Bu sistem alınır mı?

Reaksiyon skoru
5
Son düzenleme:

geceye özel düşen fiyatıyla alınır mı sizce?(21.900 e düşüyor)

rami 32 ssd yi 1TB yapmayı düşünüyorum 23k oluyor bu şekilde
Olabilir

Peki işlemciyi yükselteyimmi yani 5600x yapmaya değer mi 2k farkla
Ya da anakartı değiştirebilirim b serisi olanla vs.

5600x yapmaya değmez, bence yapma.
5600 için stok soğutucu yetecek mi? Ona da assassin king gibi bir soğutucu öneririm. 1.000₺ de ona ekle bence.

5600x yapmaya değmez, bence yapma.
5600 için stok soğutucu yetecek mi? Ona da assassin king gibi bir soğutucu öneririm. 1.000₺ de ona ekle bence.
Yok hocam stok soğutucu kullanmam zaten onu unutmuşum 1k ya falan da hava soğutucu alacağım zaten.

rx 7600 var özelliklerde ben amd kartlarından nefret ederim eğer 2005 nostaljisi yaşamak isterseniz alabilirsiniz bence almayın

hocam söylediğiniz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum amd kartların ayrıca bu bütçeye rtx kart denk getirmek zor olur
Orası doğru ama dediğim gibi grafik kalitesini artırmadığı sürece amd kartı ömrüm boyunca almıcam umarımda yolum hiçbir zaman düşmücek hadi oyunu geçtim uygulama performanslarında bile kötüler ae gibi kullandığım uygulama her gün bitti gitti yani

kanka açıkcası vatanda çok daha iyi sistemler düşüyor bütçen çok kısıtlıysa ve çok oyun oynamıcaksan alabilirsin ama onun dışında alınabilceğini düşünmüyorum fiyatı ne kadar iyi olsada eğer 30k bütçen varsa gaming gecelerini smokin sistemleri kovalayabilirsin çok daha iyi sistemler var genede kendi kararın

Kanka bütçem kısıtlı yani 25k ya falan alabilirim ve oyun oynayacağım oyun oynamak için alıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka açıkcası vatanda çok daha iyi sistemler düşüyor bütçen çok kısıtlıysa ve çok oyun oynamıcaksan alabilirsin ama onun dışında alınabilceğini düşünmüyorum fiyatı ne kadar iyi olsada eğer 30k bütçen varsa gaming gecelerini smokin sistemleri kovalayabilirsin çok daha iyi sistemler var genede kendi kararın
gaming gecesini beklemekte mantıklı evet öyle yapacağım sanırım en azından bu cumayı beklerim yani

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri