Neler Yeni

COMNET Soru-Cevap ile Firma Hakkında Her Şey

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Bu arrkadaş ara ara birşeye kafayı takıyor ve sadece onun hakkında konular açmaya başlıyor.1-2 tane açsa neyse de otomatiğe bağlıyor çok göze batıyor bi ara da linux muhabbeti vardı zırt bırt açıyordu konusunu...

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Mehmet Ali
Dışarıdan bakan biri bunları bilmek zorunda değil. Senin konuların reklam verseler bu kadar olmaz denecek düzeyde çünkü.
Mehmet hocam , forumda o kadar çok Comnet konusu açtı ki gerçekten insanlara gına geldi. Lütfen gerekeni yapabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anka
Merhaba, sıkıntılı bir durum ile karşı karşıyayım çağrı merkezinden sağlıklı bilgi alamadığımdan buradan cevap almayı umarak yazıyorum.
Comnette hat kaynaklı problem yaşadığımdan başka firmaya geçtim. Ama değerlerinden comnet kadar memnun alamadığımdan ve 3 ay geçiş süreci olduğundan 2. Hat olarak tekrardan yeni hat ücreti akabinde comnet bağlamaya karar verdim fakat daha önce Baska firmaya geçtiğinizde yeniden comnet li olamıyorsunuz cevabı aldım. Bu nasıl bir prosedür ve yasal mı? Çözümü yok mu? İlgili veya bağlantılı birileri var ise bana yardımcı olursanız cok memnun olurum. İyi forumlar.

Top Bottom