Arama sonuçları: *

1. nsavascik

2200 TL Lem Kulaklık Önerisi ?

Yani usb c girişi eski kasamda yoktu ama bunda var ondan daha rahat olur sağolun eyvallah :D
  2. nsavascik

type c mi almalıyım jack mi 1788020231 type c mi jack mi 1788020259 7HZ G1 de güzel gibi
  3. nsavascik

Bass da severiz btw :D 1788016882 Ama aşırı değil biraz bass da olsun aşırı değil
  4. nsavascik

Merhabalar. Steelseries arctis nova 7p (eski sürüm) den iem kulaklıklara geçmek istiyorum. bütçe olarak 2 bin tl 3 bin arası bütçe uygun. Lofi, vocaloid, upbeat, villain, pop rock tarzı şarkılar dinlemeyi severim. Özellikle Lofi, pop rock ve elektronik müzik ile iyi gitmesini isterim. Yaklaşık 2...
  5. nsavascik

🔥İndirim Asus Rog Gladıus Iıı Core 12000 Dpı 1000hz Kablolu Gaming Mouse 999 TL

Bunu diyen arkadasların genelde 7500f yerine 7800x3d almasıda bi garip
  6. nsavascik

Şahsen razer klavye kullanıyodum eskiden ornata v2. Klavyenin kendi tuşları bırakmadığım halde bırakıyordu mesela z basılı tutuyordum ama bırakmışım gibi davranıyordu. Ama logitech mouse olarak gayet uzun gitti ama artık benim ihtiyaçlarımı eskisi gibi karşılamıyor. Eskiden craftrisede macro...
  7. nsavascik

Marka köpeğiysem neden wraith w75 kullanıyorum? Fare endüstrisi yeterli değil. Klavye yapmakta diğer markalar başarılı oldu ama mouseda o kadar da başarılı değiller ve kronik sorun çok fazla. Okuduğunuza bi tekrar göz gezdirin de derim
  8. nsavascik

Silent Kablosuz 1000 Hz Mouse Önerisi?

Aslında düşününce hotswap mouse alıp silent switch de takılabilir
  9. nsavascik

Tamam klavye delikanlısı sen oku diye bırakmadık zaten okumasını bilen okur gerisi okumasada olur, şimdi uyumalısın saat geç oldu senin için ;)
  10. nsavascik

Bir inceleme videosuna bakıp sesini dinleyeceğim. Ayrıca eğer bunun kendi çipine makrosunu kaydedebiliyorsam alırım makro ayarı için uygulama zorunluluğu yoksa çünkü razerin yazılımını sevmiyorlar biliyorsunuz. Öneri için sağolun
  11. nsavascik

Onlar da kullanıyor. Bu kelimeyi ilk duyuşum değil bu. Bu bahaneye sığınıyorsunuz ama bahane değil bu. O sensöre ya mouse a kurarken ya da optimizasyon olarak ya da bi şekilde zarar veriyorlar abi vallaha diyorum sensörü artık ısırıyorlarmı çiğniyorlarmı ama takılıyordu yemin billah o mouse...
  12. nsavascik

Şimdi benim kulakta şişlik oluştu sol kulakta ondan uzun süre kulaklık takıp dinleyemiyorum yoksa deli gibi ağrı başlayacak. Hem türkçe hem ingilizce arıyorum ondada aklıma yatan bir şey bulamadım şu havitin modeline bakıyorum şu an. A9 plus kullandım bundan önce normalde g300s ten geçmiştim ama...
  13. nsavascik

Sessiz Mouse Önerisi

A9 sessiz bir model miymiş?
  14. nsavascik

Evet arkadaşlar çin yapımı ve üstünde grip tape olunca aşırı havalı olan %50 ihtimalle sensöründe bir sorun olacak a9 plus alalım. Sonuçta 25k dpi kullanmayacağız ama yine de dursun kenarda artı mı artı. Vay be ve de ellere özel şekil yapmaktansa hepsi birbirine benzeyen bir şekile sahipler ne...
  15. nsavascik

Zaten sessiz gaming mouse arıyorum ama internettede bi 1 saat araştırdım düzgün bir model bulamadım gibi. O kadar da eski değil ama 2 ay önceki konu :D
  16. nsavascik

hocam 100 ips ama ivmesi çok düşük
  17. nsavascik

1500-3000 TL Mouse Önerisi

💀
  18. nsavascik

Zowie aslında trde pahalı olmasa bakacaktım ama çok pahalı 2. El konusundada olabilir evet
  19. nsavascik

Sx900 pro güzel görünüyo şekil olarak Sağolasın abla/abi :)
  20. nsavascik

S12 prolar ve s18
Geri