Arama sonuçları: *

1. S

Oled Monitör Samsung Tavsiye

Tavsiye için teşekkürler hocam. İlk seçeneğe bir bakayım, hoparlör için çok yüksek meblağlar harcamak istemiyorum.
  2. S

Hocam büyüklüğünden ziyade performans ve görüntü kalitesi önceliğim. Peki G81SF ile hoparlör olarak ne almamı tavsiye edersiniz ?
  3. S

Hocam aslında alttaki modeli satın aldım dediğiniz fiyata ama sonradan diğer modeli görünce arada kaldım. Akıllı TV ve hoparlör farkı var diyorlar sadece iki model arasında.
  4. S

Merhaba bu iki ürün arasında kaldım ama hangi ürünü almam daha iyi olur bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese teşekkürler şimdiden. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g8-ls32dg802suxuf-32-0-03-ms-4k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,761923163.html...
  5. S

Siyah Lian Li 011d Evo Kasa Fanı Olarak Ne Alabilirim ?

Anladım hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. 1752662176 Tamam hocam çok sağ olun.
  6. S

Arctic p12 max veya rs120 arasında tahmini kadar sıcaklık farkı olur hocam. Çok fark yoksa tercih edebilirim. 1752660412 Bunda kontrolcü yokmuş hocam ekstra kontrolcü ne almam gerekir ? Arctic p12 max ile arasında çok sıcaklık farkı olur mu ?
  7. S

Thermalrightın hangi fan setini tavsiye edersiniz hocam ? Sistemin fazla ısınmamasını istiyorum yeterli olur mu bu sisteme ? Arctic p12 max ile corsair rs120 arasında kaldım şu anda.
  8. S

Yok hocam fan sordum da kasa harici fan alınca fiyat bayağı yükseliyormuş ondan öyle dedim. Arctic P12 Maxı buldum performans olarak bayağı iyi gözüküyor. Sizin yorumunuz olur mu p12max ile ilgili ?
  9. S

Üst seviye sistem için ram tavsiye

Herkese merhaba, yeni bir sistem topladım. Ram olarak ne seçmem gerekir. Bu cl değerleri ve hynix konusu hakkında bir şeyler okudum ama tam anlayamadım. Almayı düşündüğüm ram bu uygun olur mu ? https://amzn.eu/d/hbYXpVZ Aşağıya sistemimi bırakıyorum ona göre tavsiye verirseniz çok memnun...
  10. S

Fiyatı biraz yüksekmiş hocam. Direkt h9 falan alsam daha iyiymiş. Başka seçenek var mı acaba ? Lian li olmasına gerek yok.
  11. S

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Donanımdan hiç anlamıyorum. Lian linin kendi fanları hangisi oluyor ? İnternette araştırma yaparken reverse fan alman lazım diye bir kullanıcıya mesaj atıldığını gördüm. Kaç fan almam lazım ve hangi modelden almam lazım yardımcı olursan sevinirim.
  12. S

Herkese merhaba, yeni bir sistem topladım ve kasa olarak siyah Lian Li 011d Evo'yu seçtim fakat kasada kasa fanı yok. Kasa fanı olarak ne seçmem gerekir ? Aşağıya sistemimi bırakıyorum ona göre tavsiye verirseniz çok memnun olurum. Herkese teşekkürler şimdiden. Rtx 5090 Vanguard Soc 9950x...
  13. S

250 Bin+ Üst Seviye Sistem Önerisi

Çok teşekkür ederim hocam yardımınız için.
  14. S

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. İşlemcide 9950xde karar kılmıştım. Ekran kartında eğer prime day falan bitmeden iyi bir indirim bulursam gaming trio ya da astral almayı düşünüyorum bulamazsam gainwarda da bakabilirim. Rami alternatif olarak listeme ekledim. Kasada birkaç...
  15. S

Tamam hocam, çok teşekkürler şimdiden.
  16. S

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

5090 için gainward veya tuf yerine başka tavsiye edebileceğiniz marka model var mı hocam ? Gerekliyse ekran kartına ayıracağım bütçemi yükseltebilirim. Sıvı soğutmada Arctic Liquid Freezer III Pro 360 karar kıldım. Kasa ve ram seçimini dediğiniz gibi yaptım hocam fakat 96 gb biraz fazla diye...
  17. S

Evet bana da çok yüksek geldi fiyatları hocam daha uygun alternatifleri var.
  18. S

Anladım hocam çok teşekkürler desteğiniz için. Ama 2. elde nakit alındığı için vade farkından dolayı yine hemen hemen 0 ile aynı fiyata denk gelir.
  19. S

O kadar fiyat farkına değer mi onu bilemedim hocam. Siz böyle söyleyince de kararsız kaldım. 1752108001 Hahahaha :) İşlemci olarak 9950x ile ilerlemem daha mantıklı olacak o zaman. Desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam.
Geri