Güç seçeneklerinde dengeli seçeneği seçili olmalı. Haricinde üzün süre temizlik yapmadıysanız vakti gelmiş olabilir. Olmadı bios dan fan ayarlarını yapmak sorunu çözecektir diye düşünüyorum.
Soğutucu nedir?
Daha yenilerde Huawei D16 aldım. Tasarımı, hafifliği, hissiyatı gayet güzel. Ben gerçekten beğendim. Oyun konusunda ne durumdadır inan bilmiyorum ama iş için gayet uygun. Bi araştır istersen. Memnunum, öneririm. Diğer alternatiflere de bakın tabii.
Mousepad 1 kere alınır, ne ucuz ne lüks, sağı solu sökülüp kullanılmayacak hale gelince yenisini alayım denir ve bir iki güne unutulur. Bunu hakkı budur.
Derinlemesine araştırma yapmadım ama arkadaş kronik demiş. Ufaktan gezinince kullanıcı sorunları olduğu belli. Acele etmemekte fayda var. Sizin içinize hangisi siniyorsa onu kullanın. Atk daha mantıklı duruyor. Zaten benim de hoşuma giden o idi.
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-viper-v3-hyperspeed-rz01-04910100-r3m1-optik-oyuncu-fiyati,436105872.html
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-atk-dragonfly-a9-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1472402769.html
Şu iki ürüne bakabilirsiniz. İhtiyacım olsa şunlardan birini...
Psu dahil kasa alınmasını pek tasvip etmiyorum. Fiyatı düşürmek için bir yerden kısıyorlar. 200 300 daha fazla verip ayrı almak her zaman daha sağlıklı kanaatimce. 750W bandında 2.500-3000 arası sağlam fp ürünler mevcut.
Oyun çıkış tarihine yakın veya çıktıktan bir süre sonra fiziksel ürün satışı olacakmış, bilginiz olsun. Şuan alınmasını önermem. Boş kutuya vakit harcamanın gereği yok.