vectorland isimli üyenin son içerikleri

1. V

Üniversiteler Arası Yatay Geçiş ile İlgili Sorum Var

Bu 2. ye nasıl başvuru yapılıyor?
  2. V

Üniversiteler Arası Yatay Geçiş ile İlgili Sorum Var

Merhabalar. Aslında ben istediim bir yere yerleştim ama daha iyi bilinen üniversitelere şansımı denemek isterim. Benim taban puanım 446 ve yatay geçiş yapmak istediğim yerler 460. Myp ile yapamıyorum çünkü full taban puan bakıyor ama ortalamayı yüksek tutarsak farkı kapatabiliyoruz diye...
  3. V

Bu Üniversitenin Wp Grupları Bana Boş Gelmeye Başladı Ya

Hocam az önce baskın yaptı bi grup. Çıplak fotolar falan atmaya başladılar şaşalsks. Ayrıldım hepsinden
  4. V

Bakacaz artık. Teşekkürler cevaplar için. Ya bu wp grup sohbetlerine katılsam mı diye düşünüyordum sırf eksiklik çekmeyeyim diye de mantıksız geliyor biraz evet
  5. V

Delicesine arkadaş yapayım demiyorum tabi de yani en azından iyi-kötü bir arkadaşlarım olsun, sınıf içi ve dışı. Olursa belki sevgilim olsun vs.. öyle çok uçuk düşünmüyorum ama milletle konuşup samimileşmek isterim
  6. V

Yani ilk kez üniye girdiğim için heyecan bastı ya yalnız kalırsam diye vs. Yüz yüze sınıfta, fakültede ve klüplerde vs yapnak yeterli olur mu? Çok büyğk bir eksiklik çeker miyim?
  7. V

Yani işte söylemek istemiyorum da soruda sorduğum gibi, sosyallik açısından eksik kalır mıyım ya? Yüz yüze tanışma yetmez mi
  8. V

İsim söylemek istemiyorum ama marmara bölgesinde ortalama-iyi bir üniversite 1787082887 Bölüm gurubu değil bu arada. Önlisans, lisans vs herkes bulunabiliyor belge kontrolü olmadan
  9. V

Yani biraz açılayım, sosyalleşeyim diye girdim. Başta eyw güzeldi, bir kaç kişiyle buluşacam okullar açılınca galiba ama çok boğmaya başladı beni. Rahatsız eden şekilde karı kız muhabbetleri, duyarcılar, aralarında kız tavlamaya çalışan ist sınıflar veya mezunlarda var sanırım. Bunu boğucu...
  10. V

3. Mezun Senesi Olan, Bir Şeyler Yapabilmiş Var mı?

Merhaba arkadaşlar. Bu sene 67k say yaptım. Geçen seneler şöyle idi: 2024-180k 2025-110k 2026-67k İlk sene gerçekten benim hatam, çalışanadım. İlk mezunda aylarca hastalıklarla uğraştım ve çalışamadım. 2. mezundanise bazı kritik hatalar yaptım. Kimya mühendisliği istesem şu an kocaeli veya...
  11. V

Fitness İçin Nasıl Programla Başlamalıyım Bu Durumda?

Merhaba arkadaşlar, 19 yaşındayım, boyum 180 ve erkeğim ve kilom 85kg Geçen sene belli bir süre spora gitmiştim ve ozempic kullanmıştım ve o süreçte toplam 30kg vermiştim. Bu sene yksden ötürü sporu bırakmıştım ama ozempiğe devam ettim ve 5 kilo daha verdim. Vücudumda sarkma falan yok ama...
  12. V

Çipli Nintendo Switch OLED Alacağım ama Aklıma Takılan Bir Kaç Soru Var.

Yani anlamak istediğim şey çip taktıktan sonra oyunu satın alsam bile banlanmadan oynanak imkansız mj
  13. V

Orjinal nanda geçiş yapabilirim yani
  14. V

Bu Fiyata Nintendo Switch OLED Alınır mı?

9k nın neresi çok Allah aşkına? En kötü 1-2 online oyun ve çip taktırıp 12k falan olur. Normal switch oledleri millet 18-25k arası satıyor. Gözün kapalı alırdım deformesi vs yoksa
  15. V

Muhtemelen 2. el, çipli bir switch oled alacağım ama aklıma takılan bir kaç soru var. Switch çipli olunca online oynayamadığımı biliyorum banlanacağım için, Çipli nanddan orjinal nanda geçmek mümkün mü? Mümkün ise sadece online oynamak istediğim oyunları satın alacağım. Almadan önce kontrol...
Geri