Arama sonuçları: *

1. somoncum

Yardım Cpu soğutucu tavsiyesi lazım 3.500tl

İmza da yazıyor. 1761171053 Ark reaktörü gibi
  2. somoncum

Millenicom sahtekar olabilir mi?

Türknete şunu sordum ben modemi aldım kabloyu kendim çeksem yine de aktivasyon ücreti bedeli alınıyor mu diye kabloyu siz çeksenizde bu her kurum da olduğu gibi alınıyor dedi bunlar şimdi gelen teknik ekip 25 metre kablo çekme ücretini ekstra alırlar mı?
  3. somoncum

Yardım Türknet Aktivasyon Hakkında

Şuan müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği link de tt port onayı sürecindeyim. 1761134774 Çözümü için foruma veya x bölümüne yazmak garip geliyor müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum :( 1761134872 Bu müşteri hizmetlerine aktivasyon süreci bittikten sonra ulaşabiliyor muyuz? Mesela fesih...
  4. somoncum

Ben müşteri hizmetlerine sadece yeni üye olurken mi bağlanılıyor ya ben belki teknik destek için veya ödeme hakkında sorular için arayacağım. 1761134343 Buradan ben sizlere soruyorum ya işte hiç yaşayan yok mu ya bu iki kez kimlik ve sözleşme onayını?
  5. somoncum

Ben sağladıkları link den devam ettim problem olur mu ilerleme türknet online işlem kısmında hiç yapılmamış gibi görünüyor.
  6. somoncum

Online yardım sekmesinden yazdım cevap bekliyorum hala. 1761133937 Forum da bu süreci yaşayan var mıdır ki?
  7. somoncum

Müşteri hizmetlerini arayıp başvuru yaptım. Sms üzerinden müşteri şifresini ve aktivasyon için kimlik/sözleşme linki gönderildi. Link üzerinden aktivasyon için tc kimlik ön ve arka yüzünü çekip yükledim. Ardından e-devlet üzerinden btk onayını vermek için dijital bankacılık ile giriş yaptım ve...
  8. somoncum

Yardım Cpu soğutucu tavsiyesi lazım 3.500tl

Aşırı memnunum.
  9. somoncum

Yardım TP-Link Deco X50-DSL AX3000 vs Keenetic Hopper DSL AX3000 hangisi daha iyidir?

Kendimi zorladım ve almışken en iyisini alayım bu bir kere alınıyor mantığıyla Keenetic Hopper DSL AX3000 aldım.
  10. somoncum

Saf Bakır VDSL Kablo Önerisi?

Yeni kablo olsun derdim. Birde başında ek var.
  11. somoncum

İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ

https://www.incehesap.com/deepcool-le240-v2-argb-240mm-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-83790/
  12. somoncum

Zaten bende bunu istiyorum mazeret sunamasınlar. :D
  13. somoncum

Yok ben sadece kabloyu takacağım hatta bir sorun yoktur olsa binada ki kişiler TT yi arayıp kutuya baktırırlar.
  14. somoncum

Onlar genelde çok telli kablo oluyor onlar olmaz ve uçları çakılı olmalarının pek bir önemi yok zaten rj11 jakı takacağım.
  15. somoncum

Yardım Battlefield 6 Siyah Ekran Sorunu

bence sistem de sorun var süperonline kullanıyorum ve sıfır sorun.
  16. somoncum

Niye sökeyim ki daire den ankastre kutusuna kadar metre ile ölçerim kabloyu alır reglet de hangi yuvaya bağlı ise tek tek çıkarıp takarım. Bu sayede nerede veya hangi sırada olduğunu unutmam. 1760657902 305m alıp ne yapacağım gece gündüz kablo çekecek halim yok :D
  17. somoncum

https://www.kablopiyasa.com/urun/nexans-cat6-veri-iletisim-network-data-kablosu-305-metre genel de şu gibi kutulardan metre hesabı kesip satıyorlar.
  18. somoncum

X73-DSL USB koyup X50 ye neden koymamışlar sorguluyorum sanki X20 serisi alıyorum. :peeposad2: 1760657009 https://www.zeybekmarket.com/2-li-koken-gri-telteks Şunun içi acaba tek çekirdek mi? Çok damarlı kablo olunca o reglet takacağım zaman hep büzülür yerine filan oturmaz bağlantı kopmaları...
  19. somoncum

markalı CAT6 kablolar da çok damarlıya onu tek çekirdekli saf bakır olanını nereden bulacağım? 1760656508 İlk defa bağlatacağım fakat kiracı şikayet ediyordu internet den zaten ankastre kutusu aşırı dağınık full ek filan yapmışlar. 💩 1760656673 Bina eski ve kentsel dönüşüm için başvuru yapılmış...
Geri