Monitörde bu tarz kırmızı noktalar çıkıyor.Bazen hiç sorun olmuyor, pc uzun süre açık kalıp kullanılmadığı zaman yaşanıyor genellikle.Daha önceki bilgisayarımda da aynı şekilde çıkıyordu.Monitör kaynaklı olabilir mi?
HDMI kablosu değiştirmeyi denedim sorun çözülmedi , oyun oynarken vs genellikle...
Güray aydına laf çarpıtmak için Türkiyede parayla tıp diploması alınıyor diyen , İşbirliğini kesen her sporcunun dedikosunu yapan birinin markasına şahsen güvenmiyorum.Daha niceleri var da az çok herkes biliyor
Kendi deneyimime göre Hiq ve Ocean arasında pek fark yok. Marka sahiplerine baktığımda da Ocean bana biraz daha güvenilir geliyor. Tabii Optimum veya Weider alınabiliyorsa onlar her zaman daha iyi tercihler olur.
yarın sabah 10 da kalkar çoğu ama unutmayın herkesinki değil bu 1 hafta boyuncu piyasaya bıçak girişi fazla olabilir insanlar sadece ilk gün trade up yapmadı.
kırmızıların grafiğine bakarsan sürekli yükseliyor minumum 2 gün daha bence böyle devam edebilir ytd.
peek yaptığı yerlerde sürekli insanlar elinden çıkarmış ben düştüğünde toplamaya çalışıyorum olabildiğince salı günü elimdekileri çıkaracağım bıçaklar piyasaya girince ne olacağı belli olmaz.
Market düşerse aldığı komisyonda azalır.tabii ki marketi canlandırmak için bir miktar düşürecekler ama bıçakların daha da düştüğü senaryoda bunun sonu yok.
Hayır işte düzgün phase bi doppler çıkarsan onun fiyatı çok uçuk olur mesela.Koleksiyona özel bıçak sayısı çok az onlarca özel bıçağı olmayan koleksiyon var.
Risk kar oranına baktığında risk oranı hemen hemen aynı ama alabileceğin bıçağın sınırı yok trade up da.Charm açsan max ne açacaksın belli yani.Tabi mantık kusursuz değil benim düşüncem böyle yanıladabilirim.Kırmızı itemlerin grafiğine de bakınca artacak gibi duruyor daha.
Bence artık değişmez bıçakların fiyatı.Zaten en ucuz kırmızı 30 dolar 5 tane koyuyorsun 150 dolar para yapıyor.en düşük çıkarılabilecek bıçak 90 dolar.Kazanabileceklerini düşününce neredeyse risk almamış oluyorsun.Kırmızıların değeri biraz daha artar.Bıçakların daha da düştüğü senaryo da bütün...