Merhabalar. Steelseries arctis nova 7p (eski sürüm) den iem kulaklıklara geçmek istiyorum. bütçe olarak 2 bin tl 3 bin arası bütçe uygun. Lofi, vocaloid...
ne alaka kanka 7500f kullanıyorum
1787840346
hem de 9070xt ile, ulan işlemciye nerden bağladın ahshafhwg. çıkın bir çimene dokunun birader dışardaki hayatı...
Şahsen razer klavye kullanıyodum eskiden ornata v2. Klavyenin kendi tuşları bırakmadığım halde bırakıyordu mesela z basılı tutuyordum ama bırakmışım gibi...
Marka köpeğiysem neden wraith w75 kullanıyorum? Fare endüstrisi yeterli değil. Klavye yapmakta diğer markalar başarılı oldu ama mouseda o kadar da başarılı...
Biraz geç olmuş çoktan almışsındır muhtemelen ama razer pro click mini kullanıyordum sol ve sağ tık bayağı sessiz (okul kütüphanesinde LoL oynadım) orta tuş...
Bir inceleme videosuna bakıp sesini dinleyeceğim. Ayrıca eğer bunun kendi çipine makrosunu kaydedebiliyorsam alırım makro ayarı için uygulama zorunluluğu...
Onlar da kullanıyor. Bu kelimeyi ilk duyuşum değil bu. Bu bahaneye sığınıyorsunuz ama bahane değil bu. O sensöre ya mouse a kurarken ya da optimizasyon...
Şimdi benim kulakta şişlik oluştu sol kulakta ondan uzun süre kulaklık takıp dinleyemiyorum yoksa deli gibi ağrı başlayacak. Hem türkçe hem ingilizce...
Çok model yok ya, yabancı kelimeler ile sessiz fare switchlerini arayıp. O switchlerin olduğu farelere bakmak lazım. Bir de sessiz olması için malzeme...