Müşteri hizmetleriyle konuştum kupon tanımladılar hocam teşekkürler.
Aynı 230 tl farkı verip bir k modelini alabiliyordum hocam öyle bakarsak.Zaten daha...
2 gün önce 4780 tl ye almıştım hepsiburadadan gene hepsiburada satıcılı fiyat farkını iade ederler mi veya iade edip tekrar mı alayım nasıl işliyor süreci...
Bence alınmaz. Asus donanım yazılımı konusunda anakart üreticileri içerisinde en iyisi. Güncellemeleri en iyi veren maalesef Asus diğerleri en az 1 gömlek...
8 fazlı yapısından dolayı safkan bir B850 demek zor, biraz kırpılmış bir model hissiyatı yaratıyor. Yine de güncel çipsetin avantajları ve hacimli VRM...
Pirinç gurmesi ve son 8 senedir her gün pirinç yiyen biri olarak :
Yağsız yaparak tane tane yapabileceğiniz tek pirinç çeşidi bu,
Daha az su çeker,
Kokusu...
Alabiliyorsan 2x16 ram kitleri almaya bak çünkü 1x16 alınca gidip aynısını aldığında farklı çip denk gelebiliyor şansızlık. Tabi iade ede ede uğraşa uğraşa...
Teşekkürler hocam, Ramlerde 2. el piyasasına baktım ama sonuçta taksit olmadığı için sıfır fiyatına göre fiyat farkı 1-2 bin tl oluyordu.Uğraşmaktan ziyade...
Soğutucu seni idare eder hocam 80in altında tutuyorsa değiştirmene bile gerek yok. Ekran kartı değiştireceksen PSU değiştirirsin. Anakartın vrm soğutucuları...
2. el ramlerde her zaman daha mantıklı ama uğraşmak istemeyebilirsin doğal , ana kart sorun yaşatmaz o model çok iyi çalışıyor , soğutucun bir süre idare...