Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Yardım Counter Strike 2 G-Sync Sorunu

Merhaba böyle bir hata alıyorum ama monitörde g-sync açık sadece cs de açılmıyor
  2. KSF Eren

Yardım Epic Games Hot Wheels Fatal Error !

Oyuna girdirtmiyo hep bu hata çıkıyo. Oyunu açıyorum modu seçiyorum araba seçtikten sonra fatal eror hatası veriyor çözümü nedir lütfen yardım edin. Ekran kartım amd Rx 6800 XT işlemcim r5 5600 Windows 11 23H2 32 GB DDR4 3600 MHZ DDR4 RAM Anakart Msi B450m a pro max
  3. KSF Eren

Yardım Apex Legends Bu Görev Nasıl Yapılır ?

Arkadaşlar bu karakteri açmak için bütün görevleri yaptım bi bu kaldı. Nasıl yapacağımı anlamadım yardımcı olabilecek var mı ? Hangi modda ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.
  4. KSF Eren

Yardım CS 2 FPS DROP NASIL DÜZELTİLİR ?

Merhabalar ne ayar denediysem şu drop girmesini düzeltemedim 200 250 fps den 100 e düşüyor ve oyun acayip şekilde kasıyormuş gibi gözüküyor özellikle smoklar da biliyorum optimizasyon sorunu var ama en aza indirmenin yolu falan var mı en az 165 fps almam gerekiyor akıcı gözükmesi için...
  5. KSF Eren

Yardım KAPANMIŞ BİR OYUNU SADECE OYUN DOSYALARI İLE YENİDEN ÇALIŞTIRABİLİR MİYİZ ?

Merhabalar bahsettiğim oyun Hounds The Last Hope oyunun dosyaları setupu falan herşeyi var. Kapanan oyunlara kendi sunucumuzu açarak oynayabiliyormuşuz. Benim bu oyunu tekrardan çalıştırmam için ne gerekiyor. Amacım oyunu tekrardan pazarlamak değil sadece kendim oynayabilsem bile bidaha girip...
  6. KSF Eren

Yardım AMAZON HEDİYE KARTI BAKİYESİ İLE VALORANT VP ALINIR MI ?

Merhabalar 70 tl hediye kartı bakiyem var ve valorant vp almak istiyorum. Bu bakiye ile vp satın alabiliyormuyuz veya razer gold falan.
  7. KSF Eren

Sürekli Valorant Hesaplarım Çalınıyor

Merhaba arkadaşlar 3 hesabım çalındı bilgisayarı kardeşimle ortak kullanıyoruz onun hesaplarında bir sıkıntı yok benim 3 adet hesabım çalındı 2 si e posta doğrulaması yapılmıştı o yüzden değiştiremediler fakat 1 hesabım gitti onda doğrulama yok tu bilgisayarda virüs falan olsa kardeşimin...
Geri