A9 takılıyor aldım iade ettimHiç bir sorunu yok ilk çıktıkları zaman takılma sorunu vardı sadece onuda driver üzerinden güncelleme ile hallettiler zaten. Bu fiyat bandında alabiliceğin en mantıklı ürün. A9 Plus
M3 V2 al geç dostumNe gibi bir sorun ne onerirsiniz
Ben iade de edemedim, wraith den almıştımA9 takılıyor aldım iade ettim
Hatalı değil demişlerdi ama iademi kabul ettiler. A9 plus almıştım takılıyordu g300s e göre ki g300s i 500hz de kullanıyordum bir de. Ve sensörün konumu güzel değildi benim için. Herkese uygun bir mouse değil zaten. Atk'nın çok önerildiğini duyuyorum 30-70 dolar arasında ama atk bence fazla övülüyor.Ben iade de edemedim, wraith den almıştım
Wraith ile işbirliği yapan forumlarda çok hocam, o sebeple ön planda tutuluyorHatalı değil demişlerdi ama iademi kabul ettiler. A9 plus almıştım takılıyordu g300s e göre ki g300s i 500hz de kullanıyordum bir de. Ve sensörün konumu güzel değildi benim için. Herkese uygun bir mouse değil zaten. Atk'nın çok önerildiğini duyuyorum 30-70 dolar arasında ama atk bence fazla övülüyor.
Eh işte hala mousepadimle kullandığım kaydırmaz yüzeysiz g300s imi kullanıyorum, fiziksel durumu bayağı kötü kirlendi 4 senelik ama akko echo ultra diye bir fare buldum ona geçmek istiyorum $70 dolara amerikadan babama aldırıp. Yarı karbon fiberWraith ile işbirliği yapan forumlarda çok hocam, o sebeple ön planda tutuluyor
çok önermem hem pilli vs steelseries te tekerlekte sıkıntı çıkıyor genelde bide 2 mouseda karşılaştımRival 3 wireless 1900 lira alınır mı? baska öneri varmi mouseyi tam tutuyorum rival 3 kablolusu iyidi ama kablosuzu nasıldır ?