Arama sonuçları: *

1. ValarMorghuliss

50.000 tl amd cpu sistem önerisi lazım arkadaşlar

Ayrıca kutusuz ssd ye güven olmayabilir tavsiye etmem(net bir bilgim yok ama her şey çıkabilir risk alma bence)
  2. ValarMorghuliss

50.000 tl amd cpu sistem önerisi lazım arkadaşlar

Eğer amacın sadece oyunsa bu paraya 5070 yerine 9070xt li bir sistem alabilirsin Ama illa nvidia ekran kartı istiyorsan bu attığın sistemde anakart kesin değişmeli Ram 32 olmalı anca yeterli olur ssd için attıklarından okuma yazma hızı en yüksek olanı alman en mantıklısı olur ama senin yerinde...
  3. ValarMorghuliss

RX 6700 XT Vs RTX 3070 vs RX 6800 ( 10.000 TL )

Eğer 2k monitör kullanıyorsan bütçeni arttırıp rx 6800 alman mantıklı ama 1080p monitöre sahipsen fiyatı arttırman gereksiz olur. 1080p için de eğer kfg ye sahip olanı bulabilirsen 6700xt al geç en mantıklısı o aralarında
  4. ValarMorghuliss

İnce hesap sitesinde ki bu sistem alınır mı

Buna da katılıyorum bu arada bu fiyatlara 5050-5060 almak varken 9060 XT almayı tercih ederim
  5. ValarMorghuliss

İnce hesap sitesinde ki bu sistem alınır mı

Bence Gaming Gecesini bekle daha makul fiyata daha iyisini bulursun
  6. ValarMorghuliss

15 K Bütçem var acil destek

Yani neye dikkat etmen gerektiğine dair YouTube da bilgiler bulabilirsin ama bana göre en önemlisi eğer fırsatın varsa ya ağır grafikli bir oyunda ya da furmark testinde kartı test etmek.Eğer çok yüksek sıcaklıklara çıkıyorsa(örneğin furmark testinde 75 dereceyi geçiyorsa kartı almanı tavsiye...
  7. ValarMorghuliss

Xbox series s alınır mı

Ne kadar halletseler bile oyunun grafikleri çok üst düzey olacak oynatsa bile baya düşük fps verir
  8. ValarMorghuliss

Xbox series s alınır mı

İkisinden de feragat eder gibi duruyor hocam çok verimli oynatacağını zannetmiyorum series s in
  9. ValarMorghuliss

Xbox series s alınır mı

Hocam anlaşamazsanız bende istanbuldayım verebilirim xboxu
  10. ValarMorghuliss

Çözüldü✓ Uygulamaları Kaldırdım Ancak Hala Gözükmekte Nasıl Kaldırırım?

geek unistaller indirip ordan kaldırmayı deneyebilirsin belki gider
  11. ValarMorghuliss

I5 14400F Frisby FCL-F1322C yeter mi?

Yani bir civar veremem ama bence sıkıntı yaşarsınız eğer bütçeniz yetiyorsa değiştirebilirsiniz ama en kötü ihtimalle bir kaç ay sonrada değiştirebilirsiniz kış mevsiminde kurtarabilir belki
  12. ValarMorghuliss

I5 14400F Frisby FCL-F1322C yeter mi?

Eğer siparişi vermediyseniz değiştirin bence hocam frisby ürün kullanılmaz
  13. ValarMorghuliss

İşlemci soğutucusu Frisby FCL-F1332C 90mm P2S CPU Soğutucu

Mecbur kalmadıkça frizby ürün kullanmayın hocam kasayı bile değiştirebilirsiniz eğer bütçeniz yetiyorsa
  14. ValarMorghuliss

Bu sistem alınır mı?

Eyvallah kanka gaming gecesini beklemeye karar verdim
  15. ValarMorghuliss

Bu sistem alınır mı?

Kanka bütçem kısıtlı yani 25k ya falan alabilirim ve oyun oynayacağım oyun oynamak için alıyorum zaten 1760538292 gaming gecesini beklemekte mantıklı evet öyle yapacağım sanırım en azından bu cumayı beklerim yani
  16. ValarMorghuliss

Bu sistem alınır mı?

Orası sizin tercihiniz tabi umarım almak zorunda kalmazsınız
  17. ValarMorghuliss

Bu sistem alınır mı?

hocam söylediğiniz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum amd kartların ayrıca bu bütçeye rtx kart denk getirmek zor olur
  18. ValarMorghuliss

Bu sistem alınır mı?

Yok hocam stok soğutucu kullanmam zaten onu unutmuşum 1k ya falan da hava soğutucu alacağım zaten.
  19. ValarMorghuliss

Bu sistem alınır mı?

Peki işlemciyi yükselteyimmi yani 5600x yapmaya değer mi 2k farkla Ya da anakartı değiştirebilirim b serisi olanla vs.
Geri