Ekran kartı driverını ddu üzerinden kaldırın.
Ardından kartın resmi sitesinden güncel driver ı tekrar kurun. Ekranda gidip gelmeler olacaktır dikkat...
Yazılım işinde bana gerekli. Attığınız klavye mekanik klavye değil mi. Bana manyetik lazım zaten aula f108 pro kullanıyorum benim işimi görüyor mu görüyor...
Kart driver güncellemesi varsa, yoksa ddu ile kaldırıp temiz kurulum yapmayı deneyin. Düzelsin düzelmesin aşağıdaki bağlantıdan programı indirip kurun...
Manyetik switch bir klavye alıpta numpad aramak biraz tuhaf geliyor bana. Devlet memuru işinde değilseniz veya benzeri numpadin hiç bir işlevselliği yok...
Numpad ile çok işiniz yoksa özellikle %65-75 civarı klavyeler ön yargınızı derinden kıracak cinsten olacaktır, ki aynen ben kendim deneyimledim. Şuan tam...
Taşıma sırasında birtakım olaylar olmuş sanırım. Müşteri hizmetlerini arayın durumu açıklayın. Fotoğraf ve video isteyecekler. Eğer kullanıcı düzeltebilir...
Gizlilik ayarlarından kullanımını engellemeyecek olanları kapat. Varsa anakartının driver programı indir o halletsin, senin ek bir şey yapmana gerek olmaz...