3 yıl önce a750 almıştım. Açıkçası beni bu zamana kadar hiç üzmedi. Gayet yetti. Tabii bazı yerlerde düşük fps aldığım zamanlar oldu haliyle. Çok uyguna geliyordu o nedenle almıştım, pişman değilim. Bence arc serisi gerçekten f/p dengesini güzel tutturmuş. Beni belki de işlemci tarafı da...
Ben emektar bir kulaklıktan geçtiğim için bana baya rahat geldi hocam. Geçilen ürüne de bağlı öyle demeyin. 😅
1783708223
Ama şu sorunu çözmek lazım. Ekolayzer ayarı mı yapmam gerekiyor bilemedim ama o şekilde çözüleceğini sanmıyorum.
Bu arada rahatlık konusunda tereddütü olan arkadaşlar için söylemek isterim. Gayet konforlu. Ne kafa tarafından ne de kulak taraflarından rahatsız edici bir baskı olmuyor. Şarj konusunda henüz bir şey diyemem, test etmedim.
Dostlar iyi forumlar. Yenilerde aldım cihazı. Bluetooth kullanımda bir sıkıntı görmedim ancak sadece biraz gecikme var doğal olarak, ufaktan can sıkıyor o ayrı. Asıl sorun pc ye dongle ile bağlayınca haporlör olarak görünüyor, bundan mı kaynaklı bilmiyorum, seste bir gariplik var. Yani tarif...
240mm dark aqua var. 2,5 yıl önce 13600KF i soğutmak için almıştım onu kullanıyorum hâla. Şuan almaya değer mi bilemedim. Şuankinin performansı giriş seviyesi bir ürüne göre gayet iyi. 85 i görmüyor, ben de şaşkınım. Ancak 3 yıl oldu olacak, ve beni biraz tedirgin etmeye başladı ömrü bakımından...