Yardım Türknet Aktivasyon Hakkında

somoncum

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,166
Müşteri hizmetlerini arayıp başvuru yaptım. Sms üzerinden müşteri şifresini ve aktivasyon için kimlik/sözleşme linki gönderildi. Link üzerinden aktivasyon için tc kimlik ön ve arka yüzünü çekip yükledim. Ardından e-devlet üzerinden btk onayını vermek için dijital bankacılık ile giriş yaptım ve btk onay sayfasından haberleşmeyi seçip türknet seçerek sözleşmeyi onayladım. Gönderilen link de port onayı bekleme adımına kadar geldim. Ardından bi türknet online işlemler girdiğimde aynı şeyleri tekrar yapmamı söylüyordu btk onayı zaten verdiğim için yapamıyorum zaten işlem oldu mu olmadı mı anlayamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığım da hala aktivasyon sürecinde olduğum için aynı linki gönderip duruyor. Ne yapmalıyım?

Ben direkt uygulamadan herşeyi yüklemistim sıfır problem yaşadım şuan Türk Telekoma geçtim fiber geldiği için
Ben sağladıkları link den devam ettim problem olur mu ilerleme türknet online işlem kısmında hiç yapılmamış gibi görünüyor.

Ben müşteri hizmetlerine sadece yeni üye olurken mi bağlanılıyor ya ben belki teknik destek için veya ödeme hakkında sorular için arayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X'den yaz turknete hızlıca cevap veriyorlar oradan durumu izah et yardımcı olurlar
Buradan ben sizlere soruyorum ya işte hiç yaşayan yok mu ya bu iki kez kimlik ve sözleşme onayını?

Ben müşteri hizmetlerine sadece yeni üye olurken mi bağlanılıyor ya ben belki teknik destek için veya ödeme hakkında sorular için arayacağım.

Buradan ben sizlere soruyorum ya işte hiç yaşayan yok mu ya bu iki kez kimlik ve sözleşme onayını?
Hocam sorun yaşamadım ben siz yaşıyorum diyorsunuz çözüm sunuyorum onuda beğenmiyorsunuz :) ben ne yapayım şimdi 😁

Şuan müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği link de tt port onayı sürecindeyim.

Hocam sorun yaşamadım ben siz yaşıyorum diyorsunuz çözüm sunuyorum onuda beğenmiyorsunuz :) ben ne yapayım şimdi 😁
Çözümü için foruma veya x bölümüne yazmak garip geliyor müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum :(

Bu müşteri hizmetlerine aktivasyon süreci bittikten sonra ulaşabiliyor muyuz? Mesela fesih işlemleri veya herhangi bir soru için?

Şuan müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği link de tt port onayı sürecindeyim.

Çözümü için foruma veya x bölümüne yazmak garip geliyor müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum :(

Bu müşteri hizmetlerine aktivasyon süreci bittikten sonra ulaşabiliyor muyuz? Mesela fesih işlemleri veya herhangi bir soru için?
Arayamiyorsun abone olunca kayıt bırakıyorsun onlar arıyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri