Merhabalar. Aslında ben istediim bir yere yerleştim ama daha iyi bilinen üniversitelere şansımı denemek isterim.
Benim taban puanım 446 ve yatay geçiş...
Bakacaz artık. Teşekkürler cevaplar için. Ya bu wp grup sohbetlerine katılsam mı diye düşünüyordum sırf eksiklik çekmeyeyim diye de mantıksız geliyor biraz evet
Delicesine arkadaş yapayım demiyorum tabi de yani en azından iyi-kötü bir arkadaşlarım olsun, sınıf içi ve dışı. Olursa belki sevgilim olsun vs.. öyle çok...
Yani ilk kez üniye girdiğim için heyecan bastı ya yalnız kalırsam diye vs. Yüz yüze sınıfta, fakültede ve klüplerde vs yapnak yeterli olur mu? Çok büyğk bir...
Yani biraz açılayım, sosyalleşeyim diye girdim. Başta eyw güzeldi, bir kaç kişiyle buluşacam okullar açılınca galiba ama çok boğmaya başladı beni. Rahatsız...
Merhaba arkadaşlar. Bu sene 67k say yaptım.
Geçen seneler şöyle idi:
2024-180k
2025-110k
2026-67k
İlk sene gerçekten benim hatam, çalışanadım. İlk mezunda...
Merhaba arkadaşlar, 19 yaşındayım, boyum 180 ve erkeğim ve kilom 85kg
Geçen sene belli bir süre spora gitmiştim ve ozempic kullanmıştım ve o süreçte toplam...
9k nın neresi çok Allah aşkına? En kötü 1-2 online oyun ve çip taktırıp 12k falan olur. Normal switch oledleri millet 18-25k arası satıyor. Gözün kapalı...
Muhtemelen 2. el, çipli bir switch oled alacağım ama aklıma takılan bir kaç soru var.
Switch çipli olunca online oynayamadığımı biliyorum banlanacağım...