Çözünürlüğe bağlı ama az bir fark varsa 9700X'e gec
shadow, ventus ve Windforce mumkun mertebe alma ne alıyorsan al model olarak
9070 XT ile video editte...
Hocam ben de araştırdım ama bulamadım. Siteleri tek tek dolaşıyorum fakat donanım konusunda çok iyi olmadığım için gözden kaçırıyor da olabilirim, tabi siz...
Hocam güncel piyasayı bilmiyorum ama 82999 a r7 7800x3d buldum ben 9070xt ile psu ve ram düşük kaldı bu sefer ama iptal etme fiyatını hak eden bir sistem...
Yeni sokete geçilince eskilerin üretimi durur genelde. AMD şuan garip bir şekilde hala bazı AM4 işlemcileri sıfır olarak üretip satıyor ama genelleme...
yeni sokete geçilirse eskisinin üretimi bi zaman sonra durur tabi durduktan sonra da stoklar bitene kadar satılır sonra 0 bulunmaz, belki yeni sokete geçiş...
Herkese merhaba, şu anda AM4 işlemciler hala satılıyor ancak güvenilir mağazalarda sıfır olarak bulmak oldukça zor. Genellikle bireysel satıcılar veya...
Selam arkadaşlar, Bir şeyi merak ediyorum, tamamen öğrenmek amaçlı soruyorum.
RX 9070 XT’nin NVIDIA tarafındaki rakibinin RTX 5070 Ti olduğunu biliyorum...
Hocam, sosyal medyada birçok kişi sistemi pahalı ve mantıksız buldu. Ben de özellikle hangi oem sistemi önerdiklerini sormama rağmen net bir alternatif...
Merhaba arkadaşlar, Aldığım OEM sistemde 7500X3D tercih ettim. Ancak sonrasında sosyal medyada bazı arkadaşlar bu işlemci yerine 9600X seçmemin daha doğru...
Hocam donanıma çok hakim değilim ama Facebook’taki arkadaşlarla baktığımızda ayrı ayrı toplamak daha masraflı oluyordu. Bir de sürekli zam geldiği, ekran...