Eh işte hala mousepadimle kullandığım kaydırmaz yüzeysiz g300s imi kullanıyorum, fiziksel durumu bayağı kötü kirlendi 4 senelik ama akko echo ultra diye bir...
Hatalı değil demişlerdi ama iademi kabul ettiler. A9 plus almıştım takılıyordu g300s e göre ki g300s i 500hz de kullanıyordum bir de. Ve sensörün konumu...
Yakın zamanda babam Amerikaya gidiyor ve $70 bütçeye gaming mouse aldırmak istiyorum. 18cm el uzunluğum 6cm el genişliğim var. G300s den geçeceğim. Şu...
Merhabalar. Steelseries arctis nova 7p (eski sürüm) den iem kulaklıklara geçmek istiyorum. bütçe olarak 2 bin tl 3 bin arası bütçe uygun. Lofi, vocaloid...
ne alaka kanka 7500f kullanıyorum
1787840346
hem de 9070xt ile, ulan işlemciye nerden bağladın ahshafhwg. çıkın bir çimene dokunun birader dışardaki hayatı...
Şahsen razer klavye kullanıyodum eskiden ornata v2. Klavyenin kendi tuşları bırakmadığım halde bırakıyordu mesela z basılı tutuyordum ama bırakmışım gibi...
Marka köpeğiysem neden wraith w75 kullanıyorum? Fare endüstrisi yeterli değil. Klavye yapmakta diğer markalar başarılı oldu ama mouseda o kadar da başarılı...