arkadaşlar 50bin TL'ye laptop oyun için kullanılcak genelde kasa önermeyin lütfen biliyorum kasanın daha avantajlı olduğunu ama laptop olmalı öneriniz varsa atın 51 52olabilir
Arkadaşlar Bios update attı arkadaşım yeni sürüm beta değildi yükledi problem olmadan görüntü alamadı bir türlü biosa girdi sürekli ssdyi çıkar tak yaptı biostan çıkınca siyah ekran alıyor yaşayan veya bilgi sahibi olan varmı arkadaş hiç bilmiyor bios ayarlarını en küçük bilgim bile işimize...
şuan şaşırdım birazda üzüldüm çok telefon kullanan biri değilim günlük birileriyle konuşup kapatırım instaya bakarım okadar kamerasıda bana yeterli geldi gidip iade etmemi gerektircek bir durum varmı sizce çünkü mağaza fiyatıyla konuşursam s25fe 35bin tl bu 27 üstüne adaptör falanda var kararsız...
arkadaşlar vatana gittim bugün telefon almak için s25fe 34999 honor 400 27499 tlydi s25fe alıcaktım ama rami 8 işlemcisi honor 400üse kıyasla daha kötü kamera olarak eşit gibilerdi honor 400daha iyiydi hatta son karar honor 400alıp geldim sizce doğru bir kararmıydı aklımda kaldı sormak istedim
max 30k olucak şekilde telefon bakıyorum araştırdım biraz aklıma s24fe yattı ama s25fede nerdeyse aynı fiyat ikiside 31 32 civarı bütçemi biraz aşıyor bunlar olmazsa a56 düşünüyorum 6senedir note 8pro kullanıyorum samsunga geçme niyetim var genede her marka önerisine açığım
Arkadaşlar 1920x1080 digital vibrance 80de kullanıyorum her şey çok normal ama oyun oynarken 1440x1080e geçicem geçtiğimde sadece oyun değil masaüstü video falan her şey soluklaşıyor digital vibrance sanki 0 gibi oluyor yeni sürücü güncellemesinden sonra oldu bu çözümü bilen veya yaşayan varsa...
[H3 id='Arkadan+Mousesi+bir+anda+SLEEP+moda+geti+ve+dzeltemiyoruz+mouse+modeli++ATK+Dragonfly+A9+Plus+Wireless+Mouse+bilen+varsa+yada+yaayan+nasl+zcez+bunu+herey+ince+anlayamyoruzda+d']Arkadaşın Mousesi bir anda SLEEP moda geçti ve düzeltemiyoruz mouse modeli : ATK Dragonfly A9 Plus Wireless...
benimde eski sistemim buna benzerdi şehrindeki 2.elcilere fiyat sor yüksek ihtimalle 5000-7000tl arası fiyat vericekler sahibindende satarsan monitörsüz 9500tl ye falan koy bence monitörlüde çok fiyat farkı olmaz 10500falan olur 60hz sonuçta bence satma 2.monitör yap genede sen bilirsin
bu vatandaki hazır sistemlere çok benziyor fiyatı ortalama 26k dır diye düşünüyorum bence cuma günleri gaming gecelerine bakarsan çok daha iyi sistemleri alırsın