w00w

Papara'yı kullanamıyorum

papara açılmıştı
  14. w00w

Papara'yı kullanamıyorum

Arkadaşlar kartımdan bugün Burger King'den ve starbuckdan alışveriş yapmayı denedim ikisi de reddetti. Az önce de yemek siparişi vermek istedim ama sistem hatası diyor. Kartımda bir bloke yok bütün izinleri açtım ama kullanamıyorum.
  15. w00w

Kaliteli çorap önerisi

Arkadaşlar desenli olmasına gerek yok. Bileğide kapsayacak bir şey istiyorum şuana kadar hep çakma nike çorap giydim ve hepsinin hemen altı kararıyor hava almıyor tüyleniyor yani çok kalitesiz markası hiç önemli değil markasızda olur yeterki kaliteli olsun altı kendi kendine kirlenmemesine rağmen...
Geri