Endreporter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 153
efendim yaptığınız uygulamanın indiremiyorum güncel link atarmısınızAnlamadım, yanlış konuya mı yazdınız?
efendim yaptığınız uygulamanın indiremiyorum güncel link atarmısınızAnlamadım, yanlış konuya mı yazdınız?
Bu linkte bir sorun yok, farklı bir tarayıcıdan dener misiniz?efendim yaptığınız uygulamanın indiremiyorum güncel link atarmısınız
çalıştı sağolunBu linkte bir sorun yok, farklı bir tarayıcıdan dener misiniz?
Sıkıntı olunca gibirnet mesajlara bile cevap vermiyo sorunu çözemiyorlarfp olarak gıbırnet comnet çok iyi zaten
Ttnet için çok iyi fiyat ilk 12 ay 180tl sonra 12 ay 200tl dediler ve 16mbpsBende yaklaşık 8 aydır kullanıyorum NetSpeed. Gerçekten çok memnunum. Geçen haftalarda modemde wifi simgesi kırmızı yanıp sönüyordu, m.h aradım ve 5 dakika da sorunum çözüldü.
Sadece fiyat konusunda çok sıcak bakmıyorum onun haricinde her şeyi ile on numara.
Ben Netspeed sorunsuz demiyorum hocam her firmada sorun olur şu ana kadar hiç bir sorun da yaşamadımHocam umarım sorun yaşamazsın yaşadığın zaman çünkü buraya Netspeed aldırtmayın diye konu açarsın bakımlardan önce akşam saatlerinde 100den aşağı ping olmuyordu adamlara pingim var dediğimde hiçbir şey kontrol etmeden ping varsa sorun sizdedir diyorlardı, bakım yaptılar ping sorunu düzeldi sayılır, bu seferde Social cluba girememeye başladım dinamik IP olmasına rağmen modemi sıfırlasamda aç kapa yapsamda yeni ıp vermediler ıp ban yemiş olabileceğimi söylediler e o zaman siz yeni ıp verin dediğimde statik ıp alırsanız veririz diyorlarBir IP'yi birden fazla kişiye dağıtıp ban yiyince girememek benim suçum değil onların suçu yinede ıp vermiyorlar hiçbir şeyde suçu kendilerinde kabul etmiyorlar