hocam dediklerinizin tamamını yaptım bir şey değişmedi dc,lenovo vb. sese müdahale edebilecek herşeyi kapattım ama sorun devam etti . Başka bir oyun denedim...
hayır sorunum o değil bu fotoğrafta olan ses düzeyi kısmı otomatik değişiyor kendi kafasına göre arttırıyor windows o yüzden sesim patlayarak gidiyor karşıya
dediğin gibi yaptım ama pek bir şey değişmedi hala kafasına göre giriş seviyesine müdahale ediyor (kulaklık değil laptopun yerleşik mikrofonunu kullanıyorum)
hocam biraz geç oldu ama sağol yinede üründe sıkıntı yok benim kablom bozukmuş yeni kaliteli bir tane alınca daha kararlı güç vermeye başladı
not:bu ürünü...
bilgisayarımda mikrofon açtığımda kendisi ses giriş düzeyini kafasına göre artırıyor buda sesimin aşırı basslı gitmesine yol açıyor ilk başta lenovo vantage...
hepsiburadadan baseus şarj aleti aldım laptopu şarj etmek için ama taktığımda 10 saniye civarı güç veriyor sonra 20 saniye kesip tekrar veriyor bende acaba...
ikiside var bende düz modeller olarak a9 daha kalıplı ele iyi oturuyor günlük kullanımda rahat ama oyun için vxe tercih ederdim biraz daha küçük olduğu için...