Neler Yeni

İnceleme GIBIRNet İncelemesi | Netspeed sonrası İSS tercihi

@Gri Caner tavsiyem üzerine geçti zamanında commetteydi ben o zamanda gıbırnetteydim commenti çok savunuyordu daha sonra sıkıntılılar yaşadı netspeede geçti ordada sıkıntı yaşadı ve gıbıra geçti tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı oldu :) ;)
Ayrıca şuan gıbırnet 10 numara

Son düzenleme:
ara tatil gelsin de ben de geçeeyimm

Ben hiç bir şekilde alt yapı sorgulamalarında sonuç alamıyorum. Sokakta 4 ev var hepsinin kapı numarası ile sorgulama yapıyorum ve sonuç hüsran. Alt yapı çıkmıyor hiç bir şekilde. Göknet, Gbırnet, Türknet ( Kullanıcısı olmama rağmen ), TT hiç birinde alt yapı yok gözüküyor. Sorun nedir acaba ?

Bu firma ilk çıktığında çok dalga konusu olmuştu. Hatta dolandırıcılık diyenler bile vardı adından ötürü. Bir de WhatsApp konuşması ortaya çıkmıştı müşteri hizmetleriyle ilgili hatırlayanlar olacaktır. Çok kötü intiba bırakmıştı. Şu an bu durumda değil sanırım.
Kesinlikle değil. Yorumlara Technopat'tan, Şikayetvar'dan baktığım üzere ve kendi deneyimime göre iyileştirilmiş.

Akşamları internet bağlantım 3 4 Mbps'ye düşüyor. 1-2 saat sonra düzeliyor. MH'yi aradım nperf karşılıklı hız testi yaptık. O da düşük olduğunu gördü ve kayıt oluşturdu.

yemin ederim aynı sorunu yaşıyor aynı düşünüyor tam ben de yazacaktım memnun olan var mı neet speed cıvıttı diye çok iyi oldu teşekkür ederim ☺️ 1 yıllık ön ödemeli mi aldınız acaba?
yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum memnunum. Turknet, millenicom, superonline ne verdiyse aynı değerleri verebiliyor. 2 yıllık peşin aldım.

859M'de kesintisiz 4mb a kadar upload 16mb e kadar da download alıyorum. Valorantta sabit 16-18 aralığında ping değerim var. BF1 de ise 50-70 aralığı yurtdışı sunucularında

1705912909372.png
e

1705913068438.png
1705912915705.png

bunu güncellemeyi unutmuşum :D bir sıkıntı yok şimdilik. nazar değmesin. isteyene referans kodu da verebilirim
netspeed benimde bu aralar çok sıkıntılı 100mbps paketim fakat download hızım genelde 5-10mbps. Geçişi nası lyaptın netspeed ıslak imza istedi mi acaba?

Akşamları internet bağlantım 3 4 Mbps'ye düşüyor. 1-2 saat sonra düzeliyor. MH'yi aradım nperf karşılıklı hız testi yaptık. O da düşük olduğunu gördü ve kayıt oluşturdu.
Netspeedde de öyleydi bende türknete geçtim artık sorun yaşamıyorum.
Post automatically merged:

netspeed benimde bu aralar çok sıkıntılı 100mbps paketim fakat download hızım genelde 5-10mbps. Geçişi nası lyaptın netspeed ıslak imza istedi mi acaba?
Türknet tavsiye ederim, netspeed geçişte sorun yaşatıyor kurye ile imza alınacak mecbur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,525
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri