Ama işte dedim ya ayrıca Minecraft'a 500 eklenti kurmak istiyorum. (Çünkü ben zevksiz ve vasıfsız bir şahıs olduğum için sorgulamayın) Ama aynı zamanda yayın da açmak istiyorum. Şimdi mantıken 500 mod kaldırabilmesi için bilgisayarın ilk önce rahat bi en kötü senaryoda 32-48 gb ram i olması...
Vallaha yapılan testlerde önceki modellerin kendilerine tehdit gördüğü insanları tehdit ettiği görülmüş ve sonrasında bu oran ilk başta %90 a yakın iken neredeyse %0 a indiriyorlar. Ama yapay zekanın babası olan adamın teorisine göre bu yapay zekanın kendini gizlemeyi başardığı anlamına da...
Ki açıkcası büyük zincir şirketleri sevmiyorum çünkü hayvanlara eziyet ediyorlar. Onlardan almak yerine çiftlikte çalışan köylüyü desteklemek, doğal üreteni desteklemek daha mantıklı bir seçenek. Aynı hamburger evdede yapılabilir o yüzden yemeyin demiyorum, ama doğru üreticiyi destekleyin...
Bu konuda cidden haklı olduğun büyük bir kısım var. Mesela Microsoft, Spotify gibi birçok şirket İsrail'i destekliyor. Yani açıkcası Israil'e tam desteği kesmek yerine kesebildiğimiz kadarını kesmek (mesela Spotify yerine alternatif kullanmak) yani böyle uygulamalara yönelmek ve bu bakış...