Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim Obilet Garantili olanlar 1000TL indirim

Ben de yaptım dostum, hatta müşteri hizmetlerini aradım kampanya koşullarında yazıyor sadece 1 kampanyaya katılabilirsiniz dedi.İsteyen risk alabilir.
  2. O

🔥İndirim Obilet Garantili olanlar 1000TL indirim

hayır girilmiyor 1 tane kampanyadan yararlanabiliyorsun
  3. O

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

INDIRIMGOZCUSU250 Çalıştı. Kod denetmediği için yeni hesap açmıştım ordan da 150 tl kupon verdi ikisi birleşince 400 tl indirim oluıyor
  4. O

🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

Değiştiremezsin büyük ihtimalle kartı alırken türüne göre ne göndereceklerini yazıyorlar.İptal edip başka kart isteyebilirsin.World uygulamasında 750 tl harcamaya 250 tl wordpuan veriyor tl carda ona bakabilirsin.Aynı zamanda e ticaret sitelerinde de belli bir oranda puan veriyordu 150 + 50 tl...
  5. O

🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

1 Ay microsoft ve apple store 1 ay steam veriyor
  6. O

Olmaz, Mastercard kredi kartın yoksa mastercard sanal kart çıkaramazsın.
  7. O

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

1 ay steam 1 ay microsoft geliyor genelde
  8. O

Yardım 1 milyona altın mı alayım faiz mi ?

Geçen haftasonu o kadar olay olmasına rağmen oynamadı altın.Eğer altın artması gereken yerde artmıyorsa tehlikeli yerdedir bence.
  9. O

DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ ( TUHAF )

Dolap uygulamasında özellikle bunlardan tonla dolu, bi de tonla hikaye anlatıyolar inandırıcı olsun diye :D
  10. O

Oyunlardan Zevk Almıyorum.

Kanka burdaki çoğu yetişkin insan zaten oyun oynamak için sistem dizmiyor, sistem dizmek zevkli bir iş olduğu için burada takılıyorlar.20 yaşlarından sonra eskisi gibi oyun oynaman imkansız.Tavsiye istersen de eğer hiç içinden ders çalışmak gelmiyorsa bir işe gir.En kötü ihtimalle 1 ay sonunda...
  11. O

Oyunlardan Zevk Almıyorum.

Bende durum tam tersiydi , 12. sınıfta ders çalışmak zorunda olmama rağmen günlük 8-10 saat rust oynuyordum.İstediğim yeri kazandım şimdi hiç oynayasım yok.Bir kere gitti mi o istek geri gelmiyor eskisi gibi.Arkadaş ortamını döndürebilirsen birtek öyle sarar.
  12. O

ARORA SPECIAL 125 ile Kuryelik Yapılır mı?

Çok yanlış mantık hocam kaza yapınca en son düşüneceğin şey motor olur.Bütçen varsa pcx al tabii ki.Arorada yaşayacağın titreşimle zaten kafa beyin kalmaz adamda elin ayağın uyuşur , kazada onun sonucunda oluyor zaten.Eğer uzun süre yapmayı düşünmüyorsan belki o zaman alınır 1-2 aylığına
  13. O

MSI A520M-A PRO anakarta Ryzen 7 7800X3D uyumlu mu?

ikinci el uyguna bulursan en performanslı olan 5700x3d ve 5800x3d ama anakartın soğutması iyi olmadığı için undervolt yapman gerekir.Anakart değişmeye bütçe yoksa r5 5600 ün üstüne çıkmamanı öneririm.1-2 sene ddr6 yı bekleyebilirsin upgrade için.
  14. O

🔥İndirim World Mobil ; Mastercard ile Müzik, Oyun ve Video Platformlarında 300 TL

Bende de geçen ay Steam yoktu onun yerine Microsoft ve Apple Store gelmişti bu sefer steam geldi onlar yok.
  15. O

🔥İndirim World Mobil ; Mastercard ile Müzik, Oyun ve Video Platformlarında 300 TL

Kampanya sayfasında kişiye özel vs yazmıyor ama geçen kampanyalarda da gözükmeyenler vardı neye göre belirleniyor bilmiyorum.
  16. O

World Mobile girip Kampanya kısmında Oyun diye arattığınız zaman çıkıyor hemen katıla basıp katılın, harcama miktarı kadar indirim. Geçen sefer harcadıktan sonra kartta iade olarak gözükmüştü bu sefer nasıl olur bilmiyorum. Geçen ay sadece Steam vardı.Bu sefer Youtube Premium, Spotify...
  17. O

Shein indirimli ürünler

Bugün versek gelmeme ihtimali var mı ?
  18. O

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Adamsın hocam diğer hesaplardan da yaptım sayende, kendim eski türk telekomluyum selfy hesabım daha önceden olmasına rağmen oldu
  19. O

🔥İndirim Akıllı Dijital Vücut Analiz Tartısı 299TL (Yağ, Kas, Su Oranı ve BMI Ölçümü)

En profesyonel makinasında bile %5 e kadar hata payı var yazıyordu sanırım bunların.Gene de normal baskul fiyatına alınır karşılaştırma yaparak fikir edinebilirsiniz yağ oranı artıyor mu azalıyor mu görmek için.
  20. O

Kaza! (Yapmadım Ama...)

Eğer vurmadığından eminsen sorun etmene gerek yok.Sen oltaya gelmemişsin bundan sonra bir şey olmaz.Avrupada bu dolandırma yöntemi çok yaygın zaten , orda yapmaya yemez tabi :) 1767276326 Yukardaki arkadaşların dediği gibi motordayken bir yere sürtüp anlamama ihtimalin yok.
Geri