Siyah Lian Li 011d Evo Kasa Fanı Olarak Ne Alabilirim ?

Reaksiyon skoru
11
Herkese merhaba, yeni bir sistem topladım ve kasa olarak siyah Lian Li 011d Evo'yu seçtim fakat kasada kasa fanı yok. Kasa fanı olarak ne seçmem gerekir ? Aşağıya sistemimi bırakıyorum ona göre tavsiye verirseniz çok memnun olurum.

Herkese teşekkürler şimdiden.

Rtx 5090 Vanguard Soc
9950x
X870e edge ti
9100 pro
Enermax 1650w
Arctic Liquid Freezer III 360 Pro

Kasa Link:

Bütçe derdin yoksa lian li kendi fanları çok iyi ama pahali daha uygun bir şey lazimsa bakılır

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Donanımdan hiç anlamıyorum. Lian linin kendi fanları hangisi oluyor ? İnternette araştırma yaparken reverse fan alman lazım diye bir kullanıcıya mesaj atıldığını gördüm. Kaç fan almam lazım ve hangi modelden almam lazım yardımcı olursan sevinirim.

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Donanımdan hiç anlamıyorum. Lian linin kendi fanları hangisi oluyor ? İnternette araştırma yaparken reverse fan alman lazım diye bir kullanıcıya mesaj atıldığını gördüm. Kaç fan almam lazım ve hangi modelden almam lazım yardımcı olursan sevinirim.

öyle zorunluluğun yok çoğu fan uyar

3 lü seti bu

Egzoz olarak 140 alabilirsin

Toplam 4 yeterli

Üste zaten sıvı soğutma gelir

Fiyatı biraz yüksekmiş hocam. Direkt h9 falan alsam daha iyiymiş. Başka seçenek var mı acaba ? Lian li olmasına gerek yok.
öyle zorunluluğun yok çoğu fan uyar

3 lü seti bu

Egzoz olarak 140 alabilirsin

Toplam 4 yeterli

Üste zaten sıvı soğutma gelir

Geçen ay bir dostuma O11 Compact aldık. Daha sonra yine forumdan gördüğüm bir indirim üzerine Thermalright'ın fan setinden 3 adet aldık. Toplam 9 tane. Kasaya 8 tanesini taktık. Üst tarafı cam bıraktık. Kurulumu yaptım. Harika duruyorlar. Tavsiye ederim.

Thermalrightın hangi fan setini tavsiye edersiniz hocam ? Sistemin fazla ısınmamasını istiyorum yeterli olur mu bu sisteme ? Arctic p12 max ile corsair rs120 arasında kaldım şu anda.

Geçen ay bir dostuma O11 Compact aldık. Daha sonra yine forumdan gördüğüm bir indirim üzerine Thermalright'ın fan setinden 3 adet aldık. Toplam 9 tane. Kasaya 8 tanesini taktık. Üst tarafı cam bıraktık. Kurulumu yaptım. Harika duruyorlar. Tavsiye ederim.

Thermalrightın hangi fan setini tavsiye edersiniz hocam ? Sistemin fazla ısınmamasını istiyorum yeterli olur mu bu sisteme ? Arctic p12 max ile corsair rs120 arasında kaldım şu anda.
Hocam ben de çok araştırdım ancak çoğu yüksek seviye fan markalarının fan setleri çok pahalı. Thermalright şuan Türkiye için mükemmel bir fiyatla satılıyor diyebilirim. İndirimde 3 adet fan setini 800₺'den 3 adet almıştık. 2400₺'ye 9 adet fan geliyor ve kaliteleri gerçekten güzel.

Arctic p12 max veya rs120 arasında tahmini kadar sıcaklık farkı olur hocam. Çok fark yoksa tercih edebilirim.
Hocam ben de çok araştırdım ancak çoğu yüksek seviye fan markalarının fan setleri çok pahalı. Thermalright şuan Türkiye için mükemmel bir fiyatla satılıyor diyebilirim. İndirimde 3 adet fan setini 800₺'den 3 adet almıştık. 2400₺'ye 9 adet fan geliyor ve kaliteleri gerçekten güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunda kontrolcü yokmuş hocam ekstra kontrolcü ne almam gerekir ? Arctic p12 max ile arasında çok sıcaklık farkı olur mu ?

Siyah kasası

Arctic p12 max veya rs120 arasında tahmini kadar sıcaklık farkı olur hocam. Çok fark yoksa tercih edebilirim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunda kontrolcü yokmuş hocam ekstra kontrolcü ne almam gerekir ? Arctic p12 max ile arasında çok sıcaklık farkı olur mu ?
Hocam fanlar iyi, sıcaklık farkı olacağını düşünmüyorum. Kontrolcü olmadan papatya dizilimi ile bağlayabiliyorsunuz fanları. Ancak ben anakartta argb bağlantısı olmadığından kontrolcü almıştım. Şunu aldım:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye
İdiot
Geri