vectorland isimli üyenin son içerikleri

1. V

Fitness İçin Nasıl Programla Başlamalıyım Bu Durumda?

Merhaba arkadaşlar, 19 yaşındayım, boyum 180 ve erkeğim ve kilom 85kg Geçen sene belli bir süre spora gitmiştim ve ozempic kullanmıştım ve o süreçte toplam 30kg vermiştim. Bu sene yksden ötürü sporu bırakmıştım ama ozempiğe devam ettim ve 5 kilo daha verdim. Vücudumda sarkma falan yok ama...
  2. V

Çipli Nintendo Switch OLED Alacağım ama Aklıma Takılan Bir Kaç Soru Var.

Yani anlamak istediğim şey çip taktıktan sonra oyunu satın alsam bile banlanmadan oynanak imkansız mj
  3. V

Orjinal nanda geçiş yapabilirim yani
  4. V

Bu Fiyata Nintendo Switch OLED Alınır mı?

9k nın neresi çok Allah aşkına? En kötü 1-2 online oyun ve çip taktırıp 12k falan olur. Normal switch oledleri millet 18-25k arası satıyor. Gözün kapalı alırdım deformesi vs yoksa
  5. V

Muhtemelen 2. el, çipli bir switch oled alacağım ama aklıma takılan bir kaç soru var. Switch çipli olunca online oynayamadığımı biliyorum banlanacağım için, Çipli nanddan orjinal nanda geçmek mümkün mü? Mümkün ise sadece online oynamak istediğim oyunları satın alacağım. Almadan önce kontrol...
  6. V

Genetikleri Kabullenmek

Anladım hocam. Ya diyeceğim şey seni rahatlatır mı bilmiyorum ama buradaki bazı insanların dediği gibi, Çoğu dış görünüş(erkekler için) giyimine, duruşuna, ne kadar obez veya zargana olmadığına bakıyor. Bence tek değiştiremeyeceğimiz avantaj/dezavantaj boydur ama ona da %100 anlam yüklemek de...
  7. V

Genetikleri Kabullenmek

1 yıl boyunca neyi araştırdın ki? Twitterdaki blackpillcilerin hayata küfrediş postlarını mı?
  8. V

İstanbul Depreminden Korkuyorum. Neler Önerirsiniz?

Teşekkürler, bi göz atayım onlara
  9. V

Hocam bu arda şimdi öğrendim. Bizim müteahhit baya vaktinde babamla bu konu hakkında konuşmuş. Sağlam olduğunu, sağlam yapmasa kendisinin de burada yaşamayacağını söyledi. Müteahhit burada yaşıyormuş zaten. Bina ise 99 depreminden hemen sonra yapılmış.
  10. V

Bizim İstanbulda ve istanbul dışında kendimizin yaptığı sağlam ve deprem riski olmayan yerlerde evimiz var. Benim tek dersim depremde enkaz altında kalmamak, kalırsamda hayatta kalabilmek
  11. V

Zemin sağlamlığı olarak yaşadığım yer sağlam aslında. Araştırdığımda çekmeköyün sağlam olduğunu gördüm, Ayrıca deprem riski sorgulayınca çekmeköy ilçesi içinde yaşadığım yer o açıdan çok riskli görünmüyordu ama binanın, dediğin gibi, sağlam olup olmaması da önemli olduğu için sormuştum onu...
  12. V

Tedbir amaçlı ne önerirsin? Ya da okuyabileceğim bir şey? önerebilir misin? Evet aynısı bana da oluyor ama bu depreim İsranbulun bir gerçeği gibi görünüyor Teşekkürler :)
  13. V

Yapılmış olabilir, bilmiyorum sadece. Öğrenmenin yolu var mı
  14. V

Merhaba arkadaşlar, ben İstanbulda, çekmeköy ilçesinde yaşıyorum ve bu her an olabilecek olan İstanbul depreminden hayli hayli korkuyorum ve yaşadığım binanın sağlam olup olmadığı hakkında en ufak bir fikrim yok(bunu sorgulatmak mümkün mü?). Siz bir şey yaptınız mı önlem için? Ne önerirsiniz...
Geri