Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim World Mobil ; Mastercard ile Müzik, Oyun ve Video Platformlarında 300 TL

Bende de geçen ay Steam yoktu onun yerine Microsoft ve Apple Store gelmişti bu sefer steam geldi onlar yok.
  2. O

🔥İndirim World Mobil ; Mastercard ile Müzik, Oyun ve Video Platformlarında 300 TL

Kampanya sayfasında kişiye özel vs yazmıyor ama geçen kampanyalarda da gözükmeyenler vardı neye göre belirleniyor bilmiyorum.
  3. O

World Mobile girip Kampanya kısmında Oyun diye arattığınız zaman çıkıyor hemen katıla basıp katılın, harcama miktarı kadar indirim. Geçen sefer harcadıktan sonra kartta iade olarak gözükmüştü bu sefer nasıl olur bilmiyorum. Geçen ay sadece Steam vardı.Bu sefer Youtube Premium, Spotify...
  4. O

Shein indirimli ürünler

Bugün versek gelmeme ihtimali var mı ?
  5. O

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Adamsın hocam diğer hesaplardan da yaptım sayende, kendim eski türk telekomluyum selfy hesabım daha önceden olmasına rağmen oldu
  6. O

🔥İndirim Akıllı Dijital Vücut Analiz Tartısı 299TL (Yağ, Kas, Su Oranı ve BMI Ölçümü)

En profesyonel makinasında bile %5 e kadar hata payı var yazıyordu sanırım bunların.Gene de normal baskul fiyatına alınır karşılaştırma yaparak fikir edinebilirsiniz yağ oranı artıyor mu azalıyor mu görmek için.
  7. O

Kaza! (Yapmadım Ama...)

Eğer vurmadığından eminsen sorun etmene gerek yok.Sen oltaya gelmemişsin bundan sonra bir şey olmaz.Avrupada bu dolandırma yöntemi çok yaygın zaten , orda yapmaya yemez tabi :) 1767276326 Yukardaki arkadaşların dediği gibi motordayken bir yere sürtüp anlamama ihtimalin yok.
  8. O

Yardım Arabada devir neden yüksek?

Araba karbüratörlüyse rölanti vidası var ordan ayarlanabilir ama çok eski olması lazım arabanın, onun dışında eğer araba kendi kendine ufak ufak gaz yiyor gibi hissettiriyorsa muhtemelen gaz kelebeğinde arıza var.Kendi tecrübelerimden konuşuyorum tamamen çok fazla bir teknik bilgim yok.
  9. O

Annem dolandırılmış mı ?

Bir kerelik bir harcamaysa biryerde harcayıp unutmuş olabilir ben bile ekstreye baktığımda çok saçma isimler görebiliyorum marketlerde vs.
  10. O

[Güncel] Cashback Listesi - Ocak 2026 - Netflix, Spotify, Gain

World kredi kartı olanlar için %50 300 tl limitli cashback de var netflix-disney-tv+ ve birkaç platformda daha.World uygulamasında oyun veya netflix yazarsanız çıkıyor kişiye özel olabilir kontrol edebilirsiniz.
  11. O

DDR5 e geçmek mantıklı mı?

Harcadığın para ve aldığın fps oranı eskisine göre çok düştü.F/p açısından hiç mantıklı değil ama bütçe sorun değilse ve bilgisayarına harcamak istiyorsan zaten o senin bileceğin iş.
  12. O

9070xt için 9700x mi 7800x3d mi?

bende 4060 var 5600 yerine 7800x3d alsam farkını görür müyüm ? Rust , cs gibi oyunlarda özellikle
  13. O

Ryzen 7 7800x3d geçmeli miyim

Çok teşekkürler
  14. O

Şöyle bir sistem nasıl olur (6400 TL)RAM ...
  15. O

Aslında bütçeyi arttırabilirim 16 gb tek slot ramle idare edecek şekilde , en kötü elimdeki parçaları satarım diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi ddr5 ram fiyatları çok uçuk durumda.Daha da artar mı böyle mi kalır kestiremiyorum da.
  16. O

Merhabalar , Mevcut sistemim şu şekilde : RTX 4060 Ryzen 5 5600 16 Gb ram A520 anakart Competitive oyunlar oynuyorum daha çok Rust gibi işlemci ağırlıklı oyunlar.Yaklaşık 20-25k bütçem var geçmek mantıklı mı yoksa daha f/p bir tercih var mıdır ?
  17. O

❌İndirim Bitti! Machenike L7 Air Tri-Mode 4K PAW3395 Mouse 1.250 TL Yeniden

Glorious model o dan iyi midir
  18. O

❌İndirim Bitti! Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

ihtiyacım yok ama 500 tl kuponum + 1000 tl nkolay kullanabilirim sizce 4060 r5 5600 pcyle geçmeye değer mi
  19. O

FC 26 Online da herkesin gol sevinci yapması

Anders de (En iyi fc oyuncusu) her gole sevinç yapıyor.İnsanlar büyük ihtimal zaten ilk 2-3 maçından sonra tilt oluyor sen gol sevinci yapınca daha hızlı oynayıp hata yapıyorlar.
  20. O

🔥İndirim 🥵🔥Amazon Prime 35₺ Cashback 🔥🥵

Spora giderken 1.5 L su alacaktım iyi oldu 🔥🔥
Geri