Blitzz

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Blitzz
      Blitzz, Anakart kategorisinde BİOS update sonrası ssd görmüyor başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar Bios update attı arkadaşım yeni sürüm beta değildi yükledi problem olmadan görüntü alamadı bir türlü biosa girdi sürekli ssdyi çıkar tak yaptı...
    • Blitzz
      Blitzz, Honor 400 vs galaxy s25fe başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      şuan şaşırdım birazda üzüldüm çok telefon kullanan biri değilim günlük birileriyle konuşup kapatırım instaya bakarım okadar kamerasıda bana yeterli geldi...
    • Blitzz
      Blitzz, Telefon Önerileri kategorisinde Honor 400 vs galaxy s25fe başlıklı bir konu açtı.
      arkadaşlar vatana gittim bugün telefon almak için s25fe 34999 honor 400 27499 tlydi s25fe alıcaktım ama rami 8 işlemcisi honor 400üse kıyasla daha kötü...
    • Blitzz
      Blitzz, Max 30k telefon önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      samsung dışında daha iyi dencek bir telefon varmı bu fiyatlarda
    • Blitzz
      Blitzz, Telefon Önerileri kategorisinde Max 30k telefon önerisi başlıklı bir konu açtı.
      max 30k olucak şekilde telefon bakıyorum araştırdım biraz aklıma s24fe yattı ama s25fede nerdeyse aynı fiyat ikiside 31 32 civarı bütçemi biraz aşıyor...
    • Blitzz
      Blitzz, En fazla 14k telefon önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tamamdır teşekkürler fikir için herkese
    • Blitzz
      redmi note 14 11bin tl iken a36 17bin tl o yüzden sordum fiyat farkı var samsung dahamı iyi diye
    • Blitzz
      peki redmi note 14 nasıl ?
    • Blitzz
      Blitzz, Telefon Önerileri kategorisinde En fazla 14k telefon önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Öncelikle Merhaba en fazla 14,15bin tl ye telefon lazım babam günlük işlerinde kullanıcak kamerası güzel olan varmı önerdiğiniz modeller
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,358
Üyeler
190,737
Son üye
EmreDemirFE
Geri