Neler Yeni

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Birol Olcaytürkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
trkn
yüksek ihtimalle düşündüğün gibi 2 ay bedava yapmayacaklar :D 2 aylık fatura parasını 12'ye bölüp ay ay faturana indirip yansıtacaklar bir akıllı sizsiniz he :D

hocm arkadaşın biri böle yazmışta böyle birşeyde yaparlarsa sözleşmede yazar mıki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok taahhütsüz diye sayfalarında bangır bangır bağırıyorlar..
hocam siz geçtiniz demi türknete bu kampanyaya süreç nasıl şuan

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 ay diye bir madde var mı hocm ilk defa duyuyorum türknete mi var sadece bu arada yanıtınız için teşekkürler
BTK'nın koyduğu bir kural hangi firma olursa olsun geçiş yapman için mevcut firmanı en az 3 ay kullanmak zorundasın. Ama aboneliği iptal edip tekrar baştan internet kurulumunda geçerli değil. Tabi o da tonla iş.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Ben boş daireye comnetli olmadan başvurdum.direk onaylandı sözleşmede comnet ilk 2 ay ücretsiz yazıyor kurulum ücretsiz ama geçerli mi değilmi emin değilim.patlarsak boşa 840 tl kurulum ücreti +500 geçirecekler hayırlısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
yolcu arslan
200mbps de film izlerken donma takılma zaman zaman yaşıyordum
Ben anlamadım şuan benim hız 100lük paket 90 alıyorum 50mbs kullandığımda bile filmlerde donma kasma olmadan 1080pde izliyorum youtube ise 8k kasmadan açılıyor. Şuan 90 mbs film açtığımda sanki yerel makinede açar gibi ileri sardığım anda atlıyor duraksamıyor bile.
Aldığınız hizmette sorun yoksa sorun bilgisayarınızdadır.

Demezler yasal olarak 3 ay içinde başka bir firmaya geçiş yapamazsın. 3 ay dolunca geçersin.
3 ay olayı comnete özel kalktı Türknet vesilesiyle bir araştırın.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Birol Olcaytürkan
yüksek ihtimalle düşündüğün gibi 2 ay bedava yapmayacaklar :D 2 aylık fatura parasını 12'ye bölüp ay ay faturana indirip yansıtacaklar bir akıllı sizsiniz he :D

hocm arkadaşın biri böle yazmışta böyle birşeyde yaparlarsa sözleşmede yazar mıki

hocam siz geçtiniz demi türknete bu kampanyaya süreç nasıl şuan
Ben geçtim kullanıyorum şuan.. Çok hızlı oldu..Başvurduktan 2 gün sonra bağlandı.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
arda bey
İşbirliğinden Bir gün önce geçiş yaptıydım
3 ay %50kampanyasi ile sonradan anlasma yapilinca 2 ay ücretsiz mesajı geldi gelmesine rağmen iki kampanyadan ayni anda yararlanamazsiniz diyor diyorim iki ay ücretsiz olani kullanayim" iki kampanyayi aynı anda kullanamazsiniz" dalga geçiyor herhalde

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben anlamadım şuan benim hız 100lük paket 90 alıyorum 50mbs kullandığımda bile filmlerde donma kasma olmadan 1080pde izliyorum youtube ise 8k kasmadan açılıyor. Şuan 90 mbs film açtığımda sanki yerel makinede açar gibi ileri sardığım anda atlıyor duraksamıyor bile.
Aldığınız hizmette sorun yoksa sorun bilgisayarınızdadır.

3 ay olayı comnete özel kalktı Türknet vesilesiyle bir araştırın.
Biliyorum ama konumuz comnet değil.

Top Bottom