Firmalar youtuberlara gidiyor böyle bi sistem var diyor istişare ediyorlar markadan destek alıyorlar video çekiliyor çıkıcağı gün planlanıyor isterse...
kendileri firmalarla özel anlaşmalar yaparak sınırlı stoklarda çıkartıyorlar sistemleri diye biliyorum, fiyat konusunda da indirim beklemek mantıklı ama ram...
Merhaba arkadaşlar, YouTuber'larının zaman zaman çıkardığı oem hazır sistemleri merak ediyorum. Bu kampanyalar belirli dönemlerde mi oluyor, yoksa tamamen...
Hocam, baktığım kadarıyla RTX 3060 12 GB'ın fiyatı neredeyse RTX 5070 12 GB seviyesine gelmiş. O yüzden artık 12 GB versiyonunu almak pek mümkün değil sanırım.
Şans olayına katılmasamda diğerlerine katılıyorum.
9060XT oyun için üzmez , ama CUDA , pytorch gibi çoğu kütüphane desteği AMD'de yok sadece NVİDİA'da var...
Ben 2k da oynuyorum gayet memnunum. Sapphıre ürünü var 60 dereceyi çok nadir geçiyor
1785589880
Ama sadece oyun oynuyorum yapay zekayla yada eşitle bir...
5070 ile darbogaz çok düşük seviyede olur veya olmaz . Bu bütçelerde amd daha mantıklı bana kalırsa aynı fiyata bir segment üst model alıyorsun. Kardeşin...
Burda senin sistemi ne için kullanacağın daha önemli oyun içinse ne tarz diyelim ki fps yani işlemci bazlı oyun oynayacaksan bana göre anakart işlemci tami...