hasanberkgcm isimli üyenin son içerikleri

1. hasanberkgcm

🔥İndirim Varta Power On Demand Power Bank 20.000 Mah 1200 TL

Bütçe az daha arttırılıp güzel bir ürün alınmalı, ki bu fiyat bandında daha mantıklı seçenekler var.
  2. hasanberkgcm

2000tl Civarı Spor İçin Kulaklık Önerisi

https://amzn.eu/d/00k9Dnyp Güzel düşmüş fiyat. Yorumlar olumlu. Öneririm.
  3. hasanberkgcm

Arc B580 Kullanıcı Yorumları

3 yıl önce a750 almıştım. Açıkçası beni bu zamana kadar hiç üzmedi. Gayet yetti. Tabii bazı yerlerde düşük fps aldığım zamanlar oldu haliyle. Çok uyguna geliyordu o nedenle almıştım, pişman değilim. Bence arc serisi gerçekten f/p dengesini güzel tutturmuş. Beni belki de işlemci tarafı da...
  4. hasanberkgcm

Yardım Razer Barracuda X Ses Sorunu

Hangi ayarları yapayım hocam
  5. hasanberkgcm

Haporlör olarak görmesi normal midir ki?
  6. hasanberkgcm

🔥İndirim Lian Li Sp750 V2 Beyaz 750w 80+ Gold Atx Power Supply - 3999 TL

Aynen hocam farketmemişim. Ama yine güzel fiyat. 👍
  7. hasanberkgcm

Daha geçenlerde PRIME 750B 750W 80+ Bronze almıştım 2800e. Bunu görünce bi keşke dedim şimdi. İade mi etsem? 😅
  8. hasanberkgcm

Neden diğer sitelerde çok daha pahalı? Yarı yarıya indirim mi gerçekten?
  9. hasanberkgcm

Ben emektar bir kulaklıktan geçtiğim için bana baya rahat geldi hocam. Geçilen ürüne de bağlı öyle demeyin. 😅 1783708223 Ama şu sorunu çözmek lazım. Ekolayzer ayarı mı yapmam gerekiyor bilemedim ama o şekilde çözüleceğini sanmıyorum.
  10. hasanberkgcm

Denedim hocam değişmedi. Senin sorunlar neler? Çözümleri ucundan anlatırsan iyi olur, ben de yaşamayayım. 😅👍
  11. hasanberkgcm

Bu arada rahatlık konusunda tereddütü olan arkadaşlar için söylemek isterim. Gayet konforlu. Ne kafa tarafından ne de kulak taraflarından rahatsız edici bir baskı olmuyor. Şarj konusunda henüz bir şey diyemem, test etmedim.
  12. hasanberkgcm

Dostlar iyi forumlar. Yenilerde aldım cihazı. Bluetooth kullanımda bir sıkıntı görmedim ancak sadece biraz gecikme var doğal olarak, ufaktan can sıkıyor o ayrı. Asıl sorun pc ye dongle ile bağlayınca haporlör olarak görünüyor, bundan mı kaynaklı bilmiyorum, seste bir gariplik var. Yani tarif...
  13. hasanberkgcm

❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

240mm dark aqua var. 2,5 yıl önce 13600KF i soğutmak için almıştım onu kullanıyorum hâla. Şuan almaya değer mi bilemedim. Şuankinin performansı giriş seviyesi bir ürüne göre gayet iyi. 85 i görmüyor, ben de şaşkınım. Ancak 3 yıl oldu olacak, ve beni biraz tedirgin etmeye başladı ömrü bakımından...
  14. hasanberkgcm

Valorant Hesabım Çalındı, Geri Aldım ama Kullanıcı Adı Değişti

Denemekten başka bir yol yok dostum. Ama bir sorun olacağını sanmıyorum. Halledilir.
  15. hasanberkgcm

Ofis İşleri ve Hafif Programlar Kullanmak İçin Laptop Önerisi

Evet, maalesef artmış. Şu sıralar pek bakmadım yeni fiyatlara. İndirime girerse aklınızda bulunsun yine. Hayırlı olsun şimdiden. İyi forumlar. 👍🫡
Geri