T

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• T
      Toxtway, 30k Civarı Telefon Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bence biraz daha çıkıp s25fe alınabilir
    • T
      Merhaba hassas bölge için makine önerisi istiyorum. Bütçem 1500 tl. Philips Oneblade 2724/10 alıcaktım fakat sadece yüz yazdığı için almadım.
    • T
      Toxtway, Öneri Dostlar Sizce iPhone Mu Samsung Mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      95k bütçeye çıkabiliyorsan s26ultra al bence eğer illa ikisi arasından seçmek istersen yine s26 derim ileriki dönemlerde alacağın için biraz daha ucuzlamış...
    • T
      daha ilerilerde belki olabilir ama şuanda ddr4 ile ddr5 arasındaki fark , ddr3 ile ddr4 arasındaki kadar keskin değil ddr4 ün hala bir gideri var
    • T
      Toxtway, Iphone 13 Ten S25 E Gecmek başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bende aynı şekilde sadece block blast instagram ve whatsapp karışık kullanıyorum 4000 mah benimki 8-9 saat gidiyor sebebini anlayamadım seninki çok az
    • T
      bu kadar az oluyor olman anormal geldi sadece oyun oynamiyorsan 5 saat boyunca bir sıkıntı olabilir Düz s25 modeli ile aldığım pil süresi
      • 17744.webp
      • 17746.webp
    • T
      s25 im var bu yaz gününde yaklaşık 5 saat evde 4 saat dışarda (parlak güneş altında full parlak ekran) 8-9 saat ekran süresi alıyorum belki bu bilgi işine...
    • T
      Toxtway, Samsung S25 Fe Vs Xiaomi 17t başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bütçe yetiyorsa s25 yetmiyorsa s25fe her açıdan
    • T
      Toxtway, 45.000 TL Ye Telefon Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      s25 tir bence
    • T
      Toxtway, 25w Sarj Aleti Onerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.amazon.com.tr/Spigen-D%C3%BC%C5%9F%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-Destekli-Korumal%C4%B1-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B0DFX1XG68?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext...
    • T
      Toxtway, 20–25k Arası Laptop Lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bu bütçede bilgisayarlik bir işin yoksa tablet alman daha mantıklı olur bence, dizi film vesaire daha rahat izlersin
    • T
      Toxtway, 25w Sarj Aleti Onerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bu fiyata nerden buldun link varmi
    • T
      Toxtway, RX 580 Sistem Toplamak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      evet orda haklisin ssd sart ram bile yetersiz ama idare eder , ssd şart özellikle oyun için
    • T
      Toxtway, RX 580 5000₺ Sistem Toplamak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      senin amacın ne bu sistemi ne icin kullanacaksin farklı konularda gördüm seni ikiside farklı donanimlardi
    • T
      Toxtway, RX 580 Sistem Toplamak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bütçe arttirabilme şansı olsaydi yapardi diye düşünüyorum ki ben suanda bize verdigi bütçeye göre konuşuyorum, verdigi bütçeye göre ideal bir dizilim yapmış
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,340
Üyeler
203,398
Son üye
RayanApple
Geri