LTSC kullanmak faydalı, normal windows 11 bende bloatware anksiyetesi yaptı onu debloat yapmakla uğraşmak da ayrı bir dert. Ayrıca debloating yazılımları da...
LTSC güncell olanı kullanıyorum son gelen GB yüksek güncelleme yapmadim sorun ondan kaynaklanıyor.
Tek indirimden şeyler
Mağaza.
Xbox.
Dollby.
Windows...
LTSC böyle herkese öneriyorlar da bir sürü driver indir uğraş dur.
Ben bununla yaptım, tertemiz oldu. İstediğimi seçtim, istemediğimi sildim. Birçok...
Win10 ltsc kullanıyorum. Çoğu oyun servisini elle manuel indirmek gerek. İndirdim ama biraz canım çıktı. Bazı servislerinde olduğunu sanmıyorum indirmek...
Herkese merhaba, daha önce sormuştum ama yine merak ettim. Bazı kullanıcılar LTSC'nin daha sade, hızlı ve stabil olduğunu söylüyor; gereksiz uygulamaların...
Oyun ve genel kullanım için w11 iot ltsc 2024 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Eksik gelen bir şey olursa da belirli yöntemleri var (microsoft store...
Merhabalar, sistemim Ryzen 5 5600X, RTX 3060 ve 16 GB RAM. Genelde Steam ve Epic Games kullanıyorum, Xbox servislerini hiç kullanmıyorum. Windows 11 Pro...
Merhaba, bir arkadaşım için soruyorum. Kütüphanede zaman buldukça ders çalışmak istediği için kendisine bir laptop aldı. Ancak ortak Wi-Fi’a bağlanacağı...