Öneri 2000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Oyun oynarken tıklama sorunu yaşıyordum nadiren, ama sinir bozucu oluyordu

Kullanıyorum ben, Şuan indirim ile 1300tl için gayet iyi bir mouse Pixart Paw 3395 sensör ile geliyor.

Ben iade de edemedim, wraith den almıştım
Hatalı değil demişlerdi ama iademi kabul ettiler. A9 plus almıştım takılıyordu g300s e göre ki g300s i 500hz de kullanıyordum bir de. Ve sensörün konumu güzel değildi benim için. Herkese uygun bir mouse değil zaten. Atk'nın çok önerildiğini duyuyorum 30-70 dolar arasında ama atk bence fazla övülüyor.

Hatalı değil demişlerdi ama iademi kabul ettiler. A9 plus almıştım takılıyordu g300s e göre ki g300s i 500hz de kullanıyordum bir de. Ve sensörün konumu güzel değildi benim için. Herkese uygun bir mouse değil zaten. Atk'nın çok önerildiğini duyuyorum 30-70 dolar arasında ama atk bence fazla övülüyor.
Wraith ile işbirliği yapan forumlarda çok hocam, o sebeple ön planda tutuluyor

Wraith ile işbirliği yapan forumlarda çok hocam, o sebeple ön planda tutuluyor
Eh işte hala mousepadimle kullandığım kaydırmaz yüzeysiz g300s imi kullanıyorum, fiziksel durumu bayağı kötü kirlendi 4 senelik ama akko echo ultra diye bir fare buldum ona geçmek istiyorum $70 dolara amerikadan babama aldırıp. Yarı karbon fiber

a9 plus gayet güzel 6 aydır kullanıyorum ne takılma var ne sorun gayet stabil. Ben hiç sorun yaşamadım

A9 Plus aldım 2 hafta oluyor daha şarja takmadım hem yeni çıkan versiyonlarında 3950 sensör kullanıyor alınır bence bu paraya stok bitmişti yenilendi alabilirsin istiyorsan

Geri