Arama sonuçları: *

1. D

Ekran kartımdaki sorun

yok hocam ama ben pc yi toplattigda islemcime termal macun sürülmemiş sanırım yada başka birsey cızırtı sesi var anakartta yada işlemcide sordugumdada islemcinin üstünde geliyor dedi
  2. D

Ekran kartımdaki sorun

notmalmi max fan hızı ve ekran gitmesi psu zaten fazeon pek kaliteli değil gibi 650w
  3. D

Ekran kartımdaki sorun

merhaba üstadlar 5070 gigabyte windforce ekran kartım var bir anda ekran gitti ve kendi kendine max fan hızı açtı inanaılmaz sesliydi reset attım düzeldi neden kaynaklı olabilir psu ve kasa fazeon f15
  4. D

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

dost uzaya cikıyormu dedim ben ? öyle adlandırılmış demek istedim ??? benim kutuda ezik gelmiş
  5. D

🔥İndirim LG XG2TBK XBOOM Bluetooth Hoparlör (Mini) 999TL

grundig vardi 1kya almistim biradere verrm artik kötüydü 😅
  6. D

🔥İndirim LG XG2TBK XBOOM Bluetooth Hoparlör (Mini) 999TL

sonuda ben çektim satışa kapandı
  7. D

Web sitesi üzerinden dolandırıldım

çok geçmiş olsun hocam bilindik e-ticaret sitesi dışında kullanmaya korkar olduk vallahi
  8. D

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

birkaç kusurundan dolayı hocam ama premium hissetiriyor başkada alamıyacağım için bunu aldım cadh back ile 1600 e geldi aula
  9. D

g75 pto iade ettim sonunda kozmetik sorunundan dolayida gecilmez ama yedek alayim dursun dersen alınır fena değil cash back ile bana 1590 a geldi
  10. D

iade ile ugrasiyordum daha yeni onaylandi 1 haftadir onunla ugrasiyordum ne yonden g75 pro peki ? benimki mat renk olandı kozmetik sorunları vardı
  11. D

🔥İndirim 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

indirim kodu varmi beyler
  12. D

❌İndirim Bitti! (MAĞAZALARDA) BitFenix BPA600 600W 80+ PSU 1.199TL

BEYLER bende fazeon f15 kasam var 5070 ekran kartım var ama psu çok ses yapıyor değistirmelimiyim ve fanları çok zayıf bilen üstadlar yardımcı olabilirmi
Geri